Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Ben sordum kaça bölündüler diye..Sanki anlıyormuşum gibi :))) Ama bu rakamlar nasıl dedim.İyi dedi ama 13'e bölünen de oluyormuş.8-13 en iyi aralık gibi bişiy dedi sanki:..
Offf çok heyecanlıyım..Transfer sonrası ne olurum bilemiyorum gerçekten.

ben hiç sormamıstım :) yaa ne güzel benim bilgimi 3 gün 8 bolunduler m i süper diyolar iste .. seninkilerde bolunmus masaalhh ... ama azcık sakinlerss canım... yoksa zor gelir transfer günü. bende opu oldum bana tarsusas verdi bende sanıyom ki ertesi gün adet olcam :) 1 gün gecti 3 gün gecti 5 gün gecti dedim sanırım hamile mi kaldım :) saka bi yana sonra daha sakin olamaya calıstım cünkü hoca günü nü soyleyince zaten o 5 gün hiç bitmiyo .. o yüzden sakin canımm:))

Arkadaslar merhaba bir konuda yardiminiza ihtiyacim var bebeklerim 4.5 aylik olcaklar doktorumdan dosyami aldim doktor arastiriyorum avcilar yada beylikduxu tarafindan tavsiye edecegin hastane ve doktor onerilerine ihtiyacim var

Haklısın biliyorum.Tecrübeliyimde güya :)) Eşim devamlı hayal kurma diye uyarıyor beni..Evde de çok konuşmuyoruz güya ama düşünmeden de olmuyor işte.

Arkadaslar merhaba bir konuda yardiminiza ihtiyacim var bebeklerim 4.5 aylik olcaklar doktorumdan dosyami aldim doktor arastiriyorum avcilar yada beylikduxu tarafindan tavsiye edecegin hastane ve doktor onerilerine ihtiyacim var

Sen geç bile kalmışın :))) Ben daha transfer olmadan doğumla ilgili hastanelere bakıp sonra DUR napıyorsun diyorum kendime...Şaka bir yana forumlarda hastane bilgileri paylaşanlar çok oraya da göz gezidrmeni tavsiye ederim.

yine mi göbekden iğne olacağız?? Ben o kısmı bilmiyrdum bak..hangi iğneyi olacağız peki?
Sanırım herkes kullanmıyor canım ya emin değilim.clexcan diye kan sulandırıcı bi iğne..tirsagimda bırakmak için gün saymistim:) sakin olanların sonuçları pozitifti.olabildiğince kendini telkin et.elinden gelen herşeyi yaptın. İnş hayırla kucağında dolsun canım

canım çok teşekkürler içimi rahatlattın orta kaliteler olduğu için 5. güne gelirlermi bilemiyorum sanırım 3 günlük embriyo transfer olacak.bu arada canım tarlusal ilacım bitti ama ben daha adet olamadım

Silanvim bakiyorum 1 iyi varsa 5 kotu napicami sasirdimmm

Canım ben de 12 yaşından beri haşimato hastasıyım. TSH değerin normal aralıkta olduktan sonra korkma. Anti TPO ve TG benim de çoook yüksek. Bebek sahibi olmaya engel değil. İlaçlarına devam et, inşallah herşey güzel sonuçlanacak.

Canım benide az evvel aradılar merkezden. 6 embriyom donduruluyor bugün.7-7-8-8-9 ve 10'a bölünmüşler..Allahım hayırslısını nasip etsin. Ama ordan aranınca bi heyecan basıyor beni.

Hücre sayıları çok iyi, 8 ve üzeri 5. günü çok rahat görür. Hayırlı olsun, Allah embriyolarına can versin...

Canım 3. günü görenleri Erbil bey 5. güne götürüyor. Eğer güvenemezlerse 2. günde bırakıyorlar, 3. gün transfer yapıyorlar. İlaçlar bitince 7-10 gün arasında hasta olunuyordu sanırım. Hızlandırmak istiyorsan biraz yürüyüş ya da ev işi yaparak kendini yorabilirsin. Ben de okul başlamadan olayım diye, akşam mahalleyi 1-1.5 saat hızlı adımlarla 4 dönmüştüm, ertesi gün hastalandım :)

Merhaba. Bunlar hiç 17 ye 20 ye bakmıyo canım. Benden sadece 6 yumurta toplantı 2 si döllendi ve bi tanesi dayanabildi. Transfer yapılmadı. Bi toplama daha yaptık bu sefer 4 te 2. Ben de böyle 17 20 gibi sayıları duyunca moralim bozuluyordu. Ama tuttu işte. Canını sıkmaaaa. Bir arkadaş da söylemiş her ay kalite değişebilir. İçini ferah tut. İnşallah iyi haberler alırsın.

