Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Güvenç bey de yumurta takibini vs kendi yapmıyomuki ,ben onda başlıcaktım

Canim int yoktu sukur bebesleron kalp atisini gosterdi dibletmedi ama isinirlatmismigdem biraz sikintili..bide igne verdi ya tedbir icin yada bisey gordu soylemedi...ee tup bayby olunca hep bi endisee...

selam kızlar,erbil hoca bana elevit,b12 ve devit-3diye bir damla verdi,bu ay bunları kullandım ama bugün ara kanamam geldi,bunlarla alakası varmıdır sizce?elevit ve b12 vitamin neden olsun diyeceğim ama devit-3 yaparmı acaba?

ayrıca bunlarla birlikte iki ayrı antibiyotik vermişti,bu ilaçlarla birlikte onlarıda kullandım bitirdim,adetim yeni bitti sayılır ama bugün pat diye ara kanamam oldu,sizce ne olmuş olabilir,sizde hiç buna benzer birşey oldumu,moralim bozuldu

Bende kullanıyorum ama öyle bir şey başıma gelmedi. Bence erbil beyle görüş.

Israr et canım önemli diye o zaman erbil bey bakıyor. Asistanada sorabilirsin belki onlarda yardımcı olabilirler. Onlarda çok tecrübeli.

Israr et canım önemli diye o zaman erbil bey bakıyor. Asistanada sorabilirsin belki onlarda yardımcı olabilirler. Onlarda çok tecrübeli.
tekrar eşim aradı ve özellikle erbil hocayla konuşmak istiyoruz diye tamam dediler ama yine arayan asistanı oldu,bu ay adet sonu antalyadan kalkıp istanbula gidicem tedavi için,ama doktorla bir türlü irtibata geçemedim,birde üstüne dün ve bugün adet dışı kanamam olunca burada kadındoğumcuya gittim antibiyotik verdi,erbil hocaya sormadan kullanmayayım dedim ama ulaşamıyorum,böyle şeymi olur ya,resmen adet olur gibi kanamam var,deliricem.

ben de kullanıyorum 1 aydır ama öyle kanama olmadı.size transfer filan yapılmadı değil mi?

ben de kullanıyorum 1 aydır ama öyle kanama olmadı.size transfer filan yapılmadı değil mi?

hayır daha transfer olmadı,işte bu ay adetten sonra tedaviye başlayacaktık,vücudu dediğim ilaçlarla hazırlamaya çalışıyordu,ama ne olduysa bu ay hem adetim uzun sürdü hemde bitti 1 hafta sonra yine başladı,bugün sabah uyandığımda resmen adet yoğunluğunda geldi,neler oluyor anlamıyorum,hormonlarda sorun var desem yeni tahlil yapıldı,üstelik dün doktorda alttan muayene etti birşey yok dedi ama olan birşey var ki yolunda gitmeyen bir durum var.

ve hiçbir şekilde erbil hocaya ulaşamıyorum,sadece bu durum değil,ben ohss oluyorum,tedaviden sonra hemen mi transfer yapacak yoksa 1 ay falan bekleyecekmiyiz vs...sorularım var,çünkü buradaki işlerimi ona göre ayarlayacağım ama gitmezkten orada tedavi olmaktan vazgeçtim,demekki tedavi sırasında aksi giden bir durum olsa doktoruma ulaşamayacağım ve buda benim için çok önemli

Canim diceklerimi sakin yanlas anlama hicran cok bilgili bi asistan bence eger erbil beyle gorusmek istersen saat 6 dan sonra ara canim bakar.evet cok yogun adam oturmuyor bile ama ben gittigim hafta 6 trans 6 pozitif ve diger gittigim hafta 5 tran 4 pozitifyi demekki bu adam biseyleri iyi yapiyor
.bu arada erb hoca yum topladiktan 1 ay sonra tran yapar tabi 1ay bazi ark 2 ay sonra bile yapabiliyp hormonlora bagli ama iyi. Ir ekiptesin vubu bil.birde bizim hoc

