- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.901
Canım coookkk sevindim.Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza nasip eder inş.yeni başlayan ark.larsda çok dua ediyorum. Umudunuzu hic kaybetmeyin.surec sonunda çok şükrediyoruz.Hamile arkadaslar size bir kac sorum war beni biliyosunuz cok sukur 4.denemede hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün cok sükür keseyi gorduk bugun erbil beyle konustum bant icin tam anlamadim tlf.birak dedi galiba siz nezaman birakmistiniz bide ilaclara ayni devam sadece prednolu gunde 1 tane ic 5 gun dedi bide prunuloton depot diye igne vurun dedi sizde verdimi aimdiden cevaplar icin allah razi olsun canlarim
Darısı sizin takvimletinize olsun bunu cani gönülden diliyorum..Ayyyy ne güzel sizin bu doğum takvimlerinizi izlemek :)..Sonuçlarınız paylaştığınız günler ne çabukta geçti..
Yaz bebekleri olacaklar misler gibi...:) Sizlerde yazın neler neler oluyor bebeklerin tekmeleri nasıl ?
Saol canim allah razi olsun cok sukur rabbime dün keseyi gorduk iste ama kendi memlektimdeki doktora gidiyorum yol cikmak istemiyorum gobis igne devam kesmedi hala bide pruluton depot niye verdi anlamadim erbil beyle surekli iletisim halindeyiz bide kalp atisini duysam rahatlayacam iste biraz daha siz nezaman duydunuz kuzumCanım coookkk sevindim.Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza nasip eder inş.yeni başlayan ark.larsda çok dua ediyorum. Umudunuzu hic kaybetmeyin.surec sonunda çok şükrediyoruz.
Kese için farklı bi Dr.a gittin sanırım.keseyi görünce bant ve gobiş iğneyi biraktirmisti.kanamam old.da vermişti ptoloton iğneyi.tel.de yoğun olabiliyor.watsaptan da yazıyor sagolsun.daima tevekkül edip kendimize de dikkat edelim.
Hamiş olmama inan çok sevindim darisi isteyen yum kullarına hayırla inş
B
Burda zamnım kıstlı bi tandık sadi konukta devlet hastanesnde ücretsz cekinmem için randevu almmı söledi adet olunca gt yardmcı olcklar dedi ama işte korkuom nebilim ya
Seni de çok çok tebrik ederim :) Güzel gelişmelerinizi de paylaşmak dileğiyle :)Saol canim allah razi olsun cok sukur rabbime dün keseyi gorduk iste ama kendi memlektimdeki doktora gidiyorum yol cikmak istemiyorum gobis igne devam kesmedi hala bide pruluton depot niye verdi anlamadim erbil beyle surekli iletisim halindeyiz bide kalp atisini duysam rahatlayacam iste biraz daha siz nezaman duydunuz kuzum
Dr.bulduysa n guzel canım ya..8 .haftada duydum canım.inş hepsi sırayla arka arkaya geliyor.Rabbime emanet ediyoruz herşey su gibi geçiyor. Büyük mutluluklar..Saol canim allah razi olsun cok sukur rabbime dün keseyi gorduk iste ama kendi memlektimdeki doktora gidiyorum yol cikmak istemiyorum gobis igne devam kesmedi hala bide pruluton depot niye verdi anlamadim erbil beyle surekli iletisim halindeyiz bide kalp atisini duysam rahatlayacam iste biraz daha siz nezaman duydunuz kuzum
Saol canim allah razi olsun darisi sizlerin basina bizlerde ins saglikla kucagimiza alirizSeni de çok çok tebrik ederim :) Güzel gelişmelerinizi de paylaşmak dileğiyle :)
Saol canim allah razi olsun cevabin icin ins.rabbim saglikla kucagimizada almayi nasip etsinDr.bulduysa n guzel canım ya..8 .haftada duydum canım.inş hepsi sırayla arka arkaya geliyor.Rabbime emanet ediyoruz herşey su gibi geçiyor. Büyük mutluluklar..
Saol canim allah razi olsun cevabin icin ins.rabbim saglikla kucagimizada almayi nasip etsin
Mrh canim öncelikle hayirli olsun tedavin ben diger tedavilerden gibiydi degisik ilac kullanmadim hic dedigin ilacida kullanmadim canimYorgunmf bende erbil beyin hastasiyim cgh ile transfer yaptik olmadi simdi cgh li tek embriyom dondurulmus var onu transfer edicek gecen tedavide farkli olarak deltacortil diye bir ilac var sen kullandinmi
Cnm bende adet olmadim dha..anlamiom zaten kimisi tarlusal bittikten 4-5gun sora oluyo kimide regl gununde oluyo galiba..stres yaptikca dha gec oluyo bu gicik sey..kızlar merhaba ben daha adet olamadım 19 da tarlusal ilacım bitti perşembe günüde erbil bey e muayneye gittim proluton iğne vurdurdu ama halen adet olamadım çok sinirlerim bozuldu sanırım olmuyacam transferim ne olcak bilemiyorum benim gibi aynı durumu yaşayan oldumu?
Cnm kac embriyon cgh ye gitti ve kaci saglam geldi..bi de hangi protokolu uyguladi sana ve hangi igneleri kullandin..bi de coj sordum amaYorgunmf bende erbil beyin hastasiyim cgh ile transfer yaptik olmadi simdi cgh li tek embriyom dondurulmus var onu transfer edicek gecen tedavide farkli olarak deltacortil diye bir ilac var sen kullandinmi
Cnm bende adet olmadim dha..anlamiom zaten kimisi tarlusal bittikten 4-5gun sora oluyo kimide regl gununde oluyo galiba..stres yaptikca dha gec oluyo bu gicik sey..
Sali gunu bitti cnm..benim regl haftaya pazar. Bakalim once mi sobra mi gelir..senin normal gunun ne zaman cnm ..bi de kac embriyon dondu senin.canım senin tarlusal biteli kaç gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?