Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

dermaaann çook sevindim bakarsın 6 şubatta ben de orda olurum da tanışırız :)

gorüsürüz kuzum ben ogleden sonra orda olcam .. sanırım cinsityetlerinide soyluycek :) gel berber heyecanlanalım

ayyy hadi ya hemen belli olacak mı cinsiyetler?benim orda olacağım kesin değil canım.inşallah bakalım şubatta oralardayım ama ne gün olur bilmem

bende saklıyom canım :) albüm alcam fırsat bulunca yerlestirmeye baslıycam.. telas yapma sıkıtı yok sorgulama ve hocaya bırak.. güzel olcak inanıyorum benn.. zaten 3-4 gün kalmıs sık disini canım

Çok fazla sorgulamıyorum.Hatta evde pek konusu bile açılmıyor, normal seyirinde herşey. Hatta eşim kızıma soruyordu geçen gün annen sana başladığı tedaviden bahsetti mi? Neler anlattı diye? Genelde heyecanım dilime vurur susmam :) Ama bu defa o da şaşırdı galiba niye anlatmadığımı araştırıyor.O anlamda garip bi rahatlık var. Bende süreç uzasın istemiyorum hiç.Hemen toplansın sonuç alalım..Neyse durum çıksın ortaya.Tek telaşım bu. Hatta çok saçma planlar içinde buluyorum kendimi bazen. Şayet tutarsa doğumum bu yılın sonuna denk gelirse işyerimdeki işleri nasıl planlarım? doğum iznindeyken ya işler karışırsa?? Ben işe döndüğümde bebeğime kim bakacak?...Yani sanki her şey olmuş bitmiş gibi bi rahatım bu kısmı değilde geleceği düşünüyorum.Sonra saçmalama yaaa diye kendime bağırıp dünyaya dönüyorum..Kendimden de korkuyorum.Yaşım 40 oldu acaba bu beden bebek bakmaya, onu büyütmeye hazırmı? aman işte..Ama çok kaptırdığım bi gerçek..Bugün minik tulumların satıldığı reyonda hayal aleminde gezerken Allahım umarım hayal kırıklığına uğramam diye çok dua ettim. İçimi dökeyim dedim sizlere...
Sevgilerrrr

Şilancım hakkında hayırlısını diliyorum inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun.

Teşekkürler arkadaşlar :)
Ben Cuma günü son kontrolüme gidiyorum. Pazar günüde toplamam olacak inşallah...Kızımın doğum günü 18 ocak Pazar ve yeni bebeğimde 18 Ocak pazar günü embriyo olacak inşallah..Böyle bir tottem yapmıştım. Şayet toplamam aynı güne denk gelirse bu iş olacak demektir diye..Evet biliyorum çok anlamlı değil ama umut işte :)

Bende kaybettim 9 haftalık bir bebek..Çok oldu 2008 yılında..Umarım bu defa hamile kalabilir ve kucağımıza almamız nasip olsun :)
Aminnn cnm yaa...artij o kadar yoruldum ki insanlarin karnima bakmasindan..bugun bile hic gelip gitmisligim olmayan sadece sokakta konustugum bi kadin karnimi elledi artik olsun yok mu dha...sonra da her zaman ki gbi aciyan gozlerle olur olur herseuin hayirlisi deuip basti gitti..oyle yoruldum ki artij..Allahim ne olur sen aci bize ..hayirli saglikli evlat ver..kullarinin aciyan gozlerinden biktim artik..aglamaktan yoruldum artik...

arkadaşlar bişey sorcam yumurtalarım salı günü toplandı benim halen kahverengi lekelenmem yoğun şekilde sürüyor sizce bu normalmi?şuan erbil bey tarlusal tavicid biteral verdi ve vitaminlerime devam ediyorum ilaç içmekten kusacam adet günümü bekliyorum opu dan sonra yaklaşık olarak ne zaman adet görürüm?

Canım Allah doğru zamanda hayırlı, sağlıklı, analı-babalı büyüteceğin evlat versin. İnşallah tez vakitte kucağın çifter çifter dolar.

İlaçlar bittikten 10 gün sonra olmuştum ama kişiden kişeye değişiyormuş. Ben de opu sonrası lekelenme sadece o gün oldu, bir daha olmadı.

Bende size bir şey danışayım..Ben adetin ikinci günü tedaviye başladım bugün 8. gün adetim bitti ama halen böyle açık pembe ya da açık kahverengimsi bir lekelenme şeklinde geliyor..Niye böyle bir şey oldu anlamadım? Fikri olan varmı?
Yumurtalar büyüdüğü için kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor adet olacakmışım gibi ama bunun normal olduğunu düşünüyorum..
Bu sürecin ne kadar sıkıntılı ve yorucu olduğunu unutmuşum meğersem..Allahım daha fazla daraltmasın inşallah.

Beyaz hanim yasiyomusunuz . Goremiyoruz sizi buralkarda

İns guzel haberler donersin bize

Son iğnelerimi bu sabah oldum. Gece 2'de de çatlatma iğnelerimi yapacağım..Vee Pazar günü kısmetse yumuşşlar toplanacak.
Dularaınızı bekliyorum :)

Son iğnelerimi bu sabah oldum. Gece 2'de de çatlatma iğnelerimi yapacağım..Vee Pazar günü kısmetse yumuşşlar toplanacak.
Dularaınızı bekliyorum :)
Rabbim kizina bi melek gondersin inş.gönlüne gore hayırla sonuclansin canım..Rabbim yardinci n olsun

Rabbim kizina bi melek gondersin inş.gönlüne gore hayırla sonuclansin canım..Rabbim yardinci n olsun

Aminn inşallah :)..Şimdi senin meajının altına baktımda birden 15.3 cm baştan popoya yazıyor ya:))) Hay yerim ben senin o poponuuu diye içimi geçirmişim birden..Daha dün gibiydi sonuç aldığın günler sanki :)

Merhaba. 6 haftalık hamileyim. 2 gün önce kanamam oldu. Ama ultrasonla bakıldığında sorun görünmedi. Çok korktum tabi. Hala da korkuyorum tekrarlayacak diye. Bunu yaşayan ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı aranızda? Biraz rahatlamaya ihtiyacım var

canım iyiyim masaalhh :) ise basladım pek giremiyorum.. uzun süre evde kalınca cıkmıydum burdan :) sen nasılsn bu arada bebişlerin cinsiyetleri belli oldugu kısmetse 5 subatta klinikteyiz...
Canim allahin izniyle bi kizim bi oglum olcak hepimiz saglikli bir sekilde kuzularimizi kucagimiza aliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…