Birde bumizim hoca bana guvenin panik yapmayin derr biz hepimiz oyke yaprikk..kolayliklar diliyorum

biz seninle aynı aşamadayız.bin de ocak sonu adetimle iğnelere başlayacağız.vitaminleri kullanıyorum.bence olumsuz düşünme.doktor bey çok meşguldür.geçen hafta bir hormon testimi yapıp göndermiştim normal olmasına rağmen akşam beni kendisi arayıp geri döndü.bence rahatla,acele karar verme

sizi arayabiliyorsa beni de kendisi arayabilir,asistanla kendisi bir olmaz,neyse vazgeçtim gitmeyeceğim erbil yağmura.diğerleri hastasıysa bende hastasıyım sonuçta.yoğunsa hastalardan dolayı yoğundur değilmi,bende bir hastası olduğuma göre...
antalyadan kalkıp taaa istanbula gidicem,konuştuğumuz hiçbirşey yok ortada,burada sizlere sorarak öğrenmeye çalışıyorum,böyle saçmalıkmı olur.kanamam normalmi onu merak edip yazdım buraya.

kusura bakmayın sizin mesajınızdan sonra böyle yazmış bulundum ama beni en iyi sizler anlarsınız.

Canim int yoktu sukur bebesleron kalp atisini gosterdi dibletmedi ama isinirlatmismigdem biraz sikintili..bide igne verdi ya tedbir icin yada bisey gordu soylemedi...ee tup bayby olunca hep bi endisee...
Bana da gösterdi bebeğimin kalp atışını Allah'a şükür. Benim de miğdem çok bulanıo. Yemek yiyemiyorum. Sadece ot tarzı şeyler ve meyve yiyebiliyorum. Bir de tükürük salgım fazlalaştı elimde peçeteyle geziyorum. Hayırlısı artık ne yapalım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba,benim de vitaminlere başladıktan sonraki ay ara kanamam oldu. 10 gün sonra resmen 2.adeti olmuştum. Yurt dışında tatildeydim. Sanırım yollarda çok yorulmustum ondan oldu. Erbil beye mail Attım, dönüşte muayeneye çağırdı, herşey normalmis,ben 1 ay ertelemek istedim ama gerek yok dedi. O ay başladık, cok şükür bişey olmadı. Ama yumurtalar büyürken takip ettim, bir yumurtalık diğerinden daha geç yumurtaları büyüttü. Daha önce gittiğim merkezde öyle bir durumla karşılaşmamistim. Her ay yumurta sayımız bile farklı aslında ama ben kanamaya bağlamıstim.

Erbil beye ulaşmaya gelince, ben hiç sorun yaşamadım. Mail,cep mesajı ile sıkıntımı yazıyordum. Genelde en geç aynı gün 6 dan sonra veya ertesi gün mutlaka kendi arıyordu. Her msj altına mutlaka adımı da yazıyordum. Gebeliğimin 6. haftasında akşam kanamam olduğunda direk aradım ve telf hemen açtı. Yönlendirdi, hastanede yine aradım hemen açtı. Gün içinde yoğun diye telf aramayı tercih etmiyordum. Maillerine sabah veya akşam baktığı için görebiliyor. Ama hicran notunuzu unutabilir ya da kendi cevabını yeterli görmüş olabilir.
Erbil bey mutlaka 1 ay sonra transferi yapar.
Allah tez vakitte kucağınizi Çifter Çifter doldursun.

Amin hepimizin kucağını doldurdun canım,o zaman bu kanamam normal yani.aslında hepsi vitamin hapı neden yaptı acaba.çok içimi rahatlattınız teşekkürederim,korkudan ilaçları bırakmıştım devam edeyim o zaman.sizin gebeliğiniz devam ediyordur umarım

Vitaminler her zaman içilebilecek ilaçlar. Bi arkadaşım başka bir merkezde tedavi gördü, o da faydası olsun diye doktoruna söylemeden bu ilaçları kullandı. Hem gebelik öncesi vücut eksikleri giderilir hem depolar doldurulur. Ara kanama yorgunluk, stres vs. kaynaklı olabilir. Şuan 6 ay 10 günlük bir oğlum var. Fırsat buldukça bu süreçte yardım ve desteğe ihtiyacı olabilecek arkadaşlar için burayı ziyaret ediyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Arkadaşlar ben gecikmeli de olsa bugün tedavime başladım.İlk iğnemi oldum.Gonal F 175 cc ve Femera..Benimde bu süreçde yanımda olmanızı çok isterim..Zira içimde korku, heyecan ve şaşkınlık hüküm sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…