- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.721
Saol ya ama hala erbil beyle konuşamadım sekreterle idare ettim aradılar konuştum ama ulaşım nası acaba orya nası gidilio bilen varmıkimerhaba cnm sonunda Erbil beyle iletişim kurabilmişsin sanırımhadi hayırlı olsun bakalım..taaaaa Moskovalardan bebiş almaya geliyorsun hee Rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah
Tesekkurler))ay cok kotu ya,peki neden tutmadigini sordun mu erbil doktora?ne soyledi?ben de cok korkuyorum,cok rahatsizim,heyacanliyim.nasil olacak diye cok merak ediyorum.benim ilk denemem olacak Insallah.erbil doktora inaniyorum.insallah seninki de olacak,Allah kucagina bir cocuk verer,ya da ekiz.insallah.yooo gayet Türkçen güzel bence iyide yazmışsın :) evet Erbil beyin hastasıyım bende. bahçecide 2 defa denedim ilkini başka bir doktorda denemiştim 9 haftalıkken devam etmediler. 2.yi Erbil beyde yaptırdım tutmadı.Şimdi 3. tedaviye başlayacağız inşallah..
Merhaba.Sen Moskovada mi oturuyorsun?rusca biliyormusun?Kızlar merhaba sonunda ikinci denemem için erbil beye karar verdim ilk denemem umu tüp bebekte oldu bir yıl olck şimdi donmuşlarımı erbil byde denicem çarsamba randevum var ve taaaaaa moskovadan geliyorum inşllhbnde mutlu sona ulaşırım
Bilmiorum üç aydr burdayız okumayı öğrendim harfleri ama anlam ve konuşma yokMerhaba.Sen Moskovada mi oturuyorsun?rusca biliyormusun?
Cok sevindim hadi isallhh bir anca once basla bakalim iyi olcak herseyy....bende pazartesi ordayim isaalhh bebislerim kocaman olmuslardir kizlar derletdide inanmszdim olay pozitifi alinca basliyomusd..ayy surekli bi korku daha paartesiye cok vat ama masallh ben simdiden heyecanliyim...Saol ya ama hala erbil beyle konuşamadım sekreterle idare ettim aradılar konuştum ama ulaşım nası acaba orya nası gidilio bilen varmıki
Istersin ben sana yardimci olabilirim.)))ben ruscayi iyi biliyorum.turkcem iyi degil.sen bana turkceyi ogretirsin,ben sana ruscayiBilmiorum üç aydr burdayız okumayı öğrendim harfleri ama anlam ve konuşma yok
Olur sevinirim bnde yardmcı olurum ben ilk denememi umut tüp bebekte yaptım şimdi bahçeciye geciorum ilk kes gidicem bakalım acaba fiyatlar değiştimi donmuş embryo transferi içinIstersin ben sana yardimci olabilirim.)))ben ruscayi iyi biliyorum.turkcem iyi degil.sen bana turkceyi ogretirsin,ben sana ruscayisen ilk denemeni bahcecide mi yaptin?
Hayirli olsun.insallah.ben gittigimde bana kagit verdiler,fiyatlar yaziyor orda.bak dondurulmus embriyo transferi 2900tl yaziyor.transfer islemi yapildiktan sonra,kalan embriyolarinizin dondurulmasini talep ettiginizde,embriyolarinizin dondurulacagi fun,1300tl dondurma ucreti odemesi yapilmasi gerekmektedir.takip eden her yil,o yila ait cari fiyat listesindeki tutar uzerinden bakim ucreti alinir.2015yili icin bakim ucreti 500tl dir.amma sende donndurulmus varsa o zaman bence sen bir tek transfer icin odeyeceksin.yani 2900tl.Olur sevinirim bnde yardmcı olurum ben ilk denememi umut tüp bebekte yaptım şimdi bahçeciye geciorum ilk kes gidicem bakalım acaba fiyatlar değiştimi donmuş embryo transferi için
Bende üç tane donmuş var umutta suan ozamn sadece 2900 ödüyorum ii ya değişmemiş bnde mail attım şimdi bakalım onlarda aynı sölerse sorn yokHayirli olsun.insallah.ben gittigimde bana kagit verdiler,fiyatlar yaziyor orda.bak dondurulmus embriyo transferi 2900tl yaziyor.transfer islemi yapildiktan sonra,kalan embriyolarinizin dondurulmasini talep ettiginizde,embriyolarinizin dondurulacagi fun,1300tl dondurma ucreti odemesi yapilmasi gerekmektedir.takip eden her yil,o yila ait cari fiyat listesindeki tutar uzerinden bakim ucreti alinir.2015yili icin bakim ucreti 500tl dir.amma sende donndurulmus varsa o zaman bence sen bir tek transfer icin odeyeceksin.yani 2900tl.
