Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Çok teşekkür ederim.ben şuanda sadece hastane araştırması yapıyorum.Erbil beyin eşi şuanda koç hastanesinde çalışıyor.ama doğum için orası biraz uzak.Yani doktorun ulaşımı açısından orayı önereceğini sanmıyorum.Kendi oturduğum bölgede bir hastane ayarlasam da erbil bey gelir ama yeteri kadar kontrol edemez.Onun için kliniğe yakın hastaneleri öneriyorlar.Bende normal doğum istiyorum aslında ama büyük ihtimal sezeryan olucak.2 tane miyomum varmış normal olamayabilirsin demişti doktor.Hakkımızda hayırlısı artık

canım ben igne kullanıyom cleax gibi bişey ismi 0.4 yazıyo ama ne icin kulaln ıyo bilmiyom transferden 5 gün once basdım sanırım 8 haftaya kadar belki daha fazla kullancam
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için ben trasferden önce 5 gün boyunca corasprin kullandım sadece sonrasında kesti doktorum normalde pıhtılaşma gibi bi problemim olmadığı için benim doktorumda aynı merkezde güvenç bey ama yeteri kadar sorularıma cevap alamadın laboratuvarına güvendiğim için 2.tedavimi de bahçecide olmak istiyorum ama doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum

canım doktor icin bişey diyemiycem :) eger icinde süphe varsa degistir, hiç o konudateredüt etme ben hala corasprin iciyorum ama bana pıhtılasma gibi bi twest yaptırmdı bide günde bi tane igne oluyom dahada olcam gibi duruyo bıraktırmıyomıs oyle dediler..ama dedidigm gibi erbil hoca<yla bi gorüs istersen aklında kalamsın

Benim 2 doğal yolla düşüğüm var canım tüp yaptırdığımda doktorumun önlem için kullandırtacağını sanmıştım ama transfer sonrası kullandırtmadı söylediğimde dalga geçer gibi hemşiresine dönüp düşük yapanlarda tuttturmuş gidiyo bi pıhtılaşma sana o test yapılmış yok bişey dedi ve yine bebeğim tuttu ama gelişmediği için düştü

canım çıok gecimş olsun cok üzüldüm inan ben güvenç beyi tanımıyorum ama icinde en ufak bi süphen varsa ne bu hangi hoca olursa en azından gürkan betle yadaerbil hocayal gorüs belki daha iyi motive olcaksın motive oolmakta bu isin en onemli seyi bence...merkeze git bi on gorüsme iste yap bence canım.. tekrar gecmiş olsun

Ben de midede sorun yok. Öncedende yoktu şimdide yok. Tabii belirtiler farklı olabilir. İlaçlarda yapıyor olabilir mi acaba.

Geçen yıl 4.900 dü. Bu yıl 5.900 olmuş, sen yapana kadar artmaz inşallah...

Kızlar erbil bey pıhtılaşma olmasa bile transferden sonrada önlem için ilaç iğne kullandırtıyo mu

Canım ben heterezigot taşıyıcıyım, testim var, kullandım ama burda o testi yaptırmayan pek çok arkadaş var ve kullandı. Ayrıca transferden sonra pek çok merkez o test olsun olmasın coraspin kullandırıyor. Coraspin sadece pıhtılaşma için değil, farklı etkileri olduğu için de veriliyor. Güvenç beyde iyi bir doktor. Transferden sonra niye kullandırtmadı bilmiyorum. Benim transfer sonrası kullandığım 11 tane ilaç vardı. Pıhtılaşma test sonucunu yazar mısın, az da olsa anlayabilirim belki. Bu arada içinde şüpheyle tedaviye başlama, erbil beyle de mutlaka görüş, güven bu işin önemli bir parçası, İnşallah Allah sana da bebeğini kucağına almayı nasip eder.

Meraba canım heterezigot ne oluyo şu an dışardayım eve gidince sonucuma bakar yazarım bende pıhtılaşma testinede pek ayrıntılı bakılmadı gibi geliyo transferden sonra crino jel ve estrofemi kullandım sadece onlarda günde bir bide sürekli kullandığım folbiol iyi doktor güveniyodum da ama yeteri kadar açıklama yapmıyo sanki bizde çaresiz ne derlerse onu yapmak zorunda kalıyoruz

kızlarr kimsen in sesi solugu cıkmıyo nerelerdesiniz :) bende dinlenmek icin erbil hocadan rapor istedim yarım bi 2 hafta rapor yazcak.. ay ozlemişim evde oturmayı annemlerdeyim ekmek elden su golden :) 9 ay b oyle mi yapsam ki :) bugun 15. günümdü testimi tekrarlaedım yarın arıycam bakalım bana ne zmana gel diycek.. aralık 30 da falan cagırsa cok isityom ama cagırmaz yılmasını bebekimin/bebeklerimin resmiyle girmek istiyorum :) ayy kızlar temmuzdan beri takip ediyorum burayı burdada hamile birüsür arkadas yazardı ..yok kilosu yokboyu yok tahlili acaba bende bigün boyle yazabilecegim mi derdim :) allahıma bin sükürler olsun, allh razı olsun hocamdn.. ama sıkıntı bitmiyoki anam simdide kalp atısını merak ediyom..9 ay boylemi olacak kki:) allahım kucagıma saglık olsunda ben 9 ay boyle vesvese yapmayarazıyım

Canım benimde salı 15. Günü. Ne idrar nede kanda hiç baktırmadım. Salı yü bekliyorum. Bugün kaç çıktı sonucun. Belirtiler nasıl. Birde Dr hangi ilaçları kesti

sen içini ferah tut canım.. Allah kucağına almayı da nasipsin,3-4 ay sonra bize de nasipsin :)

Canım sen testini yaz ama pıhtılaşma olmasa da coraspin kullanman faydalı olurdu. Buradaki herkes testi olsun olmasın hem coraspin hem iğne kullandı. Crinojeli biz sabah akşam kullandık diye hatırlıyorum. Ayrıca, folbiol yerine biz daha kapsamlı olan vitamin elevit ve omega-3 kullanıyoruz. Bi de erbil bey mutlaka dondurulmuş transferi yapar, yumurta toplamadan bir ay sonra yani.

9 ayda 9 doğuracağından şüphen olmasın :)

Benimde donmuşlarla oldu canım benim embriyolar cgh gitti o yüzden mecbur donduruldu
Anti trombin III 100.2 referans aralığı 75-125
Apc rezistansı 110 referans aralığı >=80
Protein c aktivitesi 78.5 referans aralığı 70-140
Protein s aktivitesi 77 referans aralığı 60-130
Lupus antikoagülan 37.6 referans aralığı 31-44
Anti kardiyolipin ıgm <2 referans aralığı <12
Anti kardiyolipin ıgG <2 referans aralığı < 12

Canım bunlar değil, mthfr C677t, mthfr a128c vs. yazan bişey yok mu, genetik pıhtılaşma testleri genetik merkezlerde veya bazı hastanelerin genetik bölümlerinde yapılıyor. Sonuçlar 6 haftada çkmıştı benim. Zeynep kamilin genetiğin de yaptırmıştım. Sanırım sen onları yaptırmamışsın.

Yok canım bana bi tek bunları yaptılar benimde bi araştırma hastanesine gidip yaptırmam lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…