- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.741
Benimde eylül sonu donduruldu emvriyolarim fakat beni tekrar aramadilar.şuan dondurulmuslariniz tekrar çözülüp transfer edilecekse yeni fiyat uygulanacak olabilir. Rabbim hepimize yardim etsin gerçekten zor süreçler.herşeyden vazgecip hayırlı evlat uğraşına girince anladım ne kadar onemliymis anne baba olmak.
Fiyatlar konusunda yapilan bi sperm testini en iyi yerde 85 e yaptırırken orada 150 nin uzerindeydi.benim nereye gittiğini ve fiyatı.öğrenenler de gitmekte zorlanacaklar ini söylüyorlar.Rabbim bu uğurda herkese yardim etsin
Bireyine gore muameleme buna da hc sasirmadim bn simdi..Bu arada eşime sperm testi ücretsiz yapıldı..Tedavi kapsamı içinde ücret almıyoruz dediler bize ..GElde şaşırma şimdi..
Bi de oyle yolunmusuz demekkiBu arada eşime sperm testi ücretsiz yapıldı..Tedavi kapsamı içinde ücret almıyoruz dediler bize ..GElde şaşırma şimdi..
Bizdende sperm testine ucret alindi ayrica gebelik olduktan sonra ilk muayene ucret alinmicak dedi fakat 300 tl muayene ucreti alindi 2015 itibariyle ne kadar oldu bilmiyorum kontrolevgittigimde ogrenicem artik. Tahlil ucretleri cok yuksek ben ilk sperm testini oturdugumuz yerde ozel hastanede 40 tl yaptirmistim tekrar kendilerinin yapacagini soyledi eylul ayiydi galiba 200 yakin bi ucretevyaptirtik gercekten cok yuksek suan 15 haftalik gebeyim istedikleri kan tahlillerini devlet hastanesinde yaptiriyorum birvkrre fiyatini sordum ogrenmerk icin fiyatlar gercekten yuksekBu arada eşime sperm testi ücretsiz yapıldı..Tedavi kapsamı içinde ücret almıyoruz dedisbize ..GElde şaşırma şimdi..
Silancim valla bende ole yapiuyorum iki tahlike 190istediler ben ilaclari yazdirabilecegimi bilmiyodum ve hep ordan aldim cok sonradan ogrendim keske bilseydim gelip yazdirirdim bunu bir cok arkadasimizda bilmiyo muaye gittigimizde ilaclar aliniyo ben devletin karsiladigini bilmiyodum hepimiz bebek sahibi olmayi cok istiyorz rabbim isteyen herkezede nasip etsin ama para olmadanda gercektende olmuyo vede kolay kazanilmiyo arkadaslarimizinda dedigi ikinci ucuncu denemsi olanlarlar var borc alip gelenler var rabbim hepimize yardim etsinBende istedikleri tahliller ilk başta devlet hast.'de yaptırdım..Sonra tedavinin ilk günü yine tahlil istedi..HIV, Rubella vs.. yine devlet hast'de kan verdim ben...En azından bunun için para vermeyelim diye.
Canım hangi ilaçlar yazdırılabiliyor? Yani gonal F vs. değil sanırım. Bunun için hastaneden raporlu olmamız falan gerekli.Silancim valla bende ole yapiuyorum iki tahlike 190istediler ben ilaclari yazdirabilecegimi bilmiyodum ve hep ordan aldim cok sonradan ogrendim keske bilseydim gelip yazdirirdim bunu bir cok arkadasimizda bilmiyo muaye gittigimizde ilaclar aliniyo ben devletin karsiladigini bilmiyodum hepimiz bebek sahibi olmayi cok istiyorz rabbim isteyen herkezede nasip etsin ama para olmadanda gercektende olmuyo vede kolay kazanilmiyo arkadaslarimizinda dedigi ikinci ucuncu denemsi olanlarlar var borc alip gelenler var rabbim hepimize yardim etsin
Crionone jel coraspin prednol coraspin climara forte bant bunlar yazdiriliyo bnm bildiklerim bunlar. Yazdrdiklarim warsa eklesin arkadslarimiz.Canım hangi ilaçlar yazdırılabiliyor? Yani gonal F vs. değil sanırım. Bunun için hastaneden raporlu olmamız falan gerekli.
Zaten benim bir kızım olduğu için devlet tüp bebek desteği vermiyor bana.
Ben şimdi iğneler aşamasındayım daha toplamam yapılacak.Bu aşamada alabilceğim bir şey yok ozaman. Bu dedikleriniz anırım toplama sonrası kullanılıyor değil mi? Not alıyorum hepsini yazdırabilirim o ahlde sağlık ocağındaki dr.'a değil mi?Crionone jel coraspin prednol coraspin climara forte bant bunlar yazdiriliyo bnm bildiklerim bunlar. Yazdrdiklarim warsa eklesin arkadslarimiz.
Cok dogru soyluyo uyarmiyolar kendimizi mecbur hissediyoiruz devletin karsilamadigini dusunup ordan aldimEwet ewet crinone jel 78 tl galiba disarda ama saglk ocagi ayni dr umuxun werdgi gbi sabah aksam icin gunde iki kullanimlik yazabiliyr we dewlet karsiliyor bunu. Hatta climara forte banti da yaziyor aklinizdaolsun arkadaslarim. Bn bir gun dr umu bekliyorum disarida osiradada yanimda ilac aliyo bi bayan ve esi receteyi werdiler ordakieczaciya gitti eczaci cocuk kadin aglamakli esine diyorki bu ilaca nasil yetscez hmn bitck we ck pahali yuzundeki o careszlik kalktim gittim yanina uzulme dedim dewlet karsilio onu git yazdr oyle mutlu olduki o bayan orda gozlerii doldu halbuki eczacinin soy ismide bahceci dikkt edin kredi karti ile aldiginizda slipte. aile sirketinde harcama yapiyorz elimiz mecbur yasoyliyebilirler dimi oysaaki o ilaci alirken bunu yazdirabiliyorsunuz diye terch sonra hastaya kalir ister ucretli alir ister yazdirir. O arkadsin mutlulugunu unutamam o an. Allahim hepimixin yardimcisi olsun maddi manevi cok zor.
