Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

ElaBilge16 canım sana da geçmiş olsun. Hamilelik zaten başlı başına ayrı bir stres..Hep elin yüreğinde olması demek. İkiz gebelik elbetteki daha zordur. Allah yardımcın olsun. Umarım şimdi her şey yolundadır..Bende bugün 7. gün ve merakla sonucu düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

ElaBilge16 sağol canım ALLAH yardımcın olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. benim değerim neden yüksek hala kafama takılıyor aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama diğeri dış gebelik falan değildir inşallah.

kızlar özellikle il dışından gelenler nerde kaldınız.günlük kiralanan apartlar varmış.ama hastaneye hangisi yakın oluyor bi türlü anlamıyorum.hastaneyi aradım görevli bana internet adresinde yazılı anlaşmalı otellerimiz var diyor onun dışında yardımcı olamıyorlar mış.bide sarıyer