Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

merhaba cnm sonunda Erbil beyle iletişim kurabilmişsin sanırımhadi hayırlı olsun bakalım..taaaaa Moskovalardan bebiş almaya geliyorsun hee Rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah
Saol ya ama hala erbil beyle konuşamadım sekreterle idare ettim aradılar konuştum ama ulaşım nası acaba orya nası gidilio bilen varmıki

Arkadaşlar merhaba . Bende geçen hafta 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzüldüm çok. Allahım bir daha o acıyı göstermesin.erbil beyde donmuş embiryo 2 tane 3. Gün transferiydi.beni 20 gün sonra kontrole çağırdı. Kürtaj olan arkadAşlAr sizde kontrole gittiniz mi? Tekrar ne zaman başlıyacaksınız

Tesekkurler))ay cok kotu ya,peki neden tutmadigini sordun mu erbil doktora?ne soyledi?ben de cok korkuyorum,cok rahatsizim,heyacanliyim.nasil olacak diye cok merak ediyorum.benim ilk denemem olacak Insallah.erbil doktora inaniyorum.insallah seninki de olacak,Allah kucagina bir cocuk verer,ya da ekiz.insallah.

Merhaba.Sen Moskovada mi oturuyorsun?rusca biliyormusun?

Arkadslar bugun bahcecide randewum wardi eylul sonu 30 u gbi dondurulan embriyolarimi Bi yil ucretsz olarak sakliycak we bunuyazili belgeyle bna bildiren bu kurum bugun gelmis 4 aydahi olmamiskn embriyolarimin donduruldugu yeni cikardkklari fiyt listesiyle bnden tam 1300 tl para talep ettiler. Bu yaptiklari nasil birsey bizimle oynuyorlar bahceci gbi bi kuruma guwenemeyeceksek nereye gidip kndimizi emanet edelim? Yaptiklari cok ayip ck ama ck uzgunum Allah ellwrine dusurmesin. Bna eylulde werdikleri anlasma kagidimizda bi yil ucretsz saklanir diyodu bi yildan sonra 500 tl para istenir yaziodu daha 4 ay olmafi ya 4 ay. Tum guwenimi yerle bir eden bahceci hc kimseye tawsiye etmeyecegm seni artik yaptigin ck ayip cok ucuz bi numara

Saol ya ama hala erbil beyle konuşamadım sekreterle idare ettim aradılar konuştum ama ulaşım nası acaba orya nası gidilio bilen varmıki
Cok sevindim hadi isallhh bir anca once basla bakalim iyi olcak herseyy....bende pazartesi ordayim isaalhh bebislerim kocaman olmuslardir kizlar derletdide inanmszdim olay pozitifi alinca basliyomusd..ayy surekli bi korku daha paartesiye cok vat ama masallh ben simdiden heyecanliyim...

Bilmiorum üç aydr burdayız okumayı öğrendim harfleri ama anlam ve konuşma yok
Istersin ben sana yardimci olabilirim.)))ben ruscayi iyi biliyorum.turkcem iyi degil.sen bana turkceyi ogretirsin,ben sana ruscayisen ilk denemeni bahcecide mi yaptin?

Istersin ben sana yardimci olabilirim.)))ben ruscayi iyi biliyorum.turkcem iyi degil.sen bana turkceyi ogretirsin,ben sana ruscayisen ilk denemeni bahcecide mi yaptin?
Olur sevinirim bnde yardmcı olurum ben ilk denememi umut tüp bebekte yaptım şimdi bahçeciye geciorum ilk kes gidicem bakalım acaba fiyatlar değiştimi donmuş embryo transferi için

Ben güya eski tecrübeli bir hastayım ama o kadar farklı ki şimdiki uygulamalar.Ben bile hiç birşey bilmeyen biri oldum bir anda.. Şimdi bende Gonal F 175 cc ve Cetrotide sabah akşam kullanıyorum. Ayrıca vitaminlerim var. Bugün 3. günüm olacak..pzt.'de kontrole gideceğim...Sonra'da 1 haftaya toplamam olur herhalde..Toplamadan sonra tam olarak neler olacak bana da azıcık anlatsanıza tahmini transfer zamanımı merak ediyorum..Aslında ne çok merak ettiğim şeyler var..Aklıma geldikçe sıralarım artık.

