- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.641
merhaba kızlar gruba nasıl üye olabilirimKızlar nasılsınız? Yazmamış bu cadı buraya.müjdesini ben vereyim.beyaz da Allah in izni ile ikiz bekliyor.. Darısı inş sağlıkla tüm isteyenlere..
Bide face de yağmurla atan kalpler diye bi grup var.dışarıya kapalı.oradaki ark.larlada destek oluyoruz birbirimize..
davet yolla cnm kabul edıcekler. Bende ordayımmerhaba kızlar gruba nasıl üye olabilirim
merhaba kızlar gruba nasıl üye olabilirim
Canım istek gönderebilirsiniz.oradan kabul eder arkadaslar.burada olmayıp pozitif alan oradada çok arkadaş var..merhaba kızlar gruba nasıl üye olabilirim
napıyon bebitom :)Canım istek gönderebilirsiniz.oradan kabul eder arkadaslar.burada olmayıp pozitif alan oradada çok arkadaş var..
Suppeerrr.. Sağlıkla kucaklarimiza alalım inş miniklerimiziArkadaşlar benim sonucumda pozitif. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin ve topiktekilerin başına
çok sevindim canıcığım ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN beni hatırlarsın inş 40 yaş topiğinden bende erbil beyden randevu aldım cuma günü gdicem adetin ilk günü bugün canım..burda herkez hamiş ne güzel darısı benim başıma olsun..Arkadaşlar benim sonucumda pozitif. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin ve topiktekilerin başına
Tebrikler cnm ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.Arkadaşlar benim sonucumda pozitif. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin ve topiktekilerin başına
Allah tamamını erdırsın cnmArkadaşlar benim sonucumda pozitif. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin ve topiktekilerin başına
canım hadi isaalhh bizim hocamızı seviyoruz umarım sende sevesin ve tedaviden bebekle donersin :)çok sevindim canıcığım ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN beni hatırlarsın inş 40 yaş topiğinden bende erbil beyden randevu aldım cuma günü gdicem adetin ilk günü bugün canım..burda herkez hamiş ne güzel darısı benim başıma olsun..
İyidir sen napiyon? Gorusemiyoruz:) bu hafta pek bi yoğun geçiyor.bakamiyorum sayfalaranapıyon bebitom :)
Alaracim tebriklerArkadaşlar benim sonucumda pozitif. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin ve topiktekilerin başına
Canım günaydın. Bahçecide Dr Erbil yağmurla görüşebîlîrsin. O sana her konuda yardımcı olacaktır.face de yağmurla atan kalplere üye ol. Biz orda hepimiz Erbil beyin hastalarıyızmerhaba aranıza yeni katıldım.foruma şöyle bir baktım.olumlu sonuç alan çok fazla kişi var .peki aranızda fsh yükseliği ve rezerv azlığı sebebiyle tedavi olanlar var mı acaba? bu konuda sizce bahçecide hangi doktorla görüşmeliyim? bir de havuz yöntemi yapıyorlarmış var mı aranzıda yaptıran? İstanbul da değilim o yüzden buralardan edindiğim bilgilere göre görüşmeye gitmeyi düşünüyorum...
benim durumumda olan var mı acaba bildiğiniz??? nasıl bir uygulama yapılıyor.fsh falan bakmadan başlanıyor mu ??Canım günaydın. Bahçecide Dr Erbil yağmurla görüşebîlîrsin. O sana her konuda yardımcı olacaktır.face de yağmurla atan kalplere üye ol. Biz orda hepimiz Erbil beyin hastalarıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?