- 5 Mart 2012
- 1.193
- 553
- 358
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.861
Cnm sen embriyolari dondurdun mu..transfer ne zaman..embriyo kalitelerini biliyo musun..k. bakma cok soru sordummerhaba embriyoların kaliteleri hakkında bilgi aldınmı?kaçıncı gün embriyoların donduruldu
Hadi bakalımm güzel gelişmeler bunlar.Canm bnm de sun aradilar 3.gundu..hepsi devam ediyo ama 3 tanesi geriden geliyo dedi..bi dha yarin haberlesicez bakalim kac tanesi 5.ve 6.gune gitcek..ve kac tanesi saglam gelicek
Senin embriyolara test mi yapılacak ? Bana yapılmayacağı için mi erkenden donduruldu acaba? Bende bir yığın soru işareti dolanıyor işte kafamda.Cn
Cnm sen embriyolari dondurdun mu..transfer ne zaman..embriyo kalitelerini biliyo musun..k. bakma cok soru sordum
Evet cnm bnm 3 tane saglijsiz gebeligim oldugu icin erbil bey genetik testi uygun gordu..normalde eger teste gitmeyecekse embriyolar 3.gun dordurulup transferden iki gun once cozdurulup 5.gune gitmesi bekleniyo..senin cok sukur saglikli bi evladin oldugu icin seninkileri 3.gun dondurup transferden once cozecek ve blast transferi yapacak buyuk ihtimal..ben iki kez blast transferi oldum ama hic tutmadi..en son bebegim 4.gun transferiydi ve tutmustu..sagliksiz olmasina ragmen tutmustu..yani tutacaksa Rabbim can verecekse gunune hic takilma..kafani yorma boyle seylerle..harika sayida donmusun var..bunlarin enaz 4 u blast olur insaallah..saglikla tutunurlar insaallah..benim olayim dha zor bi surec maalesef..Allahim dha kotusunden korusun..cok sikintilar cektim bu knuda..Rabbim bi gun benimde yuzumu guldurur insaallahh...aminnn...Senin embriyolara test mi yapılacak ? Bana yapılmayacağı için mi erkenden donduruldu acaba? Bende bir yığın soru işareti dolanıyor işte kafamda.
merhaba bende erbil yağmurun hastasıyım. ilk tüp bebek denemem, daha önce bir kez aşılama oldum ama tutmadı. ayrıca hasimato tiroidim varinşallah kısmetse cumartesi transferim olacak. merak ettiğim konu şu, yumurtalarım 1 ay önce toplandı ve şuan bant kullanıyorum bu bir aylık sürede yeni yumurtam gelişmesi gerekmez mi? eğer geliştiyse bu yumurta ne olacak, döllenmediği için atılması gerek nasıl atılacak? kafamda deli sorular...
Rabbim daha fazla hasret bırakmasın..Tedavimden önce ara ara takip ediyordum bu sayfayı devamlı pozitif haberleri geliyordu.Çokkeyifli idi tabiki..Şimdide bizden gelir hayılrısı ile inşallah.Evet cnm bnm 3 tane saglijsiz gebeligim oldugu icin erbil bey genetik testi uygun gordu..normalde eger teste gitmeyecekse embriyolar 3.gun dordurulup transferden iki gun once cozdurulup 5.gune gitmesi bekleniyo..senin cok sukur saglikli bi evladin oldugu icin seninkileri 3.gun dondurup transferden once cozecek ve blast transferi yapacak buyuk ihtimal..ben iki kez blast transferi oldum ama hic tutmadi..en son bebegim 4.gun transferiydi ve tutmustu..sagliksiz olmasina ragmen tutmustu..yani tutacaksa Rabbim can verecekse gunune hic takilma..kafani yorma boyle seylerle..harika sayida donmusun var..bunlarin enaz 4 u blast olur insaallah..saglikla tutunurlar insaallah..benim olayim dha zor bi surec maalesef..Allahim dha kotusunden korusun..cok sikintilar cektim bu knuda..Rabbim bi gun benimde yuzumu guldurur insaallahh...aminnn...
Verilen bantlarla yumurta oluşumun engelliyonudur herhalde diye düşündümm açıkçası..Doğal gebeliği de düşünürsek o ay hamile kalınıyor ve gelecek ay vücutta hormonel değişim sonucu adet olunmuyor..Böyle de geç gitsinn :)merhaba bende erbil yağmurun hastasıyım. ilk tüp bebek denemem, daha önce bir kez aşılama oldum ama tutmadı. ayrıca hasimato tiroidim varinşallah kısmetse cumartesi transferim olacak. merak ettiğim konu şu, yumurtalarım 1 ay önce toplandı ve şuan bant kullanıyorum bu bir aylık sürede yeni yumurtam gelişmesi gerekmez mi? eğer geliştiyse bu yumurta ne olacak, döllenmediği için atılması gerek nasıl atılacak? kafamda deli sorular...
