- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.001
hadi hayırlısı olsun pozitif sonuçlar inşallah bende o aşamaya gelsem ya ooof offBende yarın haber bekliyor olacağım..Buz bebeklerim çözülecek ve çarşamba veya perşembeye transfer hazırlığım başlayacak. Tahmin ettiğiniz gibi tüm duyguları birarada yaşıyorum. Stress, heyecan, merak ve ne kadar böyle yapmamalıyım desemde içimden çıkaramadığım olumsuz düşünceler.. Dualar ediyorum.Umarım her şey yolunda gider.
Mrb insallah bızde boyle guzel haberler alırız 4 günlük gonal f bugun kontrol yıne 3 günlük merional ve cetrotide devam c tesı kontrol yine ne kadar sürer boyle heyecanlı ısler
Bebeklerimi aldım geldim hanımlar... Tatlı telaşlı bekleyiş başladı...
şilancım cok sevindim inş hayırlısı ile pozitifi görür sağlıcakla kucağına alırsın. topiği takip ediyorum firsat buldukca.transferini öğrenince yazmak istedim.rabbim senin topiktekilerin veisteyen herkezin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.müjdeli haberini bekliyorum canım.Bebeklerimi aldım geldim hanımlar... Tatlı telaşlı bekleyiş başladı...
Canım er ya da geç... Sende bu safhalara geleceksin inşallah:) sonuç iyi olsun yeterkişilan hanım hayırlı olsun tedaviye benden sonra başlamıştın şimdi bebişlerini alıyorsun canım ya maşallah inşallah sana sımsıkı tutunurlar bende erbil beyin hastasıyım tanırsın face sayfasından adet olamıyorum diye yazmıştım ben adet oldum çok şükür transfer gününü bekliyorum inşallah...
Senin sonucunu aldığımızı hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçti.bizde senin gibi güzel haberler alırız inşallah :)şilancım cok sevindim inş hayırlısı ile pozitifi görür sağlıcakla kucağına alırsın. topiği takip ediyorum firsat buldukca.transferini öğrenince yazmak istedim.rabbim senin topiktekilerin veisteyen herkezin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.müjdeli haberini bekliyorum canım.
Çok şükür aldım umarım benimle de kalırlar, burakmazlar beni :)Şilaaaan çok şükür bebeleri aldın artık anne sayılırsn inşllh poztf sonucu görcex
İnşallah kalcaklar annesiÇok şükür aldım umarım benimle de kalırlar, burakmazlar beni :)
Rabbim saglikla doldursum kucagini canim..çok sevindim.Rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdum inş..güzel haberlerini bekliyor olacagiz..Çok şükür aldım umarım benimle de kalırlar, burakmazlar beni :)
Muayene ücreti 300 tl canım tüp bebek 5900 ilaçlar 1500-2000 arası histereskopi 1,5 sene önce 2000 di şuan ne kadar bi bilgim yokKizlar erbil beyin muane ucretinin on binlirayi buldugunu duydum icinde histo emb dondurma vs de mi var . bilginiz varmi acaba
Embriyo dondurmaya ne fiyat veriyor. Keske biraz daha uygun olsaymisMuayene ücreti 300 tl canım tüp bebek 5900 ilaçlar 1500-2000 arası histereskopi 1,5 sene önce 2000 di şuan ne kadar bi bilgim yok
Zaten genelde donduruyolar sonraki ay transfer ediyolar canım çözdürüp tekrar dondurduklarında ücret alıyolar bildiğim kadarıyla o da 1300 falan galiba yinede yanlış bilgi vermiyim benim donmuşum olmadığı için bi bilgim yokEmbriyo dondurmaya ne fiyat veriyor. Keske biraz daha uygun olsaymis
Sağol canım :) rabbim tekrar anneliği bana nasip eder inşallah.Rabbim saglikla doldursum kucagini canim..çok sevindim.Rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdum inş..güzel haberlerini bekliyor olacagiz..
Canım iki tanesini de sağlı sollu kalçaya yapıştırabilirsin . Ben öyle yaptımkızlar climare fort bantı kalça bölgesine uyguladınızmı ben göbek çevresine uyguladım şimdi 4 bant takcağımız zamanda olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?