- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.881
Bende çözündükten sonra 5. güne giden emriyoların transfer edileceğini düşündüm.O yüzden böyle söyledim.Ayy tamam neyse ne ))) Güya kurcalamayacağız ama olmuyor işte.İnşallah canım hayırlısı ama bana çözündükten sonra 1 gün bekleteceğini söyledi muhtemelen cuma günü çözdürecek heyecanlıyım bendeRabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...
anladım canım haklısın güç yetirmek çok zor. O halde içine sinen temiz bir yer konusunda araştırma yaptn mı? Sonuçta dikkat ediliyordur o kadar stres yapma çektir uygun bir yerde olsun bitsin.350 tl dediler ve bnm artk durumumda kalmadı acısı bişi değil mikrop kpmk istemiom ya nebilim ya üç yıl oldu öbürünü cekindiğimde cok cnm yanmştı
Burda zamnım kıstlı bi tandık sadi konukta devlet hastanesnde ücretsz cekinmem için randevu almmı söledi adet olunca gt yardmcı olcklar dedi ama işte korkuom nebilim yaanladım canım haklısın güç yetirmek çok zor. O halde içine sinen temiz bir yer konusunda araştırma yaptn mı? Sonuçta dikkat ediliyordur o kadar stres yapma çektir uygun bir yerde olsun bitsin.
Kendim hamile kalmis gibi srvindim kuzumm hepimiz igneyi yedikk cani. Ben 2 yedim kimi hergun kimi 2 gunde bir yedi ama yrxik yani hayirli olsunn coookk srvindimm yaasaHamile arkadaslar size bir kac sorum war beni biliyosunuz cok sukur 4.denemede hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün cok sükür keseyi gorduk bugun erbil beyle konustum bant icin tam anlamadim tlf.birak dedi galiba siz nezaman birakmistiniz bide ilaclara ayni devam sadece prednolu gunde 1 tane ic 5 gun dedi bide prunuloton depot diye igne vurun dedi sizde verdimi aimdiden cevaplar icin allah razi olsun canlarim
Saol canim allah razi olsun cok sukur rabbime banti nezaman biraktiniz canim bide haftaya erbil beyin yanina gidecem ben konyadan istanbula ucakla bir sorun olur mu biliyorum cok soru soruyorum ama iste zor elde edince insan tedirgin oluyoKendim hamile kalmis gibi srvindim kuzumm hepimiz igneyi yedikk cani. Ben 2 yedim kimi hergun kimi 2 gunde bir yedi ama yrxik yani hayirli olsunn coookk srvindimm yaasa
Canim keseyi gorince biraktirdi kuzum bende mersinden geliyorm sormustum ucak sorun olur mu diye olmaz demisti hatta ayin 7 sibde mersinden ucakla gitcek kac kez sordum ucagi hayir kesinlike sorun degil dedi canim tek bebis mi iki bebismi canimm..ayy cok sevindim ben yaaa...Saol canim allah razi olsun cok sukur rabbime banti nezaman biraktiniz canim bide haftaya erbil beyin yanina gidecem ben konyadan istanbula ucakla bir sorun olur mu biliyorum cok soru soruyorum ama iste zor elde edince insan tedirgin oluyo
Cok saol kuzum allah razi olsun senden bugün doktora gittim keseyi gormek icin ama pek begenmedim geliyim mi dedim erbil beye gel dedi bakalim haftaya bende gidecem tek canim benimki tek embriyo tranferiydi...Canim keseyi gorince biraktirdi kuzum bende mersinden geliyorm sormustum ucak sorun olur mu diye olmaz demisti hatta ayin 7 sibde mersinden ucakla gitcek kac kez sordum ucagi hayir kesinlike sorun degil dedi canim tek bebis mi iki bebismi canimm..ayy cok sevindim ben yaaa...
Bende halacdevam ediyorum canim erbil hocadan sonra baska doktor icimi sinmiyor ama baska sehirde okubca zor oluyor olsun gideriz hersey bebiss icin canimtekrar hayirli olsun.. Jelini duzgun kulksn ve kulkandiktan sonra 20 dk yuru igneyide ihmal etme..allh sag salim kucagna aldirsin tatlim benimmCok saol kuzum allah razi olsun senden bugün doktora gittim keseyi gormek icin ama pek begenmedim geliyim mi dedim erbil beye gel dedi bakalim haftaya bende gidecem tek canim benimki tek embriyo tranferiydi...
