Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Ayyyy ne güzel sizin bu doğum takvimlerinizi izlemek :)..Sonuçlarınız paylaştığınız günler ne çabukta geçti..
Yaz bebekleri olacaklar misler gibi...:) Sizlerde yazın neler neler oluyor bebeklerin tekmeleri nasıl ?

Canım coookkk sevindim.Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza nasip eder inş.yeni başlayan ark.larsda çok dua ediyorum. Umudunuzu hic kaybetmeyin.surec sonunda çok şükrediyoruz.

Kese için farklı bi Dr.a gittin sanırım.keseyi görünce bant ve gobiş iğneyi biraktirmisti.kanamam old.da vermişti ptoloton iğneyi.tel.de yoğun olabiliyor.watsaptan da yazıyor sagolsun.daima tevekkül edip kendimize de dikkat edelim.

Hamiş olmama inan çok sevindim darisi isteyen yum kullarına hayırla inş

Darısı sizin takvimletinize olsun bunu cani gönülden diliyorum..
Sert tekmeler yok daha yemek yedikten sonra tesekkur kipirdaması:) faceden de takip ediyorum arka arkaya olucak inş transfrleriniz..inş güzel mutlu sonuçlar hepinizinki..

Tahmin edebiliyorum :) benim kızımda 20. haftalarda minik kımıldanlar içindeydi... Birde unutmayın siz yorulunca o gün tekme atmayabilir. Sonra alışınca o kımıltılara ve olmayınca ben iki kez fırlayıp dr'a gittim..Hiç kımıldamıyor diye :))

Saol canim allah razi olsun cok sukur rabbime dün keseyi gorduk iste ama kendi memlektimdeki doktora gidiyorum yol cikmak istemiyorum gobis igne devam kesmedi hala bide pruluton depot niye verdi anlamadim erbil beyle surekli iletisim halindeyiz bide kalp atisini duysam rahatlayacam iste biraz daha siz nezaman duydunuz kuzum

Seni de çok çok tebrik ederim :) Güzel gelişmelerinizi de paylaşmak dileğiyle :)

Dr.bulduysa n guzel canım ya..8 .haftada duydum canım.inş hepsi sırayla arka arkaya geliyor.Rabbime emanet ediyoruz herşey su gibi geçiyor. Büyük mutluluklar..

merhabalar kızlar, bende topiğinizi takip ediyorum ve erbil beyin hastasıyım tedaviye başlayacağım ama fsh değerim 28 çıktı.
yüksek fsh ile tedaviye başlayıp gebe kalan varmı.
çoğu doktorun bu konuya bakış açısı farklı ama erbil bey önemli değil dedi, erbil beye güveniyorum ama ben yinede çok tedirgin oldum.
önceki tedavilerimde hiç fsh sorunu yaşamamıştım ilkkez yükselmiş.

Dr.bulduysa n guzel canım ya..8 .haftada duydum canım.inş hepsi sırayla arka arkaya geliyor.Rabbime emanet ediyoruz herşey su gibi geçiyor. Büyük mutluluklar..
Saol canim allah razi olsun cevabin icin ins.rabbim saglikla kucagimizada almayi nasip etsin

Yorgunmf bende erbil beyin hastasiyim cgh ile transfer yaptik olmadi simdi cgh li tek embriyom dondurulmus var onu transfer edicek gecen tedavide farkli olarak deltacortil diye bir ilac var sen kullandinmi

Yorgunmf bende erbil beyin hastasiyim cgh ile transfer yaptik olmadi simdi cgh li tek embriyom dondurulmus var onu transfer edicek gecen tedavide farkli olarak deltacortil diye bir ilac var sen kullandinmi
Mrh canim öncelikle hayirli olsun tedavin ben diger tedavilerden gibiydi degisik ilac kullanmadim hic dedigin ilacida kullanmadim canim

kızlar merhaba ben daha adet olamadım 19 da tarlusal ilacım bitti perşembe günüde erbil bey e muayneye gittim proluton iğne vurdurdu ama halen adet olamadım çok sinirlerim bozuldu sanırım olmuyacam transferim ne olcak bilemiyorum benim gibi aynı durumu yaşayan oldumu?

Mrb kizlar..nasilsiniz...beni sorarsaniz hic ii deilim maalesef..erbil bey ile olan tedavim maalesef iptal oldu..3. Denememdi ve buyuk hayal kirikligiyla bitti..embriyolar cgh ye gitsin die konustuk ama dayanamadi bnm embriyioarim 6. Gune..cok agladim cookkk...elden bisey gelmiyo maalesef..2. Denemem den kalan 6. Gun dondurulmus bi embriyom var..onu transfer edicez..ama cok buyuk korkularim var..Allahim ssglikla nasip etsin diyorum..yoksa tutup kaybetmek cok cok zor..Allahtan umit kesilmez hic bi zaman tabi..dilerim tedavideki arkadaslarin herseyi su gibi gecer..sonu guzel hayirli olur..

C
Cnm bende adet olmadim dha..anlamiom zaten kimisi tarlusal bittikten 4-5gun sora oluyo kimide regl gununde oluyo galiba..stres yaptikca dha gec oluyo bu gicik sey..

Cnm kac embriyon cgh ye gitti ve kaci saglam geldi..bi de hangi protokolu uyguladi sana ve hangi igneleri kullandin..bi de coj sordum ama
Kac yumos toplandi ve kaci cgh lik oldu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…