- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.841
İyidir kuzu sen napiyon? Bebisler nasıl?kuzucumm kuzucumm :) nasılsın canımmm :)
ACanım ben de 12 yaşından beri haşimato hastasıyım. TSH değerin normal aralıkta olduktan sonra korkma. Anti TPO ve TG benim de çoook yüksek. Bebek sahibi olmaya engel değil. İlaçlarına devam et, inşallah herşey güzel sonuçlanacak.
İnşallah hersey gönlümüzce olsn bakalm sonç ne olcak
Hücre sayıları çok iyi, 8 ve üzeri 5. günü çok rahat görür. Hayırlı olsun, Allah embriyolarına can versin...
Canım 3. günü görenleri Erbil bey 5. güne götürüyor. Eğer güvenemezlerse 2. günde bırakıyorlar, 3. gün transfer yapıyorlar. İlaçlar bitince 7-10 gün arasında hasta olunuyordu sanırım. Hızlandırmak istiyorsan biraz yürüyüş ya da ev işi yaparak kendini yorabilirsin. Ben de okul başlamadan olayım diye, akşam mahalleyi 1-1.5 saat hızlı adımlarla 4 dönmüştüm, ertesi gün hastalandım :)
Canım 3. günü görenleri Erbil bey 5. güne götürüyor. Eğer güvenemezlerse 2. günde bırakıyorlar, 3. gün transfer yapıyorlar. İlaçlar bitince 7-10 gün arasında hasta olunuyordu sanırım. Hızlandırmak istiyorsan biraz yürüyüş ya da ev işi yaparak kendini yorabilirsin. Ben de okul başlamadan olayım diye, akşam mahalleyi 1-1.5 saat hızlı adımlarla 4 dönmüştüm, ertesi gün hastalandım :)[/QUO
süper yapmışsın canım bende bu aralar kendimi yorgun hissediyom sanırım yakın zamanda olucam...tatlı bekleyişlere hazırlanıyom herşey bebeğim için :)
Merhaba. Bunlar hiç 17 ye 20 ye bakmıyo canım. Benden sadece 6 yumurta toplantı 2 si döllendi ve bi tanesi dayanabildi. Transfer yapılmadı. Bi toplama daha yaptık bu sefer 4 te 2. Ben de böyle 17 20 gibi sayıları duyunca moralim bozuluyordu. Ama tuttu işte. Canını sıkmaaaa. Bir arkadaş da söylemiş her ay kalite değişebilir. İçini ferah tut. İnşallah iyi haberler alırsın
hadi bakalım canım cokk mutlu haberlerini bekliyoruz :))Kızlar bn şimdi troid usg cekincem hep bu haşimoto yüznden nisanda üç donmşumu denicem bakalım hyırlısı hepimiz için
Banada verdi kuzu 2 si merkez 3 tanede günde bir olmak üzere sıkıntı yok kuzum çok güzel gidiyor herseyyKizlarr benm opu oldu bugun cok sukur raht gecti..18 yumi toplandi dedi erbil bey..kizlar bise sorcam size..bana 5 tane cetrotide verdiler..ikisini merkezde yaptilar..kalan ucu tek tek olucam..size de vermis miydi erbil bey..ohss olmayim die verdigini soledi hemsire..
Saoll kusumm cvp verdiigin icin..insaallah yarin guzel dollenme haberleri gelir..Banada verdi kuzu 2 si merkez 3 tanede günde bir olmak üzere sıkıntı yok kuzum çok güzel gidiyor herseyy
Hadi bakalım :) bekliyoruz haberlerini.Kızlar bn şimdi troid usg cekincem hep bu haşimoto yüznden nisanda üç donmşumu denicem bakalım hyırlısı hepimiz için
Bana da verdi ama 3 tane:)) ben,mde 17 toplanmıştı. İkisini merkezde diğerini ertesi gün evde yapmıştım. Ayrıca iki farklı antibiyotik ve tarlusal verdi. Ancak antibiyotikler bende vajinal mantara sebep oldu. ŞAyet başınıza gelirse hemen Erbil beye mesaj atın bana ilaç verdi kullanıyorum:)Kizlarr benm opu oldu bugun cok sukur raht gecti..18 yumi toplandi dedi erbil bey..kizlar bise sorcam size..bana 5 tane cetrotide verdiler..ikisini merkezde yaptilar..kalan ucu tek tek olucam..size de vermis miydi erbil bey..ohss olmayim die verdigini soledi hemsire..
Tatlim superr cok sevindim normal dollenmr sayin yeterki dollensin 5 gune en az 6 si gitcek bu da yeterde artarda zatenCanlar haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tane dollenmis..bi dha pzt arayacaklar..insaallah 5.gune giden embriyom olursa cgh ye gitcek
Ayyyy insaallah cancagizim yaa...bu dort gun gecer mi bana bilmem..erbil bey bize yetecek kadar olur dedi ama insan sekiz olunca korkuyo dogal olarak..gerci 37 yumos toplanmisyi bi onceki de..16 si dollebmisti..besinci gune ne kaldi dort..bunda da insallah saglikli gelen olur...allahim kimsrnin kucagini bos birakmasinnn...Tatlim superr cok sevindim normal dollenmr sayin yeterki dollensin 5 gune en az 6 si gitcek bu da yeterde artarda zaten
Sayılarımız pek yakın bak seninle :))) 17 tane toplandı 14'ü işleme alındı..9'u döllendi ama sağlıklı gelişen beş embriyom donduruldu..Bende şimdi transferi bekler durumdayımm :)Canlar haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tane dollenmis..bi dha pzt arayacaklar..insaallah 5.gune giden embriyom olursa cgh ye gitcek
Sayılarımız pek yakın bak seninle :))) 17 tane toplandı 14'ü işleme alındı..9'u döllendi ama sağlıklı gelişen beş embriyom donduruldu..Bende şimdi transferi bekler durumdayımm :)
Sayılarımız pek yakın bak seninle :))) 17 tane toplandı 14'ü işleme alındı..9'u döllendi ama sağlıklı gelişen altı embriyom donduruldu..Bende şimdi transferi bekler durumdayımm :)
Kalitelerini sormak aklıma gelmedi..Ayrıca daha önce niye beş yazdım ben?? Altı tane donduruldu benim . Sadece bölünme sayılarını biliyorum..7-7-8-8-9 ve 10'a bölünen 6 embriyom dondurulmuş tek bildiğim bu.Hepsi 3. gün donduruldu..Erbil beye 5. güne gitmeyecekmiyiz dedim daha toplama günü.Onlar çözündükten sonra 5.günü göreceğiz dedi..Ayrıca o kısmı sen bana bırak dedi bende bıraktım valla :)merhaba embriyoların kaliteleri hakkında bilgi aldınmı?kaçıncı gün embriyoların donduruldu
Hadi hayırlısı olsun :)Merhaba bende erbil beyle başladım bakalım. Vitaminleri alıyorum. Ayrıca tiroit ve şeker ilaçları başladık. tiroit biraz yüksek çıktı. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olur inşallah..
Canm bnm de sun aradilar 3.gundu..hepsi devam ediyo ama 3 tanesi geriden geliyo dedi..bi dha yarin haberlesicez bakalim kac tanesi 5.ve 6.gune gitcek..ve kac tanesi saglam gelicekSayılarımız pek yakın bak seninle :))) 17 tane toplandı 14'ü işleme alındı..9'u döllendi ama sağlıklı gelişen beş embriyom donduruldu..Bende şimdi transferi bekler durumdayımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?