- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.081
Hayirli olsun simdiden insallah guzel sonuc alirsiniz.ben size yardimci olamicam ama bisey sormk istiyorum ben il disindan gelicem oyuzden soruyorum tedavinin basindan yumurta toplamaya kadar kac kere gittiniz?kac gune bir cagrildiniz?orda nerde kaldiniz?evet bana da aynı vıtamınlerı verdı kızlar pers gunu yumurta toplama yapılacak ıgnelerım yarın gece son cok sukur transfere kadar ılac ıgne verıyor mu ?bır de yumurta toplandıktan sonra transfer adet bıtımının akabınde mı yapılıyor? surecı bıraz anlatabılır mısınız tecrubelı arkadaslar :)
ben 8 şubatta opu oldum.yumurta toplamadan sonra 5 günlük antibiyotik ve adet söktürücü verdi.opudan 12 sonra adet oldum 20 şubatta.adetin 2. günü bantlara ve coraspine başladım.adetin 15. günü kontrol var 7 martta ve sonra 12 martta transfer inşallah bir sorun çıkmazsaevet bana da aynı vıtamınlerı verdı kızlar pers gunu yumurta toplama yapılacak ıgnelerım yarın gece son cok sukur transfere kadar ılac ıgne verıyor mu ?bır de yumurta toplandıktan sonra transfer adet bıtımının akabınde mı yapılıyor? surecı bıraz anlatabılır mısınız tecrubelı arkadaslar :)
Hayirli olsun simdiden insallah guzel sonuc alirsiniz.ben size yardimci olamicam ama bisey sormk istiyorum ben il disindan gelicem oyuzden soruyorum tedavinin basindan yumurta toplamaya kadar kac kere gittiniz?kac gune bir cagrildiniz?orda nerde kaldiniz?
Cok tesekur ederim ayrintili cevabiniz icin.suan ne asamadasinz bilmiyorun insallah hamilesinizdr..ben de il dışından gidip geldim.bi perşembe (29 ocak) iğnelere başladım.sonraki ptesi (2 şubat) kontrolüm vardı.o zaman günü birlik yaptım.diğer perşembe (5 şubat) ve cuma (6 şubat) yine kontrol oldu.o sıra 3 gün kaldım ve pazar toplandı (8 şubat).karışık olmasın diye tarihleri de verdim :)
teşekkürler yok daha transferi bekliyorum.12 martta olacak inşallahCok tesekur ederim ayrintili cevabiniz icin.suan ne asamadasinz bilmiyorun insallah hamilesinizdr..
Hayirlisi olsun insallh olur ilk denememi ?birde orda nerde kaldiniz yazabilirmisinz?ben yeni katildim buraya bilmiyorum kim ne durumda kusra bakmayin..teşekkürler yok daha transferi bekliyorum.12 martta olacak inşallah
Hayirlisi olsun insallh olur ilk denememi ?birde orda nerde kaldiniz yazabilirmisinz?ben yeni katildim buraya bilmiyorum kim ne durumda kusra bakmayin..
rahım fılmi anestesiz 350 , anestezili 700 lira.Rahim filmi ucreti nekadardi aceba canim?kan tahlilleri fln nekadar?hazirlikli olalim gitmeden
selda17 opudan sonraki adette gecikme falan yaşanıyor mu? İlaçlardan dolayı... Yoksa normal beklenen vakittemi geliyor?ben de il dışından gidip geldim.bi perşembe (29 ocak) iğnelere başladım.sonraki ptesi (2 şubat) kontrolüm vardı.o zaman günü birlik yaptım.diğer perşembe (5 şubat) ve cuma (6 şubat) yine kontrol oldu.o sıra 3 gün kaldım ve pazar toplandı (8 şubat).karışık olmasın diye tarihleri de verdim :)
teşekkürler yok daha transferi bekliyorum.12 martta olacak inşallah
selda17 opudan sonraki adette gecikme falan yaşanıyor mu? İlaçlardan dolayı... Yoksa normal beklenen vakittemi geliyor?