canım nasılsın iyimisin :) gittin mi hocanın yanına durdu dimi lekelenmen işalhh :) nursella09 hiç canını sıkma erbil hoca en iyisini degerlendirir. transferi yapmak icin yapmıyo zaten bunu hepimiz biliyoruz.. hiç endise duyma biraz rahat olmaya calıs.. erbil hocayla gorüs.. isallh çok iyi olcak herseyy

kuzucumm kuzucumm :) nasılsın canımmm :)

Cnm bende rahat olmak icin elimden geleni yapiom ama ayni merkezde 3.tedavim bu bnm...nedense moralim hic duzelmiyo..bebegimide kaybettikten sonra bayagi zorlandim yine tedavi karari icin..erbil beyi cok iyi taniyorum..o inandirdi beni bu surece..beni tanidigi icin sorularima bana gore yanit veriyo..esimle anlasmislar ben hic biseyi takmiycam onlar dusunecekmis herseyi...bebislerini saglikla kucaginda sevdirsin Rabbim..sizlere bakip imreniyorum..bi gun bende boyle takvim yapip gun sayar miyim diye.

bende sormuştum OPU öncesi..Onu toplamadan sonra öğrenirsin merak etme her şey yolunda diyerek yanıtlamamıştı..Aslına bakarsan ne kadar az şey öğrenirsek kafamızı o kadar az şey kurcalar.
Aynen cancaguzim ne kaadar az bilgi o kdar az sukinti..ama ben neden taktim bu kadar bilmiuorym..yarin 10:30 da opum var..insaallah kaliteli olurlar..sayi onemli deil..

canım tabiki yapıcaksın neden yapmayasın.. sen yazmıstın yanlıs bi tedavi uyguladılar diye. su an dogru tedaviyle bebişini alcaksın isalhh gonülden inanıyorum.. her donemin sıkıntısı oluyo tatlım benim bizde de endise bitmiyo ne zaman dogurursak ozaman btcek. herseyde bi endise tasıycaz canım.... hadi bakalım yarın olsun hayır olsun.. güzel haberlerle gel isalhh :)

Aynen cancaguzim ne kaadar az bilgi o kdar az sukinti..ama ben neden taktim bu kadar bilmiuorym..yarin 10:30 da opum var..insaallah kaliteli olurlar..sayi onemli deil..
Evet evet..hiç sayıya vs. takılma
Bak benimde 17 tane toplandı ama şu an dondurulan 6 tane..Yani eleniyor. Sonra bize evlet için 1 tane olsun sağlıklı olsun diyelim..Allah yarın için sana yardımcı olsun.Gönlünü ferah tut lütfen.

Benim bir sıkıntım var..Belki yaşayan varsa diye paylaşmak istedim.
Pazar günü OPU yapıldı ve şu an antibiyotikler, tarlusal ve vitaminlerimi alıyorum.iki gündür vajinal bölgede kaşıntı var, vücudumda da kuruluk ve kaşıntı..Sizlerde de oldumu böyle bir şey? Vücudumu geçtim ama alt tarafta herşley yolunda gitsin istiyorum haliyle ... Erbil beye mesaj attım yazdım durumu ama henüz dönmedi.Böyle bir şey yaşayan varmı acaba?

Silanvim bakiyorum 1 iyi varsa 5 kotu napicami sasirdimmm
Benim bir önceki tecrübeme dayanarak sana önerim bebek yoğun bakım ünitesi olan bir hastane seçmelisin. Bunu bana o dönemki dr'um Aytuğ Kolonkaya önermişti. Doğum bu başımıza ne geleceği belli olmaz.Temkinli olmak adına elbette.
Ben Bahçelievler Hizmet hastanesinde yapmıştım doğumumu..Tabiki yıllar geçti üzerinden şimdiki şartları nasıl bilemiyorum ama araştırabilirsin diye öneriyorum.

saolun kizlar icimi rahatlatiyosunuz..ayni dr a tedavi oldugumuz icin ayni seyleri konusmak anlamli geliyo valla ne yalan soyliyim..guzel dilekleriniz icin sonsuz tesekkurler..yarin gyzel haberler vermek dilegiyle..gunesli bi istanbul gununden hepinize kocamannnn opucuklerrr

Aynen katılıyorum..Aynı dr'a gitmek ve burada deneyimleri paylaşmak insanı çok rahatlatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…