Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Embriyo dondurmaya ne fiyat veriyor. Keske biraz daha uygun olsaymis
Toplama sonrası oluşan embriyolarınız donduruluyor yaklaşık 1 ay sonra transfer yapılıyor. Bu dondurma için ücret yok. Şayet transfer sonrası saklamaya değer embriyonuz olursa onların dondurulması için yıllık ücreti 1.300 tl ödeniyor.

Dun erbil hocaya mesaj yazdim bugun de hicran hanim asistani galiba beni aradi haftaya gelirseniz erbil bey yardimci olacak vs dedi. İlk muane dediginiz gibi 3oo lira 59oo tup bebek vs dedi sizin gibi. Hemen tedaviye baslanmiyor vitamin vs veriliyyor durumunuza gore dedi. Sizlere vitamin destek vs verdimi, bende yumurta rezervi ve kalite bozukkk.

kızlar tedavide prednol 16 mg kullanan oldumu hiç bağışıklılığı baskılamak içiin olduysa yardımcı olursanız sevinirim

Cnm bn suan vitamin kullanıorum ama tahlil falanda yapılıo eksk bidurum olursa vitmn ve ilaç verio

Canim haftaya bigit bakalim yumurta rezerv az olmasi kalitesiz oldugubu gostermez. Burda bi cok ark baska yerlwrdeki denemesinde yum kalitesiz denmis ama burda ilk denemefe tutanbir cok ark vat icin rahat olsun haftaya hocaya git zaten seni ikna etcekk emin oll

Sizler kaçıncı günde yaptınız tahlilleri? 15 gün beklemek bana fazla geldi. Gerçi 12 hün bekleyen 15' ide bekler. Önden sürpriz bi kanam vs. Olmazsa tabii

Canim hepimiz kulandik sanirim mg hatirlamiyirum ama bi sure kullandik sanirim transferden 5 gun once basladik test ginu biraktik
Ay insallah senin gibi bende hamile kalirim 5. Denemem olucak bu defa doktor bunu kullan diyor benim tutuyor dusuyor bazi vucut embriyoyu yabanci gorup disari atiyor diyor bide bunu kullan deneyelim diyor bide boyle insallah bendede ise yarar bu ham insallah zamani gelmistirde olur bu hap icin doktor ne dedi ne icin dedi hapi rabbim kucagina almayi nasipbetsin canim

Mrb bu bantlar ne ise yariyor bilgi verirmisnz ben iki tüp denedim hic duymadim bu bantlari merak ettim.simdi bahceciyi dusunuyrum.birde dr tavsiyeniz varmi erbil bey disinda?
Bantlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı sağlamak için kullanılıyor. Diğer dr.larda tedavi olmadığım için yorum yapamıycam. Ama Erbil bey çok uyumlu ve insana huzur veren bir dr.

Slm kızlar Çarşamba gunü yumurta toplanacak transfer ne zaman olur ?yarın kontrol ve kan testlerı yapılacakmıs.bugun de bel ve kasık agrım vardı normal mı?bırde calısan bayanlar ızın surenız nasıl oldu ?cok gereklı mı

yalnız dondurulmuş embriyolarım hepsi 3.gün hepsini çözceklerimi 5. güne gelmeleri için yoksa bikaçını bırakırlarmı? kızlar kontrolüm var cmtsi günü size embriyolar çözdürülmeden önce haber verdilermi?

ne gibi kan tahlili yapiyor erbil hoca??? E2 mi. Kasik agrisida yumurta gelistigi icindir , normalyani. Yumurta toplamadan sonra bir gun istirahat etseniz yeter cok agrili bir islem degil. Transferden sonra rapor alip uzunca dinkenip sonucu beklrrseniz. Hayitli olsun

muayene tek sefer 300 tl toplam 8000 tedavı +ılac testler fln 10000 rahat buluyor.dondurma fıyat bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…