Olur sevinirim bnde yardmcı olurum ben ilk denememi umut tüp bebekte yaptım şimdi bahçeciye geciorum ilk kes gidicem bakalım acaba fiyatlar değiştimi donmuş embryo transferi için
Hayirli olsun.insallah.ben gittigimde bana kagit verdiler,fiyatlar yaziyor orda.bak dondurulmus embriyo transferi 2900tl yaziyor.transfer islemi yapildiktan sonra,kalan embriyolarinizin dondurulmasini talep ettiginizde,embriyolarinizin dondurulacagi fun,1300tl dondurma ucreti odemesi yapilmasi gerekmektedir.takip eden her yil,o yila ait cari fiyat listesindeki tutar uzerinden bakim ucreti alinir.2015yili icin bakim ucreti 500tl dir.amma sende donndurulmus varsa o zaman bence sen bir tek transfer icin odeyeceksin.yani 2900tl.

Bende üç tane donmuş var umutta suan ozamn sadece 2900 ödüyorum ii ya değişmemiş bnde mail attım şimdi bakalım onlarda aynı sölerse sorn yok

Peki itiraz edip yeni kağıdı imzalamasaydınız keşke..Bu ne böyle soygun gibi..Biliyorlar mecburuz ! üzerine bu kadar gelinmez ki ama.. Zaten en pahalı merkezlerden biri.Üzerinede bu kadar hareketler yapılması çok çok ayıp .
Biz onların reklam yüzüyüz bunu unutarak çok fazla ticari bir kurum olması negatif olarak kendilerine geri dönecektir.

Bende üç tane donmuş var umutta suan ozamn sadece 2900 ödüyorum ii ya değişmemiş bnde mail attım şimdi bakalım onlarda aynı sölerse sorn yok
Bence ayni cevap verecekler.cunku bana bu kagiti 2 gun once verdiler,ben fiyatlari sorunca verdiler.

Kesinlikle katılıorum ilk kez kalanı para karsılığı donduruldunu duydum resmen soygun bnada mail attılar değişn donmuş varsa ücret karsılığı saklanıo die suan

Ne kadar saçma bir uygulama bu böyle.. Nerede görülmüş..Zam yapılır, usuller değişir belki ama işleyiş başlamış olan hastaya başta ne dendiyse o olur. Sessiz kalıp kabullenmeyin bence. En yumuşak tarafımız , bunu biliyorlar ve sömürüyorlar. Geçen gün ben kontrolle gittim Erbil bey iki saat bekledim.İçeri girdiğimde de özür diledi. Maalesef yönetimden çağırdılar beni hasta-dr ilişkisini anlamaıyorlar, yönetimde sorun vardedi zaten..Gerekirse iletelim hepimiz Erbil beye.O'da sözcü olsun bu konuda.

Sevgili Yağmur ile atan kalpler,

Şimdiye kadar bu gruba hiç yazı yazmamıştım ancak gitgide büyüyerek devam eden bir yanlış anlaşılmaya netlik kazandırmam gerektiğinden bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.

Bildiğiniz gibi bize daha yüksek gebelik oranları saglamasından dolayı yıllardır hastalarıma çoğunlukla dondurulmuş embriyo transferi yapıyorum.Uyguladığımız yöntem ve laboratuvarımızın kalitesi sayesinde de elde ettiğim sonuçlardan çok memnunum. Yıllar once ben bu yöntemi uygulamaya başladığımda laboratuvarımıza ek bir iş yükü ve masraf getirdiğimin farkındaydım. Fakat sevgili hocam ve yönetimimiz bu ek masraflara ragmen, benim de ricamla bu yöntemden yıllarca ek ücret almadılar. Fakat bu yöntemi uyguladığımız hasta sayımız tüm kliniklerimizde çok arttı ve bu yöntemi uygulamaya çalışan diger tüp bebek merkezlerinin de yıllardır bu işlem için ek ücret aldığını biliyoruz. Bilmenizi istediğim bir nokta daha var. O da, ülkemizin sayıca en geniş ve deneyimli embriyoloji ekibine sahip olduğumuzdur. Bu ekip hergün standart tüp bebek işlemlerinin yanısıra onlara ek yük getiren dondurma ve çözdürme işlemleriyle de uğraşıyor ve bu işlemler için kullanılan malzemelerin ciddi bir maliyeti var.

