- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.021
Toplama sonrası oluşan embriyolarınız donduruluyor yaklaşık 1 ay sonra transfer yapılıyor. Bu dondurma için ücret yok. Şayet transfer sonrası saklamaya değer embriyonuz olursa onların dondurulması için yıllık ücreti 1.300 tl ödeniyor.Embriyo dondurmaya ne fiyat veriyor. Keske biraz daha uygun olsaymis
teşekkürler şilancım test günün ne zaman?Canım iki tanesini de sağlı sollu kalçaya yapıştırabilirsin . Ben öyle yaptım
Guzel s onuclarini bekliyoruzzzÇok şükür aldım umarım benimle de kalırlar, burakmazlar beni :)
Cnm bn suan vitamin kullanıorum ama tahlil falanda yapılıo eksk bidurum olursa vitmn ve ilaç verioDun erbil hocaya mesaj yazdim bugun de hicran hanim asistani galiba beni aradi haftaya gelirseniz erbil bey yardimci olacak vs dedi. İlk muane dediginiz gibi 3oo lira 59oo tup bebek vs dedi sizin gibi. Hemen tedaviye baslanmiyor vitamin vs veriliyyor durumunuza gore dedi. Sizlere vitamin destek vs verdimi, bende yumurta rezervi ve kalite bozukkk.
Canim hepimiz kulandik sanirim mg hatirlamiyirum ama bi sure kullandik sanirim transferden 5 gun once basladik test ginu biraktikkızlar tedavide prednol 16 mg kullanan oldumu hiç bağışıklılığı baskılamak içiin olduysa yardımcı olursanız sevinirim
Canim haftaya bigit bakalim yumurta rezerv az olmasi kalitesiz oldugubu gostermez. Burda bi cok ark baska yerlwrdeki denemesinde yum kalitesiz denmis ama burda ilk denemefe tutanbir cok ark vat icin rahat olsun haftaya hocaya git zaten seni ikna etcekk emin ollDun erbil hocaya mesaj yazdim bugun de hicran hanim asistani galiba beni aradi haftaya gelirseniz erbil bey yardimci olacak vs dedi. İlk muane dediginiz gibi 3oo lira 59oo tup bebek vs dedi sizin gibi. Hemen tedaviye baslanmiyor vitamin vs veriliyyor durumunuza gore dedi. Sizlere vitamin destek vs verdimi, bende yumurta rezervi ve kalite bozukkk.
5 mart dedi ..teşekkürler şilancım test günün ne zaman?
Mrb bu bantlar ne ise yariyor bilgi verirmisnz ben iki tüp denedim hic duymadim bu bantlari merak ettim.simdi bahceciyi dusunuyrum.birde dr tavsiyeniz varmi erbil bey disinda?Canım iki tanesini de sağlı sollu kalçaya yapıştırabilirsin . Ben öyle yaptım
Ay insallah senin gibi bende hamile kalirim 5. Denemem olucak bu defa doktor bunu kullan diyor benim tutuyor dusuyor bazi vucut embriyoyu yabanci gorup disari atiyor diyor bide bunu kullan deneyelim diyor bide boyle insallah bendede ise yarar bu ham insallah zamani gelmistirde olur bu hap icin doktor ne dedi ne icin dedi hapi rabbim kucagina almayi nasipbetsin canimCanim hepimiz kulandik sanirim mg hatirlamiyirum ama bi sure kullandik sanirim transferden 5 gun once basladik test ginu biraktik
Bantlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı sağlamak için kullanılıyor. Diğer dr.larda tedavi olmadığım için yorum yapamıycam. Ama Erbil bey çok uyumlu ve insana huzur veren bir dr.Mrb bu bantlar ne ise yariyor bilgi verirmisnz ben iki tüp denedim hic duymadim bu bantlari merak ettim.simdi bahceciyi dusunuyrum.birde dr tavsiyeniz varmi erbil bey disinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?