Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

benim 28 günde bir oluyordum ama son bir kaç aydır günüm 3 yada 4 gün gecikiyordu yani trlusalim biteli tam 12 gün olmuş bende çok az kahverengi lekelenmem var ama kanamam yok. donmuş embriyom 7 tane senin kaç tane donduruldu ve kalitelerini biliyorumusun?

Kızlar bnmde bi rahim filmim kaldı onuda halledip dönücem nisan adetimle transfer için gelcm üç tane donmuşum var ilaç yazcm dedi erbil bey gelndn kullanmaya basla dedi ilaçlar sgk karşılıomu acaba bide ne verio ilaç olarak

Cnm benim bi tane donmusum var o da eski tedavimden kalan..maalesef erbil bey ile olan tedavimden hic bisey yok..cgh icin karar verdik ama gidemedi bnm embruyolar..o son donmus da 6.gun dondurulmus blast orta kalite bi embriyo..Allaha yaslandim onu deniycem..tek sansim su an o..saglikliysa tutunsun Rabbim diom deilse.direk negatif olsunve yoluma bakayim..galiba baya bi ara veririm..en az bi yil..cunku maddi manevi bittik biz.

hakkında hayırlısı olur inşallah canım o embriyon sana sımsıkı tutunur inşallah...eski tedavi derken başka bi dr ile olan tedavinden olan embriyonmu?benim bütün embriyolarımda orta kaliteymiş ve 3. gün dondurulmuşlar...

Cnm kac embriyon cgh ye gitti ve kaci saglam geldi..bi de hangi protokolu uyguladi sana ve hangi igneleri kullandin..bi de coj sordum ama
Kac yumos toplandi ve kaci cgh lik oldu cnm.
protokol olarak bilmiyorum canım gonal f kullandım canım benimde iki kere yumurta toplandı ilkinde 5 tane gitti hepsi kötü geldi çok üzülmüştüm sonra ikinci denemede 5 tane giti 2 tane sağlam geldi ama sağlam olmasına rağmen neden olmadı bilmiyorum canım cgh olmasına rağmen niye tutmadı diye kahrolmuştum şimdi son 1 tane kaldı ama çok korkuyoum yeniden olmazsa diye cgh transferi tutmayınca insan 2 kat üzülüyor

amin cnm saglikliysa insaallah tutunur..ayni merkzzde baska bi dr ile olan twdaviden kalan..eski dr surekli merkezde olmuyo diye erbil beye gectim..insaallah embriyolarin guzelce cozunur ve sana simsiki tutunurlar cnm..

evt cnm seni cok iyi anliyom seninki saglikliydi neden tutmadi die dha zor olmustur..benimde cgh lij hic kalmadi..bende cok uzuldum ama elden bisey gelmuyo..allah verirse her sartta verirdi deyip onumuze bakiyoruz..insaallah o son kuzun simsiki tutunur sana ve hic birakmaz seni..sen kac deneme yaptin ki erbil bey cgh yapmaya karar verdi..mesela benim ilk iki deneme tutmadi..3.de de biri tuttu ama sagliksizmis kalbi durdu..o yuzden cgh yi onerdi bize..bi de merional kullandin mi cnm sen..

amin canım inşalllah sağlıklı bir şekilde tutunur diye dua ediyorum manende zor ama madden bitik duruma geliyor insan cgh pahalı canım benimde kalbi atmayan var sen cgh li transfer oldunmu peki merional kullandım peki geçmişten kalan 6.gün embriyosuna cgh niye yaptırmıyorsun

amin cnm saglikliysa insaallah tutunur..ayni merkzzde baska bi dr ile olan twdaviden kalan..eski dr surekli merkezde olmuyo diye erbil beye gectim..insaallah embriyolarin guzelce cozunur ve sana simsiki tutunurlar cnm..

inşallah canım benim bebişlerimiz bizlere sımsıkı tutunurlar ve sağlıkla dünyaya gelirler inşallah :) adet olursa haber vericem ozaman transfer günüm belli olucak :)

Cnm cgh maalesef cok pahali ama bizim gibi gecmiste sorunlu gebeligi olanlar icin bi cozum aslinda..o embriyom 5.gun donmus olsaydi yapilabilir demis embriyolog..simdi ayni gun icinde cozup cgh ye yollayop transfer edemeyiz demis..yani 7.gune embriyo disarda dayanamaz demis..en gec 6.gun rahme verilmeli demis.arada kaldik maalesef..o embriyoda sonradan gelisen bi embriyo..orta kalite..bende istedim cgh ye yollamak ama imkansiz dedi embriyolog..Allahim a dua ediom ..saglikliysa tutsun deilse hic tutmasin ayni seyleri yasatma Rabbim diom..insaallah senden guzel haberler alicaz bu sefer cnm.

