Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

canım erbil hocada diyor zaten tüp bebekte kanama olma durum yüzde 90 herkezde oldu .. olmadı diyen yok merak etme dinlen stres yapma canımm.. hayırlısı olur isallhh :)

canım erbil hocada diyor zaten tüp bebekte kanama olma durum yüzde 90 herkezde oldu .. olmadı diyen yok merak etme dinlen stres yapma canımm.. hayırlısı olur isallhh :)

İnşallah canım sağol. Napim işte zorlu bi sürecin ardından gelince... evde dinleniyorum zaten. 5 gün raporluyum :) içimi ferah tutayım

Aynen söylediğin gibi bir durumdayım. Raporlu olduğum için evdeyim ve aklım sürekli orda yarın bir kez daha iğne vurulcam. Çarşamba günü Erbil beydeyim. İnşallah hayırlı haberlerle. Allah bağışlasın senin bebeğini de :)

canım o ügneyi olmayan yok tatlım.. ve o ensise bitmiyo yane ben hala tuvalete girince bakıyorum bi süre bu endise bitimycek.. sonra baska endiseler.. bende 6 haftalıkken gittim bisey yoktu. igne verdi banada bi salı vurdur bide cuma demişti. o igneyi yaptırmayan yok yane.. bi 12 haftaya gelcek azcık rahatlıycam..

Kızıma hamileyken yanlış hatılamıyorsam8 yada 9 haftalıkken baya bildiğin adet gibi kanamam oldu. Şoka girdim birden ve dr'a ağalarak gittiğimi hatırlıyorum. Bebek rahmin üst kısmında gayet güvende kanama rahmin alt kısmında olmuş demişti bana. Bir gün sürdü ve durmuştu zaten.Rahim büyürken zaman zaman böyle ara kanama ve adet benzeri sancılar yaparmış..Ama elbetteki ömrümüzden ömür gidiyor o anlarda.

Çok teşekkür ederim :) cevabınız için ve tüm cevap veren arkadaşlara. İçimi rahatlattınız

Aynen daha dun gibiydi..kurduğumuz hep hayaller mi olucak diyordum.bir değil binlerce kez şükürler olsun..inş Rabbim sana yine tattirsin o en güzel mis kokuları..içimize doya doya cekmeyi nasip etsin..

Ben de de var bi popo hayranlığı:) hayırla dogsunlar ısıricam, ısiricam inş..

Ark.karın soyledigi gibi yasamayan neredeyse yok.gözyaşlarıyla hastanede ağladım bitti gitti diye..daha keseyi bile görmemiştim. Adet gibi yoğundu..şükürler olsun Rabbime emanet iki kuzucuğumda iyiler..erbil hocanin dediğini yap.ve lavabo disinda kalkma canım..Allah im şifa versin, sağlıkla kavustursun yavrularimizi..

Bi kediyi bi kuşu yavrusuyla görünce Allah im annelik duygusunu isteyen biz kullarına da nasip eyle diye dua ederdim..o kadar çok isteyen var ki..Rabbin Gönlünüze gore versin inş

Çok teşekkür ederim :) Allah seninkileri de tamamına erdirsin inşallah

Bugün opu işlemim oldu :) 17 adet yunurtam varmış. Yaşıma göre oldukça bereketli. Ama çok iyi biliyorumki sayı değil kalitesi önemli olan. Yarın haber gelecekmiş gelişimleri ile ilgili. Allahın hayırlı haberler nasip etsin.
Sizlere birşey danışmak istiyorum. Dr'a soramadım ama eşle birlijtelik için bir yasak var mı? Verilen kağıtta gebelik oluşana kadar yasak yazıyor ama sanırım o 3. Gün transfer olanlar içindir. Sonuçta bizim bu süreciniz için daha 1 ay var değil mi?

kızlar çok moralim bozuk 11 yumurtam döllendi 7 tanesi orta kalitede diğerleri daha düşükmüş 7 tane orta kaliteler 3. gün dondurulmuşlar 4 tane daha düşük kalitede olanlarda 5. güne gelememişler orta aklite 3.gün embriyosu tutarmı bilmiyorum ilk tüp bebek denememde 1. kalite embriyom vardı hayal kırıklığı yaşadım bahçeci kliniğinden ve dr erbil beyden

canım ne olur moralini bozma bu streyi uzun süredir takip ediyorum..2 gün embryou olup ta cok tutan oldu ..o yüzden canın sıkma.hayal kırıklıgıda yasama lütfenn olacak de inan bol duaett..inan olacagına hepp canım..istersen aksam erbil hocayı ara..

Beni de aradılar bu sabah..17 yumurtam toplanmıştı bunun 14'ü olgun yumurta imiş..Ve 9 tanesi döllenmiş..Çarşamba günü dondurulması planlanıyor ve o gün tekrar arayacaklar beni..Durumlar bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…