Peki itiraz edip yeni kağıdı imzalamasaydınız keşke..Bu ne böyle soygun gibi..Biliyorlar mecburuz ! üzerine bu kadar gelinmez ki ama.. Zaten en pahalı merkezlerden biri.Üzerinede bu kadar hareketler yapılması çok çok ayıp .Arkadslar bugun bahcecide randewum wardi eylul sonu 30 u gbi dondurulan embriyolarimi Bi yil ucretsz olarak sakliycak we bunuyazili belgeyle bna bildiren bu kurum bugun gelmis 4 aydahi olmamiskn embriyolarimin donduruldugu yeni cikardkklari fiyt listesiyle bnden tam 1300 tl para talep ettiler. Bu yaptiklari nasil birsey bizimle oynuyorlar bahceci gbi bi kuruma guwenemeyeceksek nereye gidip kndimizi emanet edelim? Yaptiklari cok ayip ck ama ck uzgunum Allah ellwrine dusurmesin. Bna eylulde werdikleri anlasma kagidimizda bi yil ucretsz saklanir diyodu bi yildan sonra 500 tl para istenir yaziodu daha 4 ay olmafi ya 4 ay. Tum guwenimi yerle bir eden bahceci hc kimseye tawsiye etmeyecegm seni artik yaptigin ck ayip cok ucuz bi numara
Bence ayni cevap verecekler.cunku bana bu kagiti 2 gun once verdiler,ben fiyatlari sorunca verdiler.Bende üç tane donmuş var umutta suan ozamn sadece 2900 ödüyorum ii ya değişmemiş bnde mail attım şimdi bakalım onlarda aynı sölerse sorn yok
Benimde eylül sonu donduruldu emvriyolarim fakat beni tekrar aramadilar.şuan dondurulmuslariniz tekrar çözülüp transfer edilecekse yeni fiyat uygulanacak olabilir. Rabbim hepimize yardim etsin gerçekten zor süreçler.herşeyden vazgecip hayırlı evlat uğraşına girince anladım ne kadar onemliymis anne baba olmak.Arkadslar bugun bahcecide randewum wardi eylul sonu 30 u gbi dondurulan embriyolarimi Bi yil ucretsz olarak sakliycak we bunuyazili belgeyle bna bildiren bu kurum bugun gelmis 4 aydahi olmamiskn embriyolarimin donduruldugu yeni cikardkklari fiyt listesiyle bnden tam 1300 tl para talep ettiler. Bu yaptiklari nasil birsey bizimle oynuyorlar bahceci gbi bi kuruma guwenemeyeceksek nereye gidip kndimizi emanet edelim? Yaptiklari cok ayip ck ama ck uzgunum Allah ellwrine dusurmesin. Bna eylulde werdikleri anlasma kagidimizda bi yil ucretsz saklanir diyodu bi yildan sonra 500 tl para istenir yaziodu daha 4 ay olmafi ya 4 ay. Tum guwenimi yerle bir eden bahceci hc kimseye tawsiye etmeyecegm seni artik yaptigin ck ayip cok ucuz bi numara
Amin amin Allahim buyuk ellerine dustuk dusene bir de onlar wurur oldular son zamanlarda. Zerre guwenim kalmadi.Benimde eylül sonu donduruldu emvriyolarim fakat beni tekrar aramadilar.şuan dondurulmuslariniz tekrar çözülüp transfer edilecekse yeni fiyat uygulanacak olabilir. Rabbim hepimize yardim etsin gerçekten zor süreçler.herşeyden vazgecip hayırlı evlat uğraşına girince anladım ne kadar onemliymis anne baba olmak.
Fiyatlar konusunda yapilan bi sperm testini en iyi yerde 85 e yaptırırken orada 150 nin uzerindeydi.benim nereye gittiğini ve fiyatı.öğrenenler de gitmekte zorlanacaklar ini söylüyorlar.Rabbim bu uğurda herkese yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?