Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

hadi hayırlısı olsun pozitif sonuçlar inşallah bende o aşamaya gelsem ya ooof off

Mrb insallah bızde boyle guzel haberler alırız 4 günlük gonal f bugun kontrol yıne 3 günlük merional ve cetrotide devam c tesı kontrol yine ne kadar sürer boyle heyecanlı ısler

Mrb insallah bızde boyle guzel haberler alırız 4 günlük gonal f bugun kontrol yıne 3 günlük merional ve cetrotide devam c tesı kontrol yine ne kadar sürer boyle heyecanlı ısler

benim adetin 11. günü toplanmıştı.perşembe başlamıştım diğer pazar toplandı

Bebeklerimi aldım geldim hanımlar... Tatlı telaşlı bekleyiş başladı...

şilan hanım hayırlı olsun tedaviye benden sonra başlamıştın şimdi bebişlerini alıyorsun canım ya maşallah inşallah sana sımsıkı tutunurlar bende erbil beyin hastasıyım tanırsın face sayfasından adet olamıyorum diye yazmıştım ben adet oldum çok şükür transfer gününü bekliyorum inşallah...

Bebeklerimi aldım geldim hanımlar... Tatlı telaşlı bekleyiş başladı...
şilancım cok sevindim inş hayırlısı ile pozitifi görür sağlıcakla kucağına alırsın. topiği takip ediyorum firsat buldukca.transferini öğrenince yazmak istedim.rabbim senin topiktekilerin veisteyen herkezin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.müjdeli haberini bekliyorum canım.

Canım er ya da geç... Sende bu safhalara geleceksin inşallah:) sonuç iyi olsun yeterki

Senin sonucunu aldığımızı hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçti.bizde senin gibi güzel haberler alırız inşallah :)

kızlar climare fort bantı kalça bölgesine uyguladınızmı ben göbek çevresine uyguladım şimdi 4 bant takcağımız zamanda olucak :)

Embriyo dondurmaya ne fiyat veriyor. Keske biraz daha uygun olsaymis
Zaten genelde donduruyolar sonraki ay transfer ediyolar canım çözdürüp tekrar dondurduklarında ücret alıyolar bildiğim kadarıyla o da 1300 falan galiba yinede yanlış bilgi vermiyim benim donmuşum olmadığı için bi bilgim yok
Ewet canım biraz tuzlu ama elden gelen bişey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…