- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.701
Rabbim kolaylık versin inş..sağlıkla bebeğini kucaklayacaginn son tedavin olsun.kucsgin bebisler dolsun..Arkadaşlar ben gecikmeli de olsa bugün tedavime başladım.İlk iğnemi oldum.Gonal F 175 cc ve Femera..Benimde bu süreçde yanımda olmanızı çok isterim..Zira içimde korku, heyecan ve şaşkınlık hüküm sürüyor.
Canım oğlusun mu foto? Maşallah büyümüş.. Hayırlı evlat olsun,analı babalı buyusun inşİnşallah kızının kardeşi değil kardeşleri olur :)) Genelde 12 gün ama ben 9 gün iğne kullandım, sonra çatlatma iğnesi ve toplama oldu.
Unuttum:) o tatlı kızının dualarını geri çevirmez Rabbim inş.12. Gündü sanırım bende de toplama yapıldı.cabuk geçsin bu süreçler ve isteyen herkese nasip etsin yoktan var eden Rabbim.Teşekkürler :) Benim kucağıma artık sığmayan bir kızım var. 10 yaşında. Ona da çok zor kavuşmuştum tedavi ile.Şimdi umarım bizdeki evlat sevgisi kızımdaki kardeş isteğini dolduracak bir bebeğimiz daha olur.
Tecrübeliydim güya bu işlerde ama 10 yıl önce ile arad çok farklar var.. Sizce kaç gün sonra toplama aşamasına geliniyor?
Hoşgeldin.. Başka şehirlerden gelen o kadar çok ark.imiz var ki.emin ol biz yakınız İst.a.gönlünü rahat tutmaya gayret et.elinden gelenin en iyi si için uğraşan bii Dr.umuz var.erbil beyde ilk denememde hamileyim şükürler olsun.benimde öncesinde 2 aşılama 2 tüp denemem vardı.Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşmerhaba arkadaşlar bende dr erbil beyin hastasıyım uzak yoldan geliyorum edremitten günübirlik istanbula yolculuk yapıyorum bu benim 2. denemem olucak bizimkisi umuda yolculuk...3 ocak adetimin 2.günü geldim tedaviye başlandı haftaya yumurtalarım toplanabilirmiş bu süreç bana çok hızlı geldi korkularım var ilki gibi olumsuz sonuç almak istemiyorum
merhaba arkadaşlar bende dr erbil beyin hastasıyım uzak yoldan geliyorum edremitten günübirlik istanbula yolculuk yapıyorum bu benim 2. denemem olucak bizimkisi umuda yolculuk...3 ocak adetimin 2.günü geldim tedaviye başlandı haftaya yumurtalarım toplanabilirmiş bu süreç bana çok hızlı geldi korkularım var ilki gibi olumsuz sonuç almak istemiyorum
merhaba arkadaşlar bende dr erbil beyin hastasıyım uzak yoldan geliyorum edremitten günübirlik istanbula yolculuk yapıyorum bu benim 2. denemem olucak bizimkisi umuda yolculuk...3 ocak adetimin 2.günü geldim tedaviye başlandı haftaya yumurtalarım toplanabilirmiş bu süreç bana çok hızlı geldi korkularım var ilki gibi olumsuz sonuç almak istemiyorum
Canım oğlusun mu foto? Maşallah büyümüş.. Hayırlı evlat olsun,analı babalı buyusun inş
Merhaba canlar Nasılsıniz
Baya bi zaman ugrayamadim kendimi toparlamam gerekiyordu çünkü
10 haftalikken kontrole gittiğimde öğrendim bebisimizin bir melek olduğunu tabi sonrası yıkım ve kürtaj rabbim kimseye yaşatmasin bu acinin tarifi yok Allah hepinize sağlıklı sıhhatli kucaklarını a almayi nasip etsin
Ama şimdi çok iyiyim eşim ve gerçek dostlarım sayesinde hayatımdan öyle insan çıkardım ki bu süreçte insanları tanımami sağladı rabbime şükürler olsun ondan ne gelirse gelsin kabulümuz zaten
Bebeğin genetiği incelendi sağlıklı erkek bebekmis. Erbil hoca kız olsaydı yanılma payı vardır ama erkekte olmax dedi sizi bi inceleyelim belki sizden bir hücre geçmiştir bebeğe dedi bizimkiler temiz şükürler olsun genetik kromozom ve pıhtılaşma testlerimiz tertemiz.Sadece şekerden supheleniyo erbil hoca.Onun içinde yükleme yapilicak ve Şubat adetimle ya yeniden toplucaz yada geri kalan dondurulmuşlarla devam bakalım hayırlısı. Pgt yapalim dedim ama gerek yok dedi erbil hoca testleriniz tertemiz.Benim transfer okul kapanincada olucak zaten.Dualarinizda beni unutmayın. Öpüyorum hepinizi canı gönülden gün gelicek hepimiz bebislerimiz hakkında konuşacagiz inanıyorum canı gonulden
Ben yaşadıklarının tamda ne demek olduğunu çok iyi anlıorum..Ben kendiliğimden doğal yolla hamile kalmıştım.Zaten büyük şok yaşıyordum.Daha önce 3 kez deneme yaparak kızıma kavuşmuştum çünkü. Ancak 9.haftada kalp atışlarının durduğunu öğrendik.Hatta inanmayıp başka iki dr'a daha gittim..Ama maalesef bende kürtaj oldum. O meleği içimizde tutamamanın verdiği acı çok büyüktü.Bizimde bebek incelendi ve herhangi bir sorun yok dediler. Allah büyüktür dedik. Acımızı yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. Artık evladına bu denemede kavuşursun inşallah.
