Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Erbil bey cok iyi cok mükemmel bir doktordur.. ilk tup tedavimi bahceci de baska doktorda yaptik tuttu simdi oglum 2 yasinda.. oğlumun hamileligini cok iyi takip etti erbil bey.. ustelik en riskli hamileydim ben.. sonra elimizde 1 adet dondurulmus embriyo kaldi 1.5 sene sonra once Allahin sonra erbil bey sayedinde oda tuttu 1 ay once dogdu kizum :)

Ne mutlu size :) Umarım bende yıllar sonra ikinci bebeğimi kucağıma alabilirim :)

Kızlar hsg cekindim şükür temiz cıktı nisan adetimle bantlara başlıcam ama kaç kutu alcamı ne alcamı yazmadılar çizelge verildi bnde unuttum yarın arayıp sorcam şimdi bu bantları nası alcam sgk karsılıomu kaç kutu almam gerekio

temiz çıkmasına çok sevindim :)
Bant konusuna gelince zaten bir seferde 2 kutu mu ne yazıyorlar..Sen hemen yazdır al. Mart ayında yine yazdırırsın ve Nisan da da..Yazılanlar yetmiyor çünkü bize.

Rabbim hayırla başlamayı ve hamile olmayı nasip etsin inş. Ben bilmiyorum SSK bin karşıladığını.çok geç öğrenmiştim.aile hekiine sor canım.yazıyorlar. az ama olsun biriktirirsin

Rabbim hayırla başlamayı ve hamile olmayı nasip etsin inş. Ben bilmiyorum SSK bin karşıladığını.çok geç öğrenmiştim.aile hekiine sor canım.yazıyorlar. az ama olsun biriktirirsin
aynen bende cok gec ogrenmistim sonunda yakaladım .4 paket mi ne lamıstım..evdemisin kuzucumm :)

Kızlar sağlık ocagı yazamam dedi özele gttim ordaki doktrda nie bahçecide yapıosn gbi uyuzca konuştu gel baska tandık doktr yapsn dedi ilacı yazamam dedi yazmadı ben ayın 14 ünde moskovaya dönüorum ilacları alıp gtcem gelmeden adet 2.günü bantlara başlıcam galiba beş kutuya ihtyacım var

Bana sağlık ocağı dr'u yazdı bantları..Bu nasıl iş anlamadım yani? İllede terslik yapacaklar.

Bana sağlık ocağı dr'u yazdı bantları..Bu nasıl iş anlamadım yani? İllede terslik yapacaklar.
İnanın varya cok sinir oldum tam üç ayrı sağlık ocagına soruldu ve birde özel hast dokturna gttim yazmadı hatta bide nie oraya gdiosn gel seni bilmm nereye gönderim gbi abuk subuk konştu pislik beş kutu alcm parasıyla birde vitaminler hayırlısı benm işim hiç rastgtmez ztn

İşte başlarına iş açılacak diye korkuyo bazı pratisyenler..Bilmediklerinden ne olduğunu yazmıyorlar. Ne diyeyim canım. Belki devlet hastanesinde kadın doğumcuya falan gitsen yazar

İşte başlarına iş açılacak diye korkuyo bazı pratisyenler..Bilmediklerinden ne olduğunu yazmıyorlar. Ne diyeyim canım. Belki devlet hastanesinde kadın doğumcuya falan gitsen yazar
Beş kutu alcm zaten devlet en fazla iki tane yazıomuş haftya cumartesi gdiom randevu al yer varsa gt ikna et uğraş dur özel yapmadı devlet hiç ypmaz alıp gtcem napim

Beş kutu alcm zaten devlet en fazla iki tane yazıomuş haftya cumartesi gdiom randevu al yer varsa gt ikna et uğraş dur özel yapmadı devlet hiç ypmaz alıp gtcem napim
Neyse biz ne ilaç paraları verdik ya..Bu da verilir ne yapalım.Sonu güzel olsun.

Neyse biz ne ilaç paraları verdik ya..Bu da verilir ne yapalım.Sonu güzel olsun.
Zaten öle dioruz hep ama işte olmadgı sürece bu işin sonu yok üç çocuk demesini biliolar ama sosyal hak yok paran varsa yaşa yoksa öl herkese bu yapılıor çok şükür biz bu aşamlara kadar gelioruz peki çaresz olanlar napsın

Canım alamayacak durumdaysan hicran hanıma sor, belki ellerinde fazla vardır. Ben elimde kalan 5 kutu iğneyi ihtiyacı olan olursa diye vermiştim. O zaman kutusu 90 tl idi. Bantları ve jeli ise arkadaşıma vermiştim.

Canım alamayacak durumdaysan hicran hanıma sor, belki ellerinde fazla vardır. Ben elimde kalan 5 kutu iğneyi ihtiyacı olan olursa diye vermiştim. O zaman kutusu 90 tl idi. Bantları ve jeli ise arkadaşıma vermiştim.
Sen bunları yazınca aklıma geldii paylaşmak istedim. Kızıma hamile kaldığım tedavim 3. denememdi ve gerçekten para sıkıntısı da vardı. Öyle bir şey olduki ben ilaca hiç ama hiç para vermedim..Tedaviden artan iğnelerini birkaç arkadaş bana gönderdi..O iğnelerle tedavimi oldum.Onlarında bebeği olmuştu ve benimde oldu. Halende görüşürüz onlarla.Kötü gün dostu olduk birbirimize. Bende artan vitaminlerimi ve bazı ilaçlarımı dağıtmıştım...Şimdi o günleri hatırladım birden.

Maalesef haklısın..Biz bu kadar sıkıntı ile bulup buluşturup alıyoruz ama maddiyat bu aşamada çok önemli. Allahım evlat sahibi olmak için bu uğurda çırpınan tüm ailelere güç kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…