Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Beni de aradılar bu sabah..17 yumurtam toplanmıştı bunun 14'ü olgun yumurta imiş..Ve 9 tanesi döllenmiş..Çarşamba günü dondurulması planlanıyor ve o gün tekrar arayacaklar beni..Durumlar bundan ibaret.
durumun cok güzel canım zaten dollendikten sonra cok fire verilmiyo zaten 5 güne 5 tanesi gitse 2 sini bebiş olarak koydurursun 3 ünüe dondurursun .. hadi hayırlıısı olsunn... çok seivndim

durumun cok güzel canım zaten dollendikten sonra cok fire verilmiyo zaten 5 güne 5 tanesi gitse 2 sini bebiş olarak koydurursun 3 ünüe dondurursun .. hadi hayırlıısı olsunn... çok seivndim
Beşinci gün değil Çarşamba dondurulursa..3.gün oluyor. Ben 5. güne gitmeyecekmiyiz dedim Erbile beye.O 'da çözündükten sonra bakıcaz sen o kısmı bana bırak dedi :)) Bakalım artık.

Beşinci gün değil Çarşamba dondurulursa..3.gün oluyor. Ben 5. güne gitmeyecekmiyiz dedim Erbile beye.O 'da çözündükten sonra bakıcaz sen o kısmı bana bırak dedi :)) Bakalım artık.
tatlım herkein ki oyle oluyo . once 3 gün donuruulp sonra cozdürülp 5 güne gidiyo.. benim kide oyle oldu.. merak etme sen yani büyük ihtimal 5 güne giderler hadi hayırlı olsunn..

3. gün dondurduklarını transferden iki gün önce çözüyor ve 5. gün olmalarını sağlıyor 5. güne kadar yaşayanlardan transfer yapıyor geri kalanını donduruyor

Teşekkürler :) Gerçekten insan buradaki desteği hiçbir yerde bulamıyorDr'a sormayı her an akıl edemiyoruz.Sonra da her aklına gelen için aranmıyor elbetteki.. Desteğiniz için teşekkürler.

Kızlar merhaba sonunda erbil beye bnde gttim vitaminler ve tahlillere basladım hsg cekincem amadevlette heralde srun olmaz dimi

Beni de aradılar bu sabah..17 yumurtam toplanmıştı bunun 14'ü olgun yumurta imiş..Ve 9 tanesi döllenmiş..Çarşamba günü dondurulması planlanıyor ve o gün tekrar arayacaklaor beni..Durumlar bundan ibaret.
Çok sevindim canım.bunun en az 5 taneside 5. Güne gitti mi coookkk güzel olur..Rabbim en guzeliyle doldursun kucağını inş

Canım Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin. Benim de 6. haftada adet kanamasından beter şakır şakır kanamam oldu. Düşüp bayılmamak elde değildi. Hemen 7/24 kadın doğumcu bulunan bi hastaneye gittim. İğne yaptılar, 3 gün coraspini bıraktım. 2 gece hastanede yattım. Kanama alanı oluşmuş rahimde. Sanırım 20 günde geçti. Yatıp dinlen, yorma kendini.

Canım 3. gün 5. güne takılma. Bi arkadaşım 3 denemede 5 günlük embriyo ile hamile kalamadı. 4. denemesinde 3 günlük emriyo koydurdu. İkizleri oldu. Erbil beye güven. Önemli olan kaliteleri, günleri değil. Ayrıca, her ay yumurta sayımız ve kalitemiz değişebiliyor. Bu eşinin spermleri içinde geçerli. İstanbulda en iyi lab. bahçecinin. Erbil bey 3. gün dondurup, transfere 2 gün kala çözdürüyor ve 5. güne gelince transfer yapıyor. Çoğumuz gibi seninkilerde 5.gün embriyosu olacak. Boş yere canını sıkma, güvenini yitirme.

Kızlar merhaba sonunda erbil beye bnde gttim vitaminler ve tahlillere basladım hsg cekincem amadevlette heralde srun olmaz dimi

Çektirebilirsin ama hastanelerde biraz ağrılı olabilir. Özellerin makineleri biraz daha az acılı oluyor. Gerçi ben özelde yaptırdım ama biraz ağrılı oldu. Film öncesi gelmeden ağrı kesici içseydiniz dediler. Yanımda da yoktu, hemşire verdi, içtim. Sen de işlem öncesi etkili bir ağrı kesici içerek git.

