Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım alamayacak durumdaysan hicran hanıma sor, belki ellerinde fazla vardır. Ben elimde kalan 5 kutu iğneyi ihtiyacı olan olursa diye vermiştim. O zaman kutusu 90 tl idi. Bantları ve jeli ise arkadaşıma vermiştim.
Arkadaşlar benim tedaviden kalma bir kutu crinone jel ve 2 kutu cleksan iğnem var isteyen olursa bana bugün veya yarın buraya yazsın ben pazartesi kontrole gideceğim. Orada danışmada duran arkadaşlara o kişinin adına teslim ederim. En azından elimde kalacağına işe yarasın.

Slm kizlar nasilsiniz..bende bi tanecik blastimu almak icin donmus tedavime basladim..dileri ssonu hayirli saglikli evlat sahibu olarak biter..kizlar sizlere bi iki soru sormak istiyorum..ben oou dan sonra ilk reglimu oldum ama cok az geldi..yani şöyle ilj iki gun yogundu bugun 3.gun bayagi azaldi..sizlerin adetleri nasil oldu tarlusaldan sonra..bi de bizu 15 gun sonra cagirdi erbil bey..simdi rahim kalinlastirmak icin bant kullaniyorum..ama sormayi unuttum orda..transfre kadar cinsel iliski yasak mi..sizler naptiniz bi bilginiz var mi bu konuda

Canim nasilsin netelerdesin nasil gidiyo bebisle hayat:))

Canim hayirli olcak isaaallhh cok iban buna.. Iliski konusinda ben. Yasak oldugunu hatirlamiyom vallaha

Canım kimse yaznazsa bile hicrana birakabilirsin.ihtiyaç sahibi çok insan var.ben vitaminleri bırakıyoruz deyince onları bile vermiştim. Rabbim herkesin yüzünü guldursun inş.

Canim hayirli olcak isaaallhh cok iban buna.. Iliski konusinda ben. Yasak oldugunu hatirlamiyom vallaha
Insaallah cnm bnm..duaa et bizlere ne olur...Rabbim bebek isteyen her kadina nasip etsin insaallah..aminn...bebislerini saglikla kucagina al insaallah kuzucumm...
Kızlar dondurulmuş transferinde clımara bantları kullanırken yumurtlama oluyormu bilginiz varmı
olmuyormus cnm erbil beye sordum ben..progesteronunuz artmasi demek transfer iptal demek olur dedi..o yuzden baskilaniyo bantlarla dedi.

Şayet kimseye vermediysen ben alabilirim... Cumartesi gideceğim kontole..Adım Şilan :)

merhaba,gözünüza ydın diyim,bende Güvenç beyde başladım benimde rezerv az,0,42,ve 2-3 yumurta oluyo hep toplamda usgde,şuanda iğneleri kullanıyotum 1 haftadır,banada havuz yöntemi uygulancak sayı az olduğundan,süreç nasıl oluyor?siz ekstra takviye aldınızmı iğnelerle,bal-polen-arı sütü vs.

kızlar erbil beyle cok şükür tanıştım.muayne sonuncunda çikolata kistlerimin olduğunu ki ameliyat olduğum halde ,miyomum olduğunu söyledi.tabi ben çikolata kistinin duyunca şokkk.daha önceki tüp bebek denemelrimde dr.hiç söylemedi.tutmayacağını bile bile transfer etti zanlımca.bizim 4.denememiz olacak inşallah son olur.eşimle kan örnekleri verdik genetik analiz için.şükür aradılar bişey çıkmamış.eşimin sperm kalitesi iyi değil mikro enjeksiyon yapacağız dedi.hsg istedi çektiremedim mens olduğum için .tüplerimde sıvı varsa bağlıyacam dedi ki sanki var....sonra beni menepoza sokup 2.5 ay sonra transfer edecek.kistlerimi uyutacak.şimdiden stres oluyorum iskenderundan istanbula gelmek offffffff..

Allah yardımcın olsun inşallah sonu güsel olsn

Kizlar selam gebeligin 21 haftasindayij acaba bebeklerin icin detayli goruntulemeyi nerde yaptirdiniz tavsiye edeceginiz PERİNATOLOJİ bolumu var mi

Canım şimdiden hayırlısı olsun. Zorlu ama umutlu bir yol bu...İnsan karşısına sıralanan bu engelleri duyunca şaşırıyor ama daha önce fark edilip ona göre yol alsaydık ya bu kadar uğraşmasaydık da diyor. Şİmdi bu kadar engeli görmek de iyi olmuş.Ona göre yol alacaktır Erbil bey. Zaten baştan tek tek maddelendiriyor durumunu ve ona göre bir yol haritan da çıkıyor. Mesafe uzak elbette ama ona göre ayarlıyor Erbil bey. Şehir dışından gelenlere merak etme lütfen.

hayırlı olsun canımm. evet mesafe biraz yoruyo ama ayarlıyo erbil hoca.. bende mersinden geldim :) ilerde iyki gitmişim diyceksin.. buna yürekten inan..

Ssilan ne kadar güzel yazmışsın.evet bir yol haritamız var çok şükür rabbim hepimizi aydınlığa çıkarsın.yazılanları mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum ama iş yoğun, akşam yoğun.yazdıklarınız insana güç veriyor.çevremteşekkdekiler beni anlamıyor çoğu zaman...teşekkür ederim.

Canım tavsiye üzerine prof.recep has a gittmistim. Gecen yıl 400 tl idi. Şişli'de muayenehanesi.

Ne demiş Nasreddin Hoca çatıdan düştüğü zaman nasılsın hocam diyenlere ?? Bana çatıdan düşen birini getirin beni en iyi o anlar ...Bizde aynı böyleyiz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…