- 30 Ekim 2014
- 25
- 5
- 18
- 44
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.621
Yok canım bana bi tek bunları yaptılar benimde bi araştırma hastanesine gidip yaptırmam lazım galiba
Arkadaslar uzun zamandan beri takip ediyorum ve hep mutlu haberler :) hamile olan arkadaslari tebrik ederim ve kucaklarina almalarini dilerim daha oncede sormustum ben o sure icerisinde profesor hakan kayaya muayene oldum ama aklim halen erbil beyde cunku dizin yorumlarinizda farkli ilaclar ve bantlar falan var en onemlisi herkes hep memnun bisey sorucam biraz uzun oldu ama on gorusme icin ucret aliyomuydu rabbim bu yolda herkesin yardimcisi olsun
Arkadaslar uzun zamandan beri takip ediyorum ve hep mutlu haberler :) hamile olan arkadaslari tebrik ederim ve kucaklarina almalarini dilerim daha oncede sormustum ben o sure icerisinde profesor hakan kayaya muayene oldum ama aklim halen erbil beyde cunku dizin yorumlarinizda farkli ilaclar ve bantlar falan var en onemlisi herkes hep memnun bisey sorucam biraz uzun oldu ama on gorusme icin ucret aliyomuydu rabbim bu yolda herkesin yardimcisi olsun
inşallah senin için hayırlı güzel bir başlangıç olur Erbil beyde tedavi gören herkes annelik duygusunu yaşıyor seninde yaşayacağına inanıyorum.0532 723 11 96/ klinik numarası 310 31 00Arkadasim erbil beye bu konuyla ilgili ukasabilecegim tel. Numarasini verbilirmisiniz
rica ederim cnm.Erbil bey uzaktan gelenlere yardımcı oluyor o konuda rahat olabilirsin.tabiki içine sinerek başlaman çok önemli doktoruna güvenmelisin zaten görüşmeye gittiğinde de görürsün Erbil bey bu işi çok iyi biliyor hastasıyla empati kurabilen bir doktor güven aşılayan kendinden emin tavırları...İnşallah herşey gönlünce olur ve bebeğine giden bu yol mutlu sonla biter :)Arayista tsk ederim cnm hem numaralar icin hemde inandigin icin sizler cok iyi umut oluyosunuz bana bu benim ucuncu denemem olacak sanirim o yuzden artik iyice arastirarak icim sinerek baslamak istiyirum tedaviye iaspartadan gelecegim icin korkuyorum sadece ama ben gibi uzaktan gelen arkaslarin guzel yorumlari benide umutlandirdi cok sagolun
cnm erbil bey rahim filmi çekmiyor.fındıkzade de radyotom diye bir yer var oraya yönlendiriyor orada çekiliyor. hiç korkmana gerek yok bende orda çektirdim acı falan hissetmiyosun çok rahat çekiliyor. bayıltmıyolar gerek yok çünkü işlem ağrısız olduğu için.sanırım 380 tl ücreti ama bahçeciden geldiğini söylersen 350 tl alıyorlar.kızlar erbil beyde rahim filmi çektiren varsa işlemi anlatabilirmi? sedasyonla mı yapılıyor...ağrı eşiğim çok düşük o yüzden soruyorum..3 yıl önce hsg çektirmştim ve çok cnm yanmıştı. tüplerin açık demişlerdi fakat bunun 2 yıl geçerliliği olduğunu söylediler.yani kısacası neler hangi işlemler yapılıyor ve bunlardan ekstra ücret alınıyormu.ocak ayına randevumuzu aldık ve hataydan geleceğiz:))))teşekkür ederim melekler..
Kızlar nasılsınız? Yazmamış bu cadı buraya.müjdesini ben vereyim.beyaz da Allah in izni ile ikiz bekliyor.. Darısı inş sağlıkla tüm isteyenlere..
Bide face de yağmurla atan kalpler diye bi grup var.dışarıya kapalı.oradaki ark.larlada destek oluyoruz birbirimize..
Kızlar nasılsınız? Yazmamış bu cadı buraya.müjdesini ben vereyim.beyaz da Allah in izni ile ikiz bekliyor.. Darısı inş sağlıkla tüm isteyenlere..
Bide face de yağmurla atan kalpler diye bi grup var.dışarıya kapalı.oradaki ark.larlada destek oluyoruz birbirimize..
açık çıktı canım bende bir sorun yok..bence ağrı hissedip hissetmemen onu çeken yerin tecrübe ve teknolojisiyle alakalı.burda çok okudum diğer yerlerde çektirip ağrı hisseden ama radyotomda çekilip hiç birşey anlamayan insanlar var.hatta Erbil beyde fındıkzade de çekil diğer yerlerde çok canın yanar demişti gerçekten bende hiç birşey anlamadım.arayista çok sağol cnm.senin tüplerin açık mı çıktı peki..bana sanki o zamanki doktorum tüplerin kapalı olsa ağrı hissetmezsin demişti..ben çok acı çektim(((((
Ben avrupa yakasındayım canım bi araştırıyim bakalım bu tarafta bi yerler benim acelem yok şimdilik diğer tedavi martta falan başlıcak önerilerin ilgilendiğin için tşkler canım2 düşüğüm var diyorsun, bu testleri zaman kaybetmeden yaptır. Özelde yaptırırsan ücretli olur ama belki sonuç çabuk çıkar. Benden sonra Zeynep kamile eşim de gitti, aynı şekilde o da pıhtılaşma testleri ve karyotip analiz yaptırdı. Benden farklı olarak y delegasyonu gibi bişeye daha bakıldı. Bu yakada bi de kartal eğ. araş. var galiba. Her hastanede yok. Üni. hastanelerinde de belki vardır.
Canım öngörüşmede ücret yok, muayene olursa ücret var, ama başlayacaksan genelde muayene olduğu için 300 tl. İstersen önce mail at veya telefonda görüş. Allah senin de yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın.
Merhaba erbil bey bendende rahim filmi istemisti ve ben ecomar da cektirdim 19 mayis caddesinin basinda yanihastaneye yakin erbil beyin gonderdigini soylerseniz 300 tl ye cekiyolar ben cektireli 5 ay oldu ve qcida hissetmiyosunuzkızlar erbil beyde rahim filmi çektiren varsa işlemi anlatabilirmi? sedasyonla mı yapılıyor...ağrı eşiğim çok düşük o yüzden soruyorum..3 yıl önce hsg çektirmştim ve çok cnm yanmıştı. tüplerin açık demişlerdi fakat bunun 2 yıl geçerliliği olduğunu söylediler.yani kısacası neler hangi işlemler yapılıyor ve bunlardan ekstra ücret alınıyormu.ocak ayına randevumuzu aldık ve hataydan geleceğiz:))))teşekkür ederim melekler..
Cok tebrik ederimmm ikiz anneleri cogaliyoooKızlar nasılsınız? Yazmamış bu cadı buraya.müjdesini ben vereyim.beyaz da Allah in izni ile ikiz bekliyor.. Darısı inş sağlıkla tüm isteyenlere..
kuzumm haber vermiş sagoldun:) ikizler geliyo ikizlerr masalahh:) 1 er gün arayla tutnmuslar :) ist. teyzemde kaldım internete giremdim :) çok heyanlıydı. o sevmedigm muayaneden hiç kalkasım gelmdi azcı daha bakem diye :)Kızlar nasılsınız? Yazmamış bu cadı buraya.müjdesini ben vereyim.beyaz da Allah in izni ile ikiz bekliyor.. Darısı inş sağlıkla tüm isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?