Cnm sen embriyolari dondurdun mu..transfer ne zaman..embriyo kalitelerini biliyo musun..k. bakma cok soru sordum
Bnde haşimotayum troditim ama selenyum d vitamn elevit omega benexol içiom şimdi ikinci tüp denicem erbil byde ilk denme olcak bilmiom nası olcak hsg istedi onu cwkincem korkuommerhaba bende erbil yağmurun hastasıyım. ilk tüp bebek denemem, daha önce bir kez aşılama oldum ama tutmadı. ayrıca hasimato tiroidim varinşallah kısmetse cumartesi transferim olacak. merak ettiğim konu şu, yumurtalarım 1 ay önce toplandı ve şuan bant kullanıyorum bu bir aylık sürede yeni yumurtam gelişmesi gerekmez mi? eğer geliştiyse bu yumurta ne olacak, döllenmediği için atılması gerek nasıl atılacak? kafamda deli sorular...
embriyo kalitelerim orta diğer daha düşük embriyolarım dondurulmamışlar zaten 5. güne gelememişlerbenim hiç 1. kalite yumurtam olmadı.dr erbil bey orta kalitelerimi 3. gün dondurmuş transfer gününden 2 gün önce çözülcek 5. güne getirtcek inşallah...şuan transfer tarihim belli değil mens olmayı bekliyorum olmadım bantları daha kullanamadım
Bnde haşimotayum troditim ama selenyum d vitamn elevit omega benexol içiom şimdi ikinci tüp denicem erbil byde ilk denme olcak bilmiom nası olcak hsg istedi onu cwkincem korkuom
Verilen bantlarla yumurta oluşumun engelliyonudur herhalde diye düşündümm açıkçası..Doğal gebeliği de düşünürsek o ay hamile kalınıyor ve gelecek ay vücutta hormonel değişim sonucu adet olunmuyor..Böyle de geç gitsinn :)
AMa orası cok pahalı dedi inanın yurtdışındn bnun için geldm çok para harcadım parm kalmadı kararszım ama diorum üç dk dayanmzmıyım daha öncede cekindim çok acılı oldu ölmedim diorum ay nebilimya oofbende eutrox selenyum omega3 elevit ve benexol içiyorum canım. hsg den hiç korkma bende normalde jinekolojik muayene olurken bile ay uy diyen biriyim ama hsg çekimi jinekolojik muayeneden çokta farklı değilmiş. tabi onun dediği yerde çektirmende fayda var çünkü erbil bey ağrısız çekim olduğunu söyledi. gerçektende fazla ağrı çekmedim
Senin c.tesi transferin olacaksa şimdi embriyoların çöünüyodur dimi...Ayy buz bebiklerr anne karnına gelmeye hazırlanıyor.Hadi hayırlısı inşallah.merhaba bende erbil yağmurun hastasıyım. ilk tüp bebek denemem, daha önce bir kez aşılama oldum ama tutmadı. ayrıca hasimato tiroidim varinşallah kısmetse cumartesi transferim olacak. merak ettiğim konu şu, yumurtalarım 1 ay önce toplandı ve şuan bant kullanıyorum bu bir aylık sürede yeni yumurtam gelişmesi gerekmez mi? eğer geliştiyse bu yumurta ne olacak, döllenmediği için atılması gerek nasıl atılacak? kafamda deli sorular...
Duygu Erbil beyin gönderdiği yerde çekitrdim bende çokk kolay oldu. Hiç ağrı vs. olmadan bende şaşırdım hatta. Tavsiye ederim kesinlikle :)Bnde haşimotayum troditim ama selenyum d vitamn elevit omega benexol içiom şimdi ikinci tüp denicem erbil byde ilk denme olcak bilmiom nası olcak hsg istedi onu cwkincem korkuom
AMa orası cok pahalı dedi inanın yurtdışındn bnun için geldm çok para harcadım parm kalmadı kararszım ama diorum üç dk dayanmzmıyım daha öncede cekindim çok acılı oldu ölmedim diorum ay nebilimya oof
İnşallah canım hayırlısı ama bana çözündükten sonra 1 gün bekleteceğini söyledi muhtemelen cuma günü çözdürecek heyecanlıyım bendeSenin c.tesi transferin olacaksa şimdi embriyoların çöünüyodur dimi...Ayy buz bebiklerr anne karnına gelmeye hazırlanıyor.Hadi hayırlısı inşallah.
350 tl dediler ve bnm artk durumumda kalmadı acısı bişi değil mikrop kpmk istemiom ya nebilim ya üç yıl oldu öbürünü cekindiğimde cok cnm yanmştıDuygu Erbil beyin gönderdiği yerde çekitrdim bende çokk kolay oldu. Hiç ağrı vs. olmadan bende şaşırdım hatta. Tavsiye ederim kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?