Aynen canim benim napalim artik bana gel demeyince bende belki yolda bisey olur diye gel demedi galiba erbil bey dedim ama dedigin bugünkü doktor hic icime sinmedi bende gidecem artik erbil beye aynen canim ilaclarimi aksatmadan yapiyorum iste cokta hareket etmiyorum gerisi takdir ilahi isteBende halacdevam ediyorum canim erbil hocadan sonra baska doktor icimi sinmiyor ama baska sehirde okubca zor oluyor olsun gideriz hersey bebiss icin canimtekrar hayirli olsun.. Jelini duzgun kulksn ve kulkandiktan sonra 20 dk yuru igneyide ihmal etme..allh sag salim kucagna aldirsin tatlim benimm
canım benim nerlerdesin senn :) cok sagol canım benim darısı tedavideki arkadaslara işlahh :) erbil hocayla pozitifi gorcekler.. sen nasılsın:) oglusun nasıll.. .. yazmayı ihmal etme canım benimm..selam kızlaaaarrrrrnasılsınız bakayımmmmm. uzun zamandır yazamıyordum ama hergün takipteyim sizi... beyazcıııım tebrik ederim öncelikle. ben emindim zaten senden. şilancım sende başladın nihayet,inşallah pozitifi göreceksin. bu vesileyle pozitif sonuç alandiğer arkadaşları tebrik ediyorum,allah kucağınızada almayı nasip etsin. tedavide olanlarada allah en kısa zamanda nasip etsin. bu arada yazamıyorum ama şu gün konusuna takılmayın lütfen. biz burda 2. gün transferi olup pozitif görenide gördük. buna bende dahil. benimde 4 gündü. naspte varsa 2 yada 5 farketmez takılmayın bu kadar. bu arada şu kullandığımız elevitte domuz jelatini varmış dün öğrendim. çoook sinirlendim.
canım 12 falan dı sanırım :) sen takma kalınlıgı falan erbil hoca zaten bi sıkıntı gorse zaten hemen iptal ediyo.. o yüzden sıkıntı yok tatlımm :) artık olumlu düsünmeye bebişlerini hayal etme basla derim :)merhaba kızlar. dün erbil beyde kontrolüm vardı rahim kalınlığı 14 mm imiş cumartesi transfer olacak Allah'ın izniyle. hamile olan arkadaşlar sizin kalınlıklarınız nasıldı?
canım 12 falan dı sanırım :) sen takma kalınlıgı falan erbil hoca zaten bi sıkıntı gorse zaten hemen iptal ediyo.. o yüzden sıkıntı yok tatlımm :) artık olumlu düsünmeye bebişlerini hayal etme basla derim :)[/QUOT
inşallah hepimizin bebişleri olur güzel haberler veririz burdan bir birimize... ozaman ben bebişlerimi hayal etmeye başlıyımama bu elevit canımı sıktı içmiycem galiba artık. başka hayvan kalmamış gibi domuz jelatini kullanmışlar
ooo Elfida nerelerdesin ya vallahi 2-3 gün önce aklıma geldin hee senle yasemin..dedim nerde bunlar bi hamile kaldılar hiç uğramıyorlar artık :) hadi bitmiş artık geri sayım başlamıştır.nerde yapıcan doğumunu Erbil beye devam ediyormuydun??..Yasemin doğum yaptı sanırım.kızını büyütüyordur şimdi.Seninde sağlıkla oğluna kavuşmanı dilerim.bende 2 ay sonra inşallah tedaviye başlıyorum hayırlısı bakalım..evet bende öğrendim onu artık decavit içiyorum..selam kızlaaaarrrrrnasılsınız bakayımmmmm. uzun zamandır yazamıyordum ama hergün takipteyim sizi... beyazcıııım tebrik ederim öncelikle. ben emindim zaten senden. şilancım sende başladın nihayet,inşallah pozitifi göreceksin. bu vesileyle pozitif sonuç alandiğer arkadaşları tebrik ediyorum,allah kucağınızada almayı nasip etsin. tedavide olanlarada allah en kısa zamanda nasip etsin. bu arada yazamıyorum ama şu gün konusuna takılmayın lütfen. biz burda 2. gün transferi olup pozitif görenide gördük. buna bende dahil. benimde 4 gündü. naspte varsa 2 yada 5 farketmez takılmayın bu kadar. bu arada şu kullandığımız elevitte domuz jelatini varmış dün öğrendim. çoook sinirlendim.