inşallah canım benim bebişlerimiz bizlere sımsıkı tutunurlar ve sağlıkla dünyaya gelirler inşallah :) adet olursa haber vericem ozaman transfer günüm belli olucak :)
Hadi hayirlisi olsun insaalah guzel haberlerd bulusmak dilegiyle cnm..bende regl olu ca gitcem ama benim ki biraz moralsiz bi gidis maalesef..Rabbim yolumuz acik etsin hepimizin..

Hadi hayirlisi olsun insaalah guzel haberlerd bulusmak dilegiyle cnm..bende regl olu ca gitcem ama benim ki biraz moralsiz bi gidis maalesef..Rabbim yolumuz acik etsin hepimizin..

amin canım inşallah rabbim yüzümüze baksın...Beni perşembe günü muayene ettiği için regl günü gitmeme gerek yokmuş regl olursam inşallah hicrana haber vericem gelmem gerekiyormu diyede sorucam adet günün sadece haber ver demişlerdi.

Anladim cnm.mpersembe bende ordaydim..hatta aglayarak ciktim odasindan..kirmizi bir kaban vardi uzermde..kafamda bandana vardi..sen ist damisin cnm..uzaktan geliosan seni yormamak icin muayene etmistir ilaclari nasi kullanacgini soyleyecektir hicran..

Canim brnde mersinden geliyorum regil olunca hicrani ara sana bi liste gondercrk bant listesi cok basit bisry orda 15 gun kont yazcak o gun gidip muayenr olcan 20 gunde transf olcak isal cnm..

Arkadaslar hepimize bol sans Ãllah yardimcimiz olsun.benimm salı ya toplama olacak.yumuttam az oldugundan havuz yapacak.dort yumurta var.malaTyadan geliyorum.esim aSker.bana istanbulu bilen vedr fulya ya en yakin ordu evini bilen varsa yazarmi.iki ay sonra transfetr ama belki ikinci tedavimede orda kalirim.simdi arkadastayim

Canim yazdiklari yeni okudum cok uzuldugunu tahmin ediyorum...ama bi tane daha bebecik vat moralini bozmamaya calis destek al canim zaten hamilelik bi mucize..ben bu surecte o kadar cok degisik seylrt okudim ki.olmaz diyip olan ve o kadar. Mutlu edici srylet okudum ki bence bu bebiste bi ugur var bi anda hizli gelisiyo ve 6 gune kadar kaliyo..brnce umitli ol kuzuu..o srnin bebegin olcakl..icimden gecti ..oyle hissrtim sende oyle hisset canim..am trans oncesi olumsuzluhinu att.gerekirse destek al..biz burdayiz.. Muylu haberlerini duycaz allah izin verirsr isalhh..

Harbiye Ordu evi sanırım en yakın yer...Şişli-Taksim arasında kalıyor

Canim brnde mersinden geliyorum regil olunca hicrani ara sana bi liste gondercrk bant listesi cok basit bisry orda 15 gun kont yazcak o gun gidip muayenr olcan 20 gunde transf olcak isal cnm..
Tecrübeler bizede iyi geliyor..Bende bugün bantlara başaldım.14 Şubat Sevgililer gününde kontrole çağırıldım..Senin dediğine göre 19 Şubat gibi de transfer olurum değil mi? Off heyecan basmaya başladı beni..Neler olacak bu aralar varmı bildiğiniz öneriler vs.?? Meraklardayım.

Bizim işimiz mucize bebeklerler öyle değil mi zaten..Senin muicizen de gelecek yakında gönlünü ferah tut lütfen :)

O 15. gün kontrolden sonra transfere kadar banta devammı edeceğiz peki? Ya da ek başka bir şey? İlaç yazdıracağım da o yüzden sordum.

O 15. gün kontrolden sonra transfere kadar banta devammı edeceğiz peki? Ya da ek başka bir şey? İlaç yazdıracağım da o yüzden sordum.
Cnm 15 gun bant kullancsn 15 gun gittin ya kone o gun sabah aksam jel 1 tane cleaxrn igne bide 2 gunde bir 2 tane bsnt kullancan cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…