- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.661
Benim. Fsh a bakmıyorlar ve sonuç Erbil beyde Allah'ın îzniyle güzel oluyorbenim durumumda olan var mı acaba bildiğiniz??? nasıl bir uygulama yapılıyor.fsh falan bakmadan başlanıyor mu ??
Hamilseniz sanirim hayirli olsun.peki dizin durum nasildi mesela fsh amh falan.nasil bi tedavi uyguladilar..benim fsh yuksak 24 cikti en son.....Benim. Fsh a bakmıyorlar ve sonuç Erbil beyde Allah'ın îzniyle güzel oluyor
Rezerv azlığım vardı. Erbil bey havuz yöntemi yaptı. Erbil beyde ki ilk denememde hamile kaldım. Ama fsh bir sorun yoktu bende ve benim 6. Denememdi.merhaba aranıza yeni katıldım.foruma şöyle bir baktım.olumlu sonuç alan çok fazla kişi var .peki aranızda fsh yükseliği ve rezerv azlığı sebebiyle tedavi olanlar var mı acaba? bu konuda sizce bahçecide hangi doktorla görüşmeliyim? bir de havuz yöntemi yapıyorlarmış var mı aranzıda yaptıran? İstanbul da değilim o yüzden buralardan edindiğim bilgilere göre görüşmeye gitmeyi düşünüyorum...
canım nasıslnı bende 30 unda ordayım erken mi verdi tarihi doktor acba bana sen bende onceydin sanırım ,30 aralık 2.30 d ordayım gorüselim.. ama anlamadım ben bu isi :)Rezerv azlığım vardı. Erbil bey havuz yöntemi yaptı. Erbil beyde ki ilk denememde hamile kaldım. Ama fsh bir sorun yoktu bende ve benim 6. Denememdi.
Aaa çok isterdim, görüşmek ama ben işimden dolayı 31'inde gelebileceğim. Evet sen benden sonraydın. Bilmem ki bir bildiği vardır doktorun.canım nasıslnı bende 30 unda ordayım erken mi verdi tarihi doktor acba bana sen bende onceydin sanırım ,30 aralık 2.30 d ordayım gorüselim.. ama anlamadım ben bu isi :)
Canım benide 30 unda keseyi görmeye çağırdı. Sen kesemi kalp atışımı duymaya gideceksincanım nasıslnı bende 30 unda ordayım erken mi verdi tarihi doktor acba bana sen bende onceydin sanırım ,30 aralık 2.30 d ordayım gorüselim.. ama anlamadım ben bu isi :)
Canım benimde o civardaydı fsh. Sen Erbil beye güven gerisini merak etmeHamilseniz sanirim hayirli olsun.peki dizin durum nasildi mesela fsh amh falan.nasil bi tedavi uyguladilar..benim fsh yuksak 24 cikti en son.....
Canım sendemi 30 unda ordasınnnn. Kalp atışınımı görmeye gideceksin.transferinin kaçıncı günüAaa çok isterdim, görüşmek ama ben işimden dolayı 31'inde gelebileceğim. Evet sen benden sonraydın. Bilmem ki bir bildiği vardır doktorun.
hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah..amh düşüklüğünde fsh yükseliyor genelde aslında.siz şanslıymışsınız.benim de mayıs ayında falan düşüktü fsh sonra yazın dengem bozuldu ramanda sanırım.adetlerim düzenşizleşti ve eylülden beri fsh yüksek çıkıyor.az da olsa indi ama hala yüksek.inşallah normale dönerim ben de ve tedavimden olumlu sonuç alırım.bana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler cnm..peki nasıl bir tedavi uygulandı anlatabilir misin? buarada yaş kaçtı epey uğraşmışınız ama Allah mükafatını vermiş çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Rezerv azlığım vardı. Erbil bey havuz yöntemi yaptı. Erbil beyde ki ilk denememde hamile kaldım. Ama fsh bir sorun yoktu bende ve benim 6. Denememdi.