Gecikmiyor yani değilmi canım adet ilaçlardan falan? Seninkisi olağan üstü bir durum olmuş...erbil beyin hastalarından bi benim herhalde adeti geciken canım 13 ocak opu işlemim oldu ve ben 15 şubatta ilaçlarla zor zahmet oldum tabi opudan sonra bende iki yumurtalığımda kistler oluşmuş onlar boşaltıldı 1.5 ay sonra adet oldum şuan bantlar kullanıyom halen daha lekelenmelerim devam ediyor
Gecikmiyor yani değilmi canım adet ilaçlardan falan? Seninkisi olağan üstü bir durum olmuş...[/QUO
Normalde gecikmiyor ama benim adet düzenim bozuk degil normalde tedavi esnasinda hayatimda ilk defa adet göremedim
bu kişiden kişiye değişiyormuş.ama benim normal adetimden 5 gün önce olduselda17 opudan sonraki adette gecikme falan yaşanıyor mu? İlaçlardan dolayı... Yoksa normal beklenen vakittemi geliyor?
selda hanım 12 martı doktor mu söyledi bana sadece 28 şubat kontrol dedi transfer günü söylenmedi
Elacım bantalara başladıktan sonra benimde lekelenmelerim devam etti. Ama sorun teşkil etmedi yani..Sıkma canını.erbil beyin hastalarından bi benim herhalde adeti geciken canım 13 ocak opu işlemim oldu ve ben 15 şubatta ilaçlarla zor zahmet oldum tabi opudan sonra bende iki yumurtalığımda kistler oluşmuş onlar boşaltıldı 1.5 ay sonra adet oldum şuan bantlar kullanıyom halen daha lekelenmelerim devam ediyor
Buzlukta değil canım. Normal dolapta duracak iğnen..Buzdolabına varana kadar da soğuk buz kalıplarında göürürsün eve..Hepsi bu :)Bayanlar bu gece yumurta çatlatma ıgnesını yapacam buzluktan sakla demişti nasıl yapacam
Canim hayirli olsun saglukla kucsginda olsun ine yavrun.15. Gün değerim 2795 ti ikiz. Ama hic takilma.yeterli saglikla hqyirla dogsunlar.2gundur cektiklerim çok zor.ikiz gebelikler daha riskliymiş.bunu anladimkızlar cumartesi erbil bey de randevum vardı çok şükür keseyi gördük. yalnız merak ettiğim transferden sonra 14. gün benim değerim 3400 lerde idi 2 embriyo transfer edilmişti ikiz olabilir diye düşündüm değere bakınca ama tek kese gördük. tek çift tabi ki de hiç fark etmez Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu. ama değer yüksek ve tek kese olunca diğerine ne oldu diye merak ettim. değeri benim gibi olan arkadaşlar sizde tek mi çift miydi?
Canim tel.de mutlaka konuş.cagirir muayene eder büyük ihtimal vitaminleri baslar.kişiden kişiye değişiyor kullanilan vitaminler.sonrasında su ayki adetinin 2. Günü geliyorsunuz diyor geneldeMrb kizlar ben yazin tedaviye baslicam ama nisan gibi bir on gorusmeye gidiyim diyorum.adetliykenmi gitmeliyim sizce tahlil faln istermi acaba siz on gorusmeye gittiginzde bisey istedimi sizden ve hastaykenmi gittinz?
Yumurta toplamadan sonra bantlar ve kullanılabilecek ilaçlar var canim.yumurta toplanir 1 ay dondurulur rahim dinlenir bi süreçte. Sonraki adettle beraber bant ve ilaçlar kullanilir.adetten ortslama 20-22 gün sonra transfer gerceklesirevet bana da aynı vıtamınlerı verdı kızlar pers gunu yumurta toplama yapılacak ıgnelerım yarın gece son cok sukur transfere kadar ılac ıgne verıyor mu ?bır de yumurta toplandıktan sonra transfer adet bıtımının akabınde mı yapılıyor? surecı bıraz anlatabılır mısınız tecrubelı arkadaslar :)
Hayirli olsun simdiden insallah guzel sonuc alirsiniz.ben size yardimci olamicam ama bisey sormk istiyorum ben il disindan gelicem oyuzden soruyorum tedavinin basindan yumurta toplamaya kadar kac kere gittiniz?kac gune bir cagrildiniz?orda nerde kaldiniz?
Canim buzluk derken yumurta koyduğumuz alt kapak göze koyacaksinBayanlar bu gece yumurta çatlatma ıgnesını yapacam buzluktan sakla demişti nasıl yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?