- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.781
canım erbil hocada diyor zaten tüp bebekte kanama olma durum yüzde 90 herkezde oldu .. olmadı diyen yok merak etme dinlen stres yapma canımm.. hayırlısı olur isallhh :)Merhaba. 6 haftalık hamileyim. 2 gün önce kanamam oldu. Ama ultrasonla bakıldığında sorun görünmedi. Çok korktum tabi. Hala da korkuyorum tekrarlayacak diye. Bunu yaşayan ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı aranızda? Biraz rahatlamaya ihtiyacım var
ayy canım cok sevindimm hadi saglıkla kucagına almak nasip olur işlhh canım ya.. saglıklı olsunlarda geris mühim degil..Canim allahin izniyle bi kizim bi oglum olcak hepimiz saglikli bir sekilde kuzularimizi kucagimiza aliriz ins
Merhaba. 6 haftalık hamileyim. 2 gün önce kanamam oldu. Ama ultrasonla bakıldığında sorun görünmedi. Çok korktum tabi. Hala da korkuyorum tekrarlayacak diye. Bunu yaşayan ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı aranızda? Biraz rahatlamaya ihtiyacım var[kendin
Ayni durum bendede oldu bir gece hastanede kaldim yapilan igne ile kanamam durdu erbil beyin soyledi igne yapildi birde cok sancim vardi fitil verdi erbil bey bir sefere mahsus bende cok korkmustum aklina getirmemeye calus bebeklerim 4 aylik oldu cok sukur rabbime sigin dua et guzel dusunn calismiyosan kendini mesgul edecek seyler bul yoksa aklin surekli kanama olacakmi dusuncesiyle doluyo ....
canım erbil hocada diyor zaten tüp bebekte kanama olma durum yüzde 90 herkezde oldu .. olmadı diyen yok merak etme dinlen stres yapma canımm.. hayırlısı olur isallhh :)
canım o ügneyi olmayan yok tatlım.. ve o ensise bitmiyo yane ben hala tuvalete girince bakıyorumAynen söylediğin gibi bir durumdayım. Raporlu olduğum için evdeyim ve aklım sürekli ordayarın bir kez daha iğne vurulcam. Çarşamba günü Erbil beydeyim. İnşallah hayırlı haberlerle. Allah bağışlasın senin bebeğini de :)
Gözünüz aydınn:) Allah tamamına erdirsinCanim allahin izniyle bi kizim bi oglum olcak hepimiz saglikli bir sekilde kuzularimizi kucagimiza aliriz ins
canım o ügneyi olmayan yok tatlım.. ve o ensise bitmiyo yane ben hala tuvalete girince bakıyorumbi süre bu endise bitimycek.. sonra baska endiseler.. bende 6 haftalıkken gittim bisey yoktu. igne verdi banada bi salı vurdur bide cuma demişti. o igneyi yaptırmayan yok yane.. bi 12 haftaya gelcek azcık rahatlıycam..
Merhaba. 6 haftalık hamileyim. 2 gün önce kanamam oldu. Ama ultrasonla bakıldığında sorun görünmedi. Çok korktum tabi. Hala da korkuyorum tekrarlayacak diye. Bunu yaşayan ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı aranızda? Biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Kızıma hamileyken yanlış hatılamıyorsam8 yada 9 haftalıkken baya bildiğin adet gibi kanamam oldu. Şoka girdim birden ve dr'a ağalarak gittiğimi hatırlıyorum. Bebek rahmin üst kısmında gayet güvende kanama rahmin alt kısmında olmuş demişti bana. Bir gün sürdü ve durmuştu zaten.Rahim büyürken zaman zaman böyle ara kanama ve adet benzeri sancılar yaparmış..Ama elbetteki ömrümüzden ömür gidiyor o anlarda.
Aynen daha dun gibiydi..kurduğumuz hep hayaller mi olucak diyordum.bir değil binlerce kez şükürler olsun..inş Rabbim sana yine tattirsin o en güzel mis kokuları..içimize doya doya cekmeyi nasip etsin..Aminn inşallah :)..Şimdi senin meajının altına baktımda birden 15.3 cm baştan popoya yazıyor ya:))) Hay yerim ben senin o poponuuu diye içimi geçirmişim birden..Daha dün gibiydi sonuç aldığın günler sanki :)
Ark.karın soyledigi gibi yasamayan neredeyse yok.gözyaşlarıyla hastanede ağladım bitti gitti diye..daha keseyi bile görmemiştim. Adet gibi yoğundu..şükürler olsun Rabbime emanet iki kuzucuğumda iyiler..erbil hocanin dediğini yap.ve lavabo disinda kalkma canım..Allah im şifa versin, sağlıkla kavustursun yavrularimizi..Merhaba. 6 haftalık hamileyim. 2 gün önce kanamam oldu. Ama ultrasonla bakıldığında sorun görünmedi. Çok korktum tabi. Hala da korkuyorum tekrarlayacak diye. Bunu yaşayan ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı aranızda? Biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Ark.karın soyledigi gibi yasamayan neredeyse yok.gözyaşlarıyla hastanede ağladım bitti gitti diye..daha keseyi bile görmemiştim. Adet gibi yoğundu..şükürler olsun Rabbime emanet iki kuzucuğumda iyiler..erbil hocanin dediğini yap.ve lavabo disinda kalkma canım..Allah im şifa versin, sağlıkla kavustursun yavrularimizi..
Bi kediyi bi kuşu yavrusuyla görünce Allah im annelik duygusunu isteyen biz kullarına da nasip eyle diye dua ederdim..o kadar çok isteyen var ki..Rabbin Gönlünüze gore versin inş
Gözünüz aydınn:) Allah tamamına erdirsin[/ aminnnnn cumlemiziiii
Canım güzel hab erleri bekliyoruz..çok yumurtan dollenir çok bebişin olur isallhhhbr vermeyi unutma emiGözünüz aydınn:) Allah tamamına erdirsin
canım ne olur moralini bozma bu streyi uzun süredir takip ediyorum..2 gün embryou olup ta cok tutan oldu ..o yüzden canın sıkma.hayal kırıklıgıda yasama lütfenn olacak de inan bol duaett..inan olacagına hepp canım..istersen aksam erbil hocayı ara..kızlar çok moralim bozuk 11 yumurtam döllendi 7 tanesi orta kalitede diğerleri daha düşükmüş 7 tane orta kaliteler 3. gün dondurulmuşlar 4 tane daha düşük kalitede olanlarda 5. güne gelememişlerorta aklite 3.gün embriyosu tutarmı bilmiyorum ilk tüp bebek denememde 1. kalite embriyom vardı hayal kırıklığı yaşadım bahçeci kliniğinden ve dr erbil beyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?