canım erbil hocaya sormadan bırakma sakin . sor gidince onun tyerine sunu ic der oyle yap. oyle kesme bende iciyorum. gidince sorcam canım...ona gore baska bi ilaç onerir..ooo Elfida nerelerdesin ya vallahi 2-3 gün önce aklıma geldin hee senle yasemin..dedim nerde bunlar bi hamile kaldılar hiç uğramıyorlar artık :) hadi bitmiş artık geri sayım başlamıştır.nerde yapıcan doğumunu Erbil beye devam ediyormuydun??..Yasemin doğum yaptı sanırım.kızını büyütüyordur şimdi.Seninde sağlıkla oğluna kavuşmanı dilerim.bende 2 ay sonra inşallah tedaviye başlıyorum hayırlısı bakalım..evet bende öğrendim onu artık decavit içiyorum..
kuzucukk napıyonn bakemm:) evet 2 ay kaldı geri sayım basladı :))ooo Elfida nerelerdesin ya vallahi 2-3 gün önce aklıma geldin hee senle yasemin..dedim nerde bunlar bi hamile kaldılar hiç uğramıyorlar artık :) hadi bitmiş artık geri sayım başlamıştır.nerde yapıcan doğumunu Erbil beye devam ediyormuydun??..Yasemin doğum yaptı sanırım.kızını büyütüyordur şimdi.Seninde sağlıkla oğluna kavuşmanı dilerim.bende 2 ay sonra inşallah tedaviye başlıyorum hayırlısı bakalım..evet bende öğrendim onu artık decavit içiyorum..
Canım çok teşekkürler :) arada uğrayın moral ve desteğe ihtiyacımız var.selam kızlaaaarrrrrnasılsınız bakayımmmmm. uzun zamandır yazamıyordum ama hergün takipteyim sizi... beyazcıııım tebrik ederim öncelikle. ben emindim zaten senden. şilancım sende başladın nihayet,inşallah pozitifi göreceksin. bu vesileyle pozitif sonuç alandiğer arkadaşları tebrik ediyorum,allah kucağınızada almayı nasip etsin. tedavide olanlarada allah en kısa zamanda nasip etsin. bu arada yazamıyorum ama şu gün konusuna takılmayın lütfen. biz burda 2. gün transferi olup pozitif görenide gördük. buna bende dahil. benimde 4 gündü. naspte varsa 2 yada 5 farketmez takılmayın bu kadar. bu arada şu kullandığımız elevitte domuz jelatini varmış dün öğrendim. çoook sinirlendim.
Maşallah..az kalmış sağlıkla kucağına al inş canım..yaşamının bebis doğdu muselam kızlaaaarrrrrnasılsınız bakayımmmmm. uzun zamandır yazamıyordum ama hergün takipteyim sizi... beyazcıııım tebrik ederim öncelikle. ben emindim zaten senden. şilancım sende başladın nihayet,inşallah pozitifi göreceksin. bu vesileyle pozitif sonuç alandiğer arkadaşları tebrik ediyorum,allah kucağınızada almayı nasip etsin. tedavide olanlarada allah en kısa zamanda nasip etsin. bu arada yazamıyorum ama şu gün konusuna takılmayın lütfen. biz burda 2. gün transferi olup pozitif görenide gördük. buna bende dahil. benimde 4 gündü. naspte varsa 2 yada 5 farketmez takılmayın bu kadar. bu arada şu kullandığımız elevitte domuz jelatini varmış dün öğrendim. çoook sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?