merhaba arkadaşım hayırlı olsun şimdiden tedavin.senin o dediğin taze embriyo transferi..Erbil bey hep dondurulmuş embriyo transferi yapar.böylelikle şans daha çok artıyormuş.yumurtalar toplanıp döllendirildikten sonra genelde 3.gün yada 5.gün donduruluyor daha sonraki ay adetinle birlikte tekrar kontrole gidiyosun ilaçlarla devam ediyosun..sonrada rahim kalınlığın istediği duruma geldiğinde embriyoları çözüyorlar içinden en iyi olanı transfer ediyorlar.Merhaba kizlar bende erbil doktorun hastasiyim. Bi kac ay sonra tup bebek yapcgm.Simdilik vitaminleri kullanmaya basladim. Erbil doktor 2 ay sonra gelmemi istedi. Dedigine gore 14 gun boyunca injeksyon ve baska ilaclari kullanacagim ilaclarimi bitirdikten sonra yumurtalarim toplanacak.amma transfer yumurta toplamindan 1ay sonra gerceklesecek.bunu anlamadim. Bildigime gore transfer en fazla 5 gun sonra gerceklesiyor.erbil doktor 1ay sonra gerceklesmesine soyledi.sasirdim.embriolar nasil olacak?birinin deneyimi varmi bu konuda?dusundukleriniz ne??
merhaba cnm sonunda Erbil beyle iletişim kurabilmişsin sanırımKızlar merhaba sonunda ikinci denemem için erbil beye karar verdim ilk denemem umu tüp bebekte oldu bir yıl olck şimdi donmuşlarımı erbil byde denicem çarsamba randevum var ve taaaaaa moskovadan geliyorum inşllhbnde mutlu sona ulaşırım
Cevap icin tesekkurler.Benim turkcem iyi degil.Ben Bakuden Istanbula geldim tup bebek icin,bir seyleri dogru yazmazsam simdiden kusura bakmayin.sendemi erbil beyin hastasisin?tup bebek yaptinmi?merhaba arkadaşım hayırlı olsun şimdiden tedavin.senin o dediğin taze embriyo transferi..Erbil bey hep dondurulmuş embriyo transferi yapar.böylelikle şans daha çok artıyormuş.yumurtalar toplanıp döllendirildikten sonra genelde 3.gün yada 5.gün donduruluyor daha sonraki ay adetinle birlikte tekrar kontrole gidiyosun ilaçlarla devam ediyosun..sonrada rahim kalınlığın istediği duruma geldiğinde embriyoları çözüyorlar içinden en iyi olanı transfer ediyorlar.
yooo gayet Türkçen güzel bence iyide yazmışsın :) evet Erbil beyin hastasıyım bende. bahçecide 2 defa denedim ilkini başka bir doktorda denemiştim 9 haftalıkken devam etmediler. 2.yi Erbil beyde yaptırdım tutmadı.Şimdi 3. tedaviye başlayacağız inşallah..Cevap icin tesekkurler.Benim turkcem iyi degil.Ben Bakuden Istanbula geldim tup bebek icin,bir seyleri dogru yazmazsam simdiden kusura bakmayin.sendemi erbil beyin hastasisin?tup bebek yaptinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?