Merhaba canlar Nasılsıniz
Baya bi zaman ugrayamadim kendimi toparlamam gerekiyordu çünkü
10 haftalikken kontrole gittiğimde öğrendim bebisimizin bir melek olduğunu tabi sonrası yıkım ve kürtaj rabbim kimseye yaşatmasin bu acinin tarifi yok Allah hepinize sağlıklı sıhhatli kucaklarını a almayi nasip etsin
Ama şimdi çok iyiyim eşim ve gerçek dostlarım sayesinde hayatımdan öyle insan çıkardım ki bu süreçte insanları tanımami sağladı rabbime şükürler olsun ondan ne gelirse gelsin kabulümuz zaten
Bebeğin genetiği incelendi sağlıklı erkek bebekmis. Erbil hoca kız olsaydı yanılma payı vardır ama erkekte olmax dedi sizi bi inceleyelim belki sizden bir hücre geçmiştir bebeğe dedi bizimkiler temiz şükürler olsun genetik kromozom ve pıhtılaşma testlerimiz tertemiz.Sadece şekerden supheleniyo erbil hoca.Onun içinde yükleme yapilicak ve Şubat adetimle ya yeniden toplucaz yada geri kalan dondurulmuşlarla devam bakalım hayırlısı. Pgt yapalim dedim ama gerek yok dedi erbil hoca testleriniz tertemiz.Benim transfer okul kapanincada olucak zaten.Dualarinizda beni unutmayın. Öpüyorum hepinizi canı gönülden gün gelicek hepimiz bebislerimiz hakkında konuşacagiz inanıyorum canı gonulden
Arkadaşlar merhaba . Bende geçen hafta 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzüldüm çok. Allahım bir daha o acıyı göstermesin.erbil beyde donmuş embiryo 2 tane 3. Gün transferiydi.beni 20 gün sonra kontrole çağırdı. Kürtaj olan arkadAşlAr sizde kontrole gittiniz mi? Tekrar ne zaman başlıyacaksınız
Crionone jel coraspin prednol coraspin climara forte bant bunlar yazdiriliyo bnm bildiklerim bunlar. Yazdrdiklarim warsa eklesin arkadslarimiz.
Silancim o bant benim bildigim herkezevveriliyoClimafort bant herkese veriliyormu acaba? Ben şimdiden yazdırayım ama ya başka bir şey verirse?
Benim şimdilik iğneler devam ediyor..Onları alamayacağımı biliyorum. C.tesi günü toplamam olacak büyük ihtimalle.Tavsiyeleriniz varmı?
Kizlar gunaydin..araniza bende geldimmm.. bende dun ayni klinikte 3. ; erbil beyde 1.denememe..son transfrrimi o yapmisti ve bebegim 9 haftalikken melek oldu..onunla bi gonul bagimiz oldu..hic birakmadi bizi hep destek oldu..embriyolar cgh ye gitcek..Rabbim bu sefer hayirlisiyla nasip eder insaallah...hamislerde bebislerini saglikla alsinlar kucaklarinaa..
canım nasılsın :) ben dün bebişlerimi gordüm masaahh :) karından bakmaya basladı erbil hoca.. cok güzedi..9 haftaya girdik sanırım ama ikiz oldugundan mı ne karnım bayagı büyük :) kiloda lamadım ama bi degişik iste :) canım o bantları herkez kullanyıo yazdırın ben yarısında ogrendim yazdırılabildiginiBende kaybettim 9 haftalık bir bebek..Çok oldu 2008 yılında..Umarım bu defa hamile kalabilir ve kucağımıza almamız nasip olsun :)
Canımm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..c
canım nasılsın :) ben dün bebişlerimi gordüm masaahh :) karından bakmaya basladı erbil hoca.. cok güzedi..9 haftaya girdik sanırım ama ikiz oldugundan mı ne karnım bayagı büyük :) kiloda lamadım ama bi degişik iste :) canım o bantları herkez kullanyıo yazdırın ben yarısında ogrendim yazdırılabildigini
kısmet olursa 6 subatta erbil amcamızda kont. var. bu arada işe gitmiyodum bugun itibariyle basladım..müdürüde cok anlayıslı cıktı sagolsun.. rahatım su an. ama migden bulantım basladı bakalım ne yapcaz :)
bende saklıyom canım :) albüm alcam fırsat bulunca yerlestirmeye baslıycam.. telas yapma sıkıtı yok sorgulama ve hocaya bırak.. güzel olcak inanıyorum benn.. zaten 3-4 gün kalmıs sık disini canımCanımm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..
USG'de biraz daha büyüsünler bak nasıl güzel görünecekler onlar..Benim fotoğraf albümümün ilk fotoğrafları hep USG çıktıları :))) Saklarsın onları. Bende iğnelerimi oluyorum işte...HAfta sonu toplamam olacak..Heyecan ve stres bi garip hallerdeyim işte.
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?