Cnm benim tran 6 aralikti 22 aralikta keseleri gordik 30 aralikta gel dedi ama ne icin cagirdi sormadim ben 2.30 ordayim tanisalimCanım benide 30 unda keseyi görmeye çağırdı. Sen kesemi kalp atışımı duymaya gideceksin
Benîm transferim senden 1 gün sonra. Benim randevum 11 de ama yetişemeyiz büyük ihtîmalle. Inşallah karşılaşırız.ikizdi demi senin bebişler. Belirtilerin başladımı? Mide bulantısı gibiCnm benim tran 6 aralikti 22 aralikta keseleri gordik 30 aralikta gel dedi ama ne icin cagirdi sormadim ben 2.30 ordayim tanisalim
Canim ben migde bulantisi yanmasi ve afedersin gegirti oluyo ama benim migdem hassas esim hep eger hamile kalirssn 9 ay kusarsin sen derdi. O yuzden bende niye oluyo yada olmuyo diyr takilma tamamen vucuda bagli benim en yak ark dogal yolla hamile kaldi bi gram migdesi bulanmadiBenîm transferim senden 1 gün sonra. Benim randevum 11 de ama yetişemeyiz büyük ihtîmalle. Inşallah karşılaşırız.ikizdi demi senin bebişler. Belirtilerin başladımı? Mide bulantısı gibi
Beyazcım nerelerdesin. Dünün nasıl geçti merak ettim. Kalp atşlarını gördün mü? Ayrıca burdaki bütün arkadaşlarımız yeni yılını kutlarım. İnşallah yeni yılda güzel haberler almanız dileğiyle.Cnm benim tran 6 aralikti 22 aralikta keseleri gordik 30 aralikta gel dedi ama ne icin cagirdi sormadim ben 2.30 ordayim tanisalim
Canım kusura bakma cevap şimdi yazabildim. Bilindiği gibi iğnelerle yumurtalar olgunlaştırıldı. Bir kere toplandı. Sonra tabi az olduğundan onlar donduruldu. Tekrar bir yumurta toplama işlemine tabi tutuldum. Onlarda toplanıldı. Sonra transfere hazırlık başladı. Ama bir hormonum yüksek çıktı. Transfer iptal edildi. Öteki ay hormonlarımı düzenledi doktor ve transfer mutlu son. İnşallah Allah sana da bunları yaşatacak ve hepimizin kucağına almayı nasip edecek. Doktoruna güven o ne yaptığını biliyor. Ben hiç soru sormadım o dönemde güvendim. Ayrıca transferden sonra 6 gün yıkanmadım bilgin olsun.:)) Senin için dua edicem. Yeni yılda güzel haberler al inşallah.hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah..amh düşüklüğünde fsh yükseliyor genelde aslında.siz şanslıymışsınız.benim de mayıs ayında falan düşüktü fsh sonra yazın dengem bozuldu ramanda sanırım.adetlerim düzenşizleşti ve eylülden beri fsh yüksek çıkıyor.az da olsa indi ama hala yüksek.inşallah normale dönerim ben de ve tedavimden olumlu sonuç alırım.bana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler cnm..peki nasıl bir tedavi uygulandı anlatabilir misin? buarada yaş kaçtı epey uğraşmışınız ama Allah mükafatını vermiş çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah canım çok sağol aminni inşallah yaşarız o günleri de sen de kucağına almak nasip olsun inşallah..gönlüm erbil beyden yana ama yumurta takibini kendisi yaparsa orda kalmam çok zor.sürekli izin alamayız.istanbulda otursak hiç sorun değil...o yüzden güvenç beye de aklım kayıyor.ama erbil beyden de çok memnun kalan var.. peki senin fsh kaçtı tedaviye başladığında ve sana düşük dozlar mı verdi doktor peki? bir de takviye falan verdi mi yoksa hemen başladı mı tedaviye?? kafamda sorular...Canım kusura bakma cevap şimdi yazabildim. Bilindiği gibi iğnelerle yumurtalar olgunlaştırıldı. Bir kere toplandı. Sonra tabi az olduğundan onlar donduruldu. Tekrar bir yumurta toplama işlemine tabi tutuldum. Onlarda toplanıldı. Sonra transfere hazırlık başladı. Ama bir hormonum yüksek çıktı. Transfer iptal edildi. Öteki ay hormonlarımı düzenledi doktor ve transfer mutlu son. İnşallah Allah sana da bunları yaşatacak ve hepimizin kucağına almayı nasip edecek. Doktoruna güven o ne yaptığını biliyor. Ben hiç soru sormadım o dönemde güvendim. Ayrıca transferden sonra 6 gün yıkanmadım bilgin olsun.:)) Senin için dua edicem. Yeni yılda güzel haberler al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?