- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.041
muayene tek sefer 300 tl toplam 8000 tedavı +ılac testler fln 10000 rahat buluyor.dondurma fıyat bılmıyorum
Erbil bey 1 ay sonra yapıyor transferi. Bu arada adet olup adetin ikinci günü kontrole gidiyorsunuz ve transfer hazırlığı başlıyorSlm kızlar Çarşamba gunü yumurta toplanacak transfer ne zaman olur ?yarın kontrol ve kan testlerı yapılacakmıs.bugun de bel ve kasık agrım vardı normal mı?bırde calısan bayanlar ızın surenız nasıl oldu ?cok gereklı mı
Evet 5.900 tedavi ücreti ama tahliller hele de ilaçlar derken 10.000 gidiyorArkadaslar bahceci 2015 fiyat nedir aceba?biraz bilgilendirebilirmisiniz?ekstra muayene ucreti varmi?embriyo dondurma fiyati nedir?
Embriyoların çözününce o gün arayıp haber veriyorlar. Ertesi gün de gelişimine göre transfer için çağırıyorlar ya o gün ya bir gün sonra. Kalan ve gelişimi olan olursa onlarda donduruluyor tekrar.1.300 tl 'e ..yalnız dondurulmuş embriyolarım hepsi 3.gün hepsini çözceklerimi 5. güne gelmeleri için yoksa bikaçını bırakırlarmı? kızlar kontrolüm var cmtsi günü size embriyolar çözdürülmeden önce haber verdilermi?
Evet 5.900 tedavi ücreti ama tahliller hele de ilaçlar derkgo000 gidiyor
Embriyoların çözününce o gün arayıp haber veriyorlar. Ertesi gün de gelişimine göre transfer için çağırıyorlar ya o gün ya bir gün sonra. Kalan ve gelişimi olan olursa onlarda donduruluyor tekrar.1.300 tl 'e ..
Kızlar Perşembe gunü yumurta toplanacak. Transfer ise sonrakı aya yapılacakmış. 13 yıl embrıyolog uzmanı olarak çalışmış işverenim eğer rahîmde ıncelıkle Yada problem varsa o ayrı ama transfer 3-5 gun ıcınde yapılmalı yoksa emrıyolar rıske atılır dedi anlıyorum kı herkesın transfer 1 ay sonra mı oldu
Kizlar burda erbil beyle hamile kalmis bayanlarin listesi yokmu.gecmisi okuyamadim cok fazla cunku.keske yazsaniz karar vermede bircok kisiye yardimci olabilir..
Kontrolde kan alınıyor.Bir saat sonucunu bekliyorsun. O sonuçlara ve rahim kalınlığına göre transfer gününü söylüyor Erbil beyçok soru soruyorum ama cumartesi kontrolde erbil bey kan tahlili ile hormonları kontrol edermi diye düşünüyom senin kontrol gününde neler yapıldı canım bu süreçi çok merak ediyorum :)
Tebrik ederim canım. O değer neye göre değişiyor bende çok bilmiyorum ama harika bir sonuç.Gözün aydın. 14 Gün bekledin mi tahlil için ben de nasıl bekliycem onu düşünüyorum.Bugün daha 5. günüm..kızlar cumartesi erbil bey de randevum vardı çok şükür keseyi gördük. yalnız merak ettiğim transferden sonra 14. gün benim değerim 3400 lerde idi 2 embriyo transfer edilmişti ikiz olabilir diye düşündüm değere bakınca ama tek kese gördük. tek çift tabi ki de hiç fark etmez Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu. ama değer yüksek ve tek kese olunca diğerine ne oldu diye merak ettim. değeri benim gibi olan arkadaşlar sizde tek mi çift miydi?
Erbil bey genelde herkese 1 ay ara veri rahmi en uygun kıvama getiriyor. Bu arada embriyolarımızda olduka yüksek teknoloji ile donduruluyor. Klinikde en fazla gebelik oranı olan dr'un bu konuda hata yapacağını da düşünmüyorum ben. içiniz rahat olsun.Kızlar Perşembe gunü yumurta toplanacak. Transfer ise sonrakı aya yapılacakmış. 13 yıl embrıyolog uzmanı olarak çalışmış işverenim eğer rahîmde ıncelıkle Yada problem varsa o ayrı ama transfer 3-5 gun ıcınde yapılmalı yoksa emrıyolar rıske atılır dedi anlıyorum kı herkesın transfer 1 ay sonra mı oldu
Canım bende PCO'yum. Ama burada farklı ilaçlar da ekleniyor. yumurta geliştirici iğneler burada farklı oldu. benimde 1.200 civarı tuttu. Ayrıca Climara bant..Crinone je, Cleaxen iğne..Vitaminler vs.. oldukça yüklü. Tahillerin bir kısmını ben devlette yaptırdım. Ama rahim filmimi de özelde çektirdim. Böyle böylee maliyet arttı tabiki. Umarım sonucu güzel olur hepsini unuturuz :)Ben ilk denememi 1 ay once yaptim.ilaclara sadece 650 tl gitti.pko oldugum icin az kullandm.oyuzden fazla hesap cikarmamistm.ne gibi tahliller yapiyorlar.bunlari disarida yaptiramiyormuyuz?
Tebrik ederim canım. O değer neye göre değişiyor bende çok bilmiyorum ama harika bir sonuç.Gözün aydın. 14 Gün bekledin mi tahlil için ben de nasıl bekliycem onu düşünüyorum.Bugün daha 5. günüm..
Canım beklmeyi düşünüyorum şimdilik bir aksilik kanama falan olmazsa tabii..İçim karmakarışık. Bi yanım olmulu hayaller kurarken bir yanım olmadı kabullenirsin kısa zamanda diyor.. Bugün 5. günüm ve işe başladım. Böyle zaman daha hızlı geçer sanırım.Aklımı işe verebilirsem tabiki... Benim tahlil kağıdımda 15. gün test yazıyor hatta..Bakalım sabırrrr..bekledim valla canımbence sende hiç onu düşünme keyfine bak dinlen kitap oku vakit geçir hiç erken tahlil yaptırmayı düşünme günler geçiveriyor. önemli olan kafan rahat olsun herşey güzel olacak inşallah Rabbimin izniyle bebişlerin yada bebişin tutunacak sana sıkı sıkı inanıyorum
Canım beklmeyi düşünüyorum şimdilik bir aksilik kanama falan olmazsa tabii..İçim karmakarışık. Bi yanım olmulu hayaller kurarken bir yanım olmadı kabullenirsin kısa zamanda diyor.. Bugün 5. günüm ve işe başladım. Böyle zaman daha hızlı geçer sanırım.Aklımı işe verebilirsem tabiki... Benim tahlil kağıdımda 15. gün test yazıyor hatta..Bakalım sabırrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?