Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar ben cumartesi yolcuyum artk nisanda bebeleri almaya gelcm dua edin bu süre içinde norrmal olsun yazılarınızı takip edicm yardımlarınzada ihtyacım olck inşallh rabbim yüzlerimizi güldrsün

Kızlar ben cumartesi yolcuyum artk nisanda bebeleri almaya gelcm dua edin bu süre içinde norrmal olsun yazılarınızı takip edicm yardımlarınzada ihtyacım olck inşallh rabbim yüzlerimizi güldrsün
Nisan'da baharla birlikte bebeklerin sana tutunsun inşallah :)

selam kızlar 31 ocakta 3. gün embriyosu transferim oldu. 16 şubatta test yapmamı söylediler ama ben dayanamıycam yarın yaptırıcam testi çok heyecanlıyım. hem umutluyum hemde umutsuzum garip duygular içindeyim. 3 gündür 10-15 saniye süren şiddetli adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor özellikle 2 gündür sabah uyandığımda yatakta gerinirken çok şiddetli sancı giriyor resmen 10-15 saniye inliyorum ağrıdan. acaba sizde de böyle oldu mu? Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

canım işallhh mutlu haberlirini alırsın... agrın gayet normal burda cogu arkadasta oldu.. kafayı ona takma lütfen.. güzel haberlerini bekliyoruz ...3 gün embriuyosuysa 12 gün cıkıyo diye biliyorum :)

canım işallhh mutlu haberlirini alırsın... agrın gayet normal burda cogu arkadasta oldu.. kafayı ona takma lütfen.. güzel haberlerini bekliyoruz ...3 gün embriuyosuysa 12 gün cıkıyo diye biliyorum :)

sağol canım benim... yarın 14. gün olacak, inşallah güzel haberlerimi sizinle paylaşıcam bende şaşırdım 16 şuabtta test yapın diyince

csnım
sağol canım benim... yarın 14. gün olacak, inşallah güzel haberlerimi sizinle paylaşıcam bende şaşırdım 16 şuabtta test yapın diyince
kacıncı gün embroyou olursa olsun test tarihi hep 15. yada 16. gün :) bende erken yaptırmıssıtm .. sende yarın yap kesin cıkar..

Kızlar yarın sabah 9 da bismillah deyip başlıyoruz Erbil yağmur hastasıyım dua edin lütfen rabbım yardımcımız olsun

Rabbim yüzünü guldursun inş.biz burdayiz demiştir inş meleğin.. Güzel haberlerini bekliyor olacagiz

Kızlar dün test yaptırdım transferden sonra 14. Günümdü sonucum Rabbime şükürler olsun 3485 çıktı... erbil beyi aradım hemen perşembe kontrole çağırdı tek mi çift mi bakıcakmisiz... çok heyecanlıyım Allah im isteyen herkese nasip etsin hamile olan arkadaşlarıma ve bana da sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Csnim dun baktm sana ama girmryince bisey yazmak istemedim hayirli ugurlu olsun..benim ki ikiz muhtemelen hafizr ve seninfe oyle

Selamm kızlar ikizi olan arkadaşlar 14. Gün kan değeriniz kaçtı benim 5249 heyecanlıyım

Ne güzel haberler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

TEBRİKLERRRR :) ALLAH SAĞLIKLI VE MÜKEMMEL BİR HAMİLELİK NASİP ETSİN SANA :)

Bende yarın haber bekliyor olacağım..Buz bebeklerim çözülecek ve çarşamba veya perşembeye transfer hazırlığım başlayacak. Tahmin ettiğiniz gibi tüm duyguları birarada yaşıyorum. Stress, heyecan, merak ve ne kadar böyle yapmamalıyım desemde içimden çıkaramadığım olumsuz düşünceler.. Dualar ediyorum.Umarım her şey yolunda gider.

Selamm kızlar ikizi olan arkadaşlar 14. Gün kan değeriniz kaçtı benim 5249 heyecanlıyım

Kızlar çok güzel haberler bunlar..Rabbim sağlıkla gönlünuze göre kucaklarimiza nasip etsin inş.face.den de takip ediyorum sizi. İnş bekleyen tüm ark.larada nasip ol ur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…