Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

benim durumumdaki hastalar genelede güvenç bey erbil beye gidiyorlar.arşatırdım biraz.ama sizce hang doktor?..fsh yüksekken başlıyorlar mı? bir cevap lütfen....

Rezerv azlığım vardı. Erbil bey havuz yöntemi yaptı. Erbil beyde ki ilk denememde hamile kaldım. Ama fsh bir sorun yoktu bende ve benim 6. Denememdi.

Rezerv azlığım vardı. Erbil bey havuz yöntemi yaptı. Erbil beyde ki ilk denememde hamile kaldım. Ama fsh bir sorun yoktu bende ve benim 6. Denememdi.
canım nasıslnı bende 30 unda ordayım erken mi verdi tarihi doktor acba bana sen bende onceydin sanırım ,30 aralık 2.30 d ordayım gorüselim.. ama anlamadım ben bu isi :)

canım nasıslnı bende 30 unda ordayım erken mi verdi tarihi doktor acba bana sen bende onceydin sanırım ,30 aralık 2.30 d ordayım gorüselim.. ama anlamadım ben bu isi :)
Aaa çok isterdim, görüşmek ama ben işimden dolayı 31'inde gelebileceğim. Evet sen benden sonraydın. Bilmem ki bir bildiği vardır doktorun.

hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah..amh düşüklüğünde fsh yükseliyor genelde aslında.siz şanslıymışsınız.benim de mayıs ayında falan düşüktü fsh sonra yazın dengem bozuldu ramanda sanırım.adetlerim düzenşizleşti ve eylülden beri fsh yüksek çıkıyor.az da olsa indi ama hala yüksek.inşallah normale dönerim ben de ve tedavimden olumlu sonuç alırım.bana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler cnm..peki nasıl bir tedavi uygulandı anlatabilir misin? buarada yaş kaçtı epey uğraşmışınız ama Allah mükafatını vermiş çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Cnm benim tran 6 aralikti 22 aralikta keseleri gordik 30 aralikta gel dedi ama ne icin cagirdi sormadim ben 2.30 ordayim tanisalim
Benîm transferim senden 1 gün sonra. Benim randevum 11 de ama yetişemeyiz büyük ihtîmalle. Inşallah karşılaşırız.ikizdi demi senin bebişler. Belirtilerin başladımı? Mide bulantısı gibi

Benîm transferim senden 1 gün sonra. Benim randevum 11 de ama yetişemeyiz büyük ihtîmalle. Inşallah karşılaşırız.ikizdi demi senin bebişler. Belirtilerin başladımı? Mide bulantısı gibi
Canim ben migde bulantisi yanmasi ve afedersin gegirti oluyo ama benim migdem hassas esim hep eger hamile kalirssn 9 ay kusarsin sen derdi. O yuzden bende niye oluyo yada olmuyo diyr takilma tamamen vucuda bagli benim en yak ark dogal yolla hamile kaldi bi gram migdesi bulanmadi

Kızlar mide bulantısı genetik. Ne annem ne ablam ne de ben hamilelikte ne midemiz bulandı ne de kustuk. Ama kokuya aşırı hassasiyetim vardı. 6.7. haftada başladı, doğuma 2 hafta kala azaldı.

Kizlar herkeze merhaba hayirli seneler olsun bebek isteyen arkadaslarimiza rwbbim nasip etsin hamis annerimizide sag saglim bebislerimizi almayi nasip etsin herkeze saglikli bebisli musmutlu seneler olsunnn

Cnm benim tran 6 aralikti 22 aralikta keseleri gordik 30 aralikta gel dedi ama ne icin cagirdi sormadim ben 2.30 ordayim tanisalim
Beyazcım nerelerdesin. Dünün nasıl geçti merak ettim. Kalp atşlarını gördün mü? Ayrıca burdaki bütün arkadaşlarımız yeni yılını kutlarım. İnşallah yeni yılda güzel haberler almanız dileğiyle.

Canım kusura bakma cevap şimdi yazabildim. Bilindiği gibi iğnelerle yumurtalar olgunlaştırıldı. Bir kere toplandı. Sonra tabi az olduğundan onlar donduruldu. Tekrar bir yumurta toplama işlemine tabi tutuldum. Onlarda toplanıldı. Sonra transfere hazırlık başladı. Ama bir hormonum yüksek çıktı. Transfer iptal edildi. Öteki ay hormonlarımı düzenledi doktor ve transfer mutlu son. İnşallah Allah sana da bunları yaşatacak ve hepimizin kucağına almayı nasip edecek. Doktoruna güven o ne yaptığını biliyor. Ben hiç soru sormadım o dönemde güvendim. Ayrıca transferden sonra 6 gün yıkanmadım bilgin olsun.:)) Senin için dua edicem. Yeni yılda güzel haberler al inşallah.

Kızlar nasılsınız? Yeni yıl hepimize sağlık ,mutluluk,huzur getirsin inş..
Rabbimin izni ile bebislerimizi kucakladigimiz bir yıl olsun..

inşallah canım çok sağol aminni inşallah yaşarız o günleri de sen de kucağına almak nasip olsun inşallah..gönlüm erbil beyden yana ama yumurta takibini kendisi yaparsa orda kalmam çok zor.sürekli izin alamayız.istanbulda otursak hiç sorun değil...o yüzden güvenç beye de aklım kayıyor.ama erbil beyden de çok memnun kalan var.. peki senin fsh kaçtı tedaviye başladığında ve sana düşük dozlar mı verdi doktor peki? bir de takviye falan verdi mi yoksa hemen başladı mı tedaviye?? kafamda sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…