Uzun uzun anlatmamın sebebi şu, yönetimimizin aldığı ve biz doktorlara danışarak aldığı bir karar var bildiğiniz gibi. Aslında dikkatli okunduğu zaman yılbaşında tüp bebek ücretine zam yapılmasından herhangibir farkı yok. Ya da yeni yıl ile birlikte muayene ücretlerimizin artması ile aynı şey. Size farklı gelen, yeni bir ücretlendirme kalemi olmuş olması. Ama bu işin son derece içinde olan doktorunuz olarak şunu söylemeliyim ki, biz bu yıl tüp bebek ücretlerimize zam yapmadık ve yönetimimiz yine bizi destekledi ve benim uyguladığım embriyoların hepsini dondurma ve sonraki ay çözdürerek transfer etme protokolünden yine ücret alınmayacak. Ancak transfer ettiğimiz embriyoların haricinde dondurulacak kalitede ekstra embriyolarımız kalırsa, -ki bu ok güzel birşeydir- onun saklanması ile ilgili ücret alınacak.

Şuan mevcutta tedavide olan hastalarımız için ise, eğer bizde 2014 yılında embriyolarınızı dondurduysak ve 1 yıl saklayacaksak, sizden ekstra bir ücret talep edilmeyecek. Veya birden fazla embriyonuz var ve bu embriyolarınızdan bir kısmı size transfer edilecek ancak geriye kalan embriyolarınıza herhangibir işlem yapılmayacaksa (çözdürülüp tekrar dondurulmayacaksa) sizden yine ekstra ücret talep edilmeyecek. Ancak geçmişten beri sakladığımız embriyolarımız 2015 yılı içinde çözülecek ve transfer sonrasında kalan embriyolarımızdan tekrar dondurulacalar olacaksa bu işlem ücrete tabi olacak.

Sevgili dostlarım ve hastalarım,

Görüyorum ki, kendi aranızdaki yazışmalarda bu durumdan rahatsızlık duyuyorsunuz. Ancak bunun tüm diğer tüp bebek merkezlerinde zaten uzun süredir uygulanan bir prosedür olduğunu ve biz doktorların da onayından geçen bir karar olduğunu bilmelisiniz. Sizden ricam tedavilerinize ve gebeliklerinize konsantre olmanızdır. Bu vesileyle sevgili Menekşe’ye de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Dilerim herşey gönlünüzce olur…

Dr. Erbil Yağmur

Benimde eylül sonu donduruldu emvriyolarim fakat beni tekrar aramadilar.şuan dondurulmuslariniz tekrar çözülüp transfer edilecekse yeni fiyat uygulanacak olabilir. Rabbim hepimize yardim etsin gerçekten zor süreçler.herşeyden vazgecip hayırlı evlat uğraşına girince anladım ne kadar onemliymis anne baba olmak.

Fiyatlar konusunda yapilan bi sperm testini en iyi yerde 85 e yaptırırken orada 150 nin uzerindeydi.benim nereye gittiğini ve fiyatı.öğrenenler de gitmekte zorlanacaklar ini söylüyorlar.Rabbim bu uğurda herkese yardim etsin

Amin amin Allahim buyuk ellerine dustuk dusene bir de onlar wurur oldular son zamanlarda. Zerre guwenim kalmadi.

Klinigin basarisina soyleyebilecegimiz bir kritik evet yok. Muhakkak ki masraflar vardir ve bu duruma care aranmistir cozum yolunuz da bu olmus. Fakat bunu bu yil baslayan ya da tekrar baslayan hastalarinizla konussaydiniz gecen yil bize sunulan sartlari kabul edip basladik tedavilere. Malumunuz ki herkesin butcesi bir degil. Kimimiz cocuk sahibi olmak icin son kurusumuza kadar getitrip sayiyoruz kimimizin kurusu olmuyor baskasindan borcla geliyoruz fiyati en bastan konustuk hickimseye boyle bir farktan bahsedilmedi bize verdiginiz kagitta apacik bir yil ucretsiz saklanir yaziyor gerektiginde fark alinir diye bir ibare yok. Madem ki 2015 te aldiginiz ve uygulamaya koydugunuz bir karar o zaman 2015 te size gelenlere veya tekrar baslayacak olanlara bildirip bu sekilde devam etseydiniz. O zaman herkes ayagini yorganina gore uzatirdi. Sunu da belirtmek isterim bahcecide tedavi gordum cok sukur hamileyim hic dondurulmusum yok olsaydi bu farki da odeyebilecek duruma sahibim cok sukur. Ama burada konu ben degilim. Sadece hakli olunan bir olayda susmak istemiyorum. Dilerim bu yanlis karardan derhal dönülür. Arkadasim sana da hukuki yollara basvurmani oneriyorum. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…