Çok sevindim canım.bunun en az 5 taneside 5. Güne gitti mi coookkk güzel olur..Rabbim en guzeliyle doldursun kucağını inş
CAnım teşekkür ederim. Zaman ilerledikçe neler olacak? nasıl olacak diye düşünceler sarıyor işte beynimizi. Şimdi adet olabilmek için Tarlusal ve ayrıca kullandığım antibiyotik ve vitaminler var. Adet olunca arayıp gideceğim değil mi kontrole? Sonra bantlar yapışmaya başlayacak diye biliyorum. Ve tahminen adetin 21. günü gibi de transfer mi oluyor. Öğrenebilmiş miyim bu süreci? Böyle oluyordu değil mi?

Hadi hayırlısı olsun..Radyotomda ağrısız çekiliyor ben çok rahat ettim. Devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama canım .Güzel gelişmelerini bekliyoruz seninde

En önemlisi elinden geleni yaptığına inanmak ve kafayı biraz olsun rahatlatmak..evet adetle beraber bantlar göbek iğneleri transfer ve mutlu son inş hayırlisiyla..adetten 20 21 gün sonraya denk geliyor transferde..

En önemlisi elinden geleni yaptığına inanmak ve kafayı biraz olsun rahatlatmak..evet adetle beraber bantlar göbek iğneleri transfer ve mutlu son inş hayırlisiyla..adetten 20 21 gün sonraya denk geliyor transferde..
yine mi göbekden iğne olacağız?? Ben o kısmı bilmiyrdum bak..hangi iğneyi olacağız peki?

Kizlarrr benim de cuma opu var hayirlisiyla buyuttum yumoslari..bu benim 3.opum olacak..dilerim sonu bebisli olur..kizlar bise sorcam ya..erbil bey bana yumurtalar icin cok guzel dedi ama kac yumos var hic demedi ya..napican sen yetecek kadar var dedi ya..sizlere soyluyo muydu yumos sayisini..

Cok pahalı hsg heryerde 350 tl zaten gldiğimden beri tonla tahlil parası bide donmş emryolrmın yılı dolmştu onlara para verdim haşimoto hastasıyım suan omega d vitamini benexol elevit ve selenyum başldım anti tpo cok yüksek bnde

bende sormuştum OPU öncesi..Onu toplamadan sonra öğrenirsin merak etme her şey yolunda diyerek yanıtlamamıştı..Aslına bakarsan ne kadar az şey öğrenirsek kafamızı o kadar az şey kurcalar.

Haklısınn ne diyeyimki..Tedaviye başlayıp da beli bükülmeyen kalmıyor zaten. Allah yardımcımız olsun, çok zor güç yetmiyor.

canım ben hiç sormadım, muaynene gidiyodum nasıl gidiyoruz diyodum gayet iyi diyodu :) tmm ozama diyip üstümü giyip cıkıyodum. opuıdan sonrada sormadım kendi soyledi :) sen sadece tevekkül et inan ve herseyi hocaya bırak .. o en iyisin yapıyo zaten..onemli olan kalıteli olması.sayının hiçama hiç onemi yok..icini ferah tut.. hocamız gayet basarılı .. rahat olmaya calıss biliyorum cok zor ama oyle olmaya calıs canım...

Canım benide az evvel aradılar merkezden. 6 embriyom donduruluyor bugün.7-7-8-8-9 ve 10'a bölünmüşler..Allahım hayırslısını nasip etsin. Ama ordan aranınca bi heyecan basıyor beni.

Canım benide az evvel aradılar merkezden. 6 embriyom donduruluyor bugün.7-7-8-8-9 ve 10'a bölünmüşler..Allahım hayırslısını nasip etsin. Ama ordan aranınca bi heyecan basıyor beni.
canım cok iyi yaa sen mi sordun kaca bolündüklerini bana bişey soylemediler :) 3 gün icin bolunme sayıları cok iyi canım bunların 2 si gobise 2 side dondurik bebiş olarak kalırlar en az tabi :) oo süper tablo hadi hayırlıı olsun canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…