- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.061
Mrb bu bantlar ne ise yariyor bilgi verirmisnz ben iki tüp denedim hic duymadim bu bantlari merak ettim.simdi bahceciyi dusunuyrum.birde drolurtiyeniz varmi erbil bey disinda?
Adetli değildim ben canım ilk muayenede erbil bey tahliller istedi rahim filmi çekildi sonuçlarına göre vitaminlere başladık. Bir kaç ay vitamin kullanıyosunKardelen seni turgut beyin sayfasindan hatirliyorum.kayseridemisin?ben erbil beyle tlfda gorustum.tedavi oncesinde esinizle birlikte 3 gun gelin tahlilleri yapicaz.ona gore tedavi nezaman yapilabilir karar vericez dedi.direk adetinle gel ilac yazayim.osekilde yapanlardan degilim ben dedi.
Mrb kizlar ben yazin tedaviye baslicam ama nisan gibi bir on gorusmeye gidiyim diyorum.adetliykenmi gitmeliyim sizce tahlil faln istermi acaba siz on gorusmeye gittiginzde bisey istedimi sizden ve hastaykenmi gittinz?
Rahim filmi ucreti nekadardi aceba canim?kan tahlilleri fln nekadar?hazirlikli olalim gitmedenAdetli değildim ben canım ilk muayenede erbil bey tahliller istedi rahim filmi çekildi sonuçlarına göre vitaminlere başladık. Bir kaç ay vitamin kullanıyosun
Evet cnm turgut beyde iki kez denedim ikinci tuttu ama kurtaj oldum.bu sefer daha iyi bir yer olsun istiyorum.ozaman ben adet bitiminden uc gun sonra gideyim.rahim filmi isterse adetliykn cekilmez sanirim.sendemi turgut beyle denedin?suan ne asamadasn drun erbil beymi?Kardelen seni turgut beyin sayfasindan hatirliyorum.kayseridemisin?ben erbil beyle tlfda gorustum.tedavi oncesinde esinizle birlikte 3 gun gelin tahlilleri yapicaz.ona gore tedavi nezaman yapilabilir karar vericez dedi.direk adetinle gel ilac yazayim.osekilde yapanlardan degilim ben dedi.
Mrb aysek o Vitaminlerin isimlerini yazabilirmisin?hamilemisin suan?Adetli değildim ben canım ilk muayenede erbil bey tahliller istedi rahim filmi çekildi sonuçlarına göre vitaminlere başladık. Bir kaç ay vitamin kullanıyosun
Evet cnm turgut beyde iki kez denedim ikinci tuttu ama kurtaj oldum.bu sefer daha iyi bir yer olsun istiyorum.ozaman ben adet bitiminden uc gun sonra gideyim.rahim filmi isterse adetliykn cekilmez sanirim.sendemi turgut beyle denedin?suan ne asamadasn drun erbil beymi?
Kontrolde kan alınıyor.Bir saat sonucunu bekliyorsun. O sonuçlara ve rahim kalınlığına göre transfer gününü söylüyor Erbil bey
Bizdede ayni sorun.insallh son denememiz olur sizinde bizimde.siz nezaman baslayacaksiniz?ön görüsme icin sabh gidip aksam gelmek yeterli sanirim.islemler uzarmi acaba?ucuncu denemem ama yeni bir yer olunca sanki ilk deneneymis gibi oluyor.hic bisey bilmiyorum.oyuzden cok soru sordum kusra bakmayinben memorialde nurettin beyle denedim.pkoyum eşimde de tüm sperm parametreleri bozuk turgut beyi düşündüm
daha sonra ama 2. bi başarısızlık insanın psikolojisini çok yıpratır diye düşünüyorum ve istanbula gitmeye karar verdim.bi kaç ay ara verdikten sonra.rahim filmini adet bitiminden 1 hafta içinde çekiyorlar.erbil beyi düşünüyorum bende hayırlısı bakalım.hormonal tetkiklerini fln yaptır bence gitmeden 3.gün ben öyle yapıcam.
Yok cnm 3 gunlugune gelmek gerekiyor dedi erbil bey.ilk etapta tahliller icin1kardelen11 .!.:Bizdede ayni sorun.insallh son denememiz olur sizinde bizimde.siz nezaman baslayacaksiniz?ön görüsme icin sabh gidip aksam gelmek yeterli sanirim.islemler uzarmi acaba?ucuncu denemem ama yeni bir yer olunca sanki ilk deneneymis gibi oluyor.hic bisey bilmiyorum.oyuzden cok soru sordum kusra bakmayin
Başladım canım..Transferden önce o kontrole gittiğim günden beri hem jel hemde cleaxene listeye eklendi.canım bilgiler için çok teşekkürler clexane 0.4 lük kullanmaya başladınmı sadece coraspine mi devam ediyorsun?
Canım rahim filmine 350 lira verdik kan tahlilide ilk etapta bhcg baktırdı 75 lira ona göre film öekilsin dedi. Hormon tahlillerine bakılmadı sanırım onuda sonra isteyecekRahim filmi ucreti nekadardi aceba canim?kan tahlilleri fln nekadar?hazirlikli olalim gitmeden
Hamile değilim canım vitaminleri kullanma aşamasındayım elevit benexol omega 3 D vitamini verdi ama herkese aynı vitaminleri mi veriyor bilmiyorumMrb aysek o Vitaminlerin isimlerini yazabilirmisin?hamilemisin suan?
Şehir dışından gittim sabahtan akşama kadar ordaydım ama bir günde bitti benim işim ancak hormon tahlili vs istemedi. İsteseydi sanırım işlem uzayacaktıBizdede ayni sorun.insallh son denememiz olur sizinde bizimde.siz nezaman baslayacaksiniz?ön görüsme icin sabh gidip aksam gelmek yeterli sanirim.islemler uzarmi acaba?ucuncu denemem ama yeni bir yer olunca sanki ilk deneneymis gibi oluyor.hic bisey bilmiyorum.oyuzden cok soru sordum kusra bakmayin
Arkadaslar bahceci 2015 fiyat nedir aceba?biraz bilgilendirebilirmisiniz?ekstra muayene ucreti varmi?embriyo dondurma fiyati nedir?
Mrb kizlar ben yazin tedaviye baslicam ama nisan gibi bir on gorusmeye gidiyim diyorum.adetliykenmi gitmeliyim sizce tahlil faln istermi acaba siz on gorusmeye gittiginzde bisey istedimi sizden ve hastaykenmi gittinz?
Canim merhaba is guc derken bubsaate ancak yaziyorm bu topigi renmuzdan beri takip edutirum.sadece 1 kac arkadasimiz malesrf befmgatif aldi. Ama erbil hocanim basari orani cok yuksrk..bilesin istedimm..Kizlar burda erbil beyle hamile kalmis bayanlarin listesi yokmu.gecmisi okuyamadim cok fazla cunku.keske yazsaniz karar vermede bircok kisiye yardimci olabilir..
Canim bekki olmuyo degerke kafana takma..ayni degerle bi ark ikiz bi ark tek gebeligi vardi .. Belli olnuyi cabimm..hayirli olsinn coj sevibdim...canım liste var mı yok mu bilmiyorum ama erbil beyin hastası olup 16 yılın sonunda yarım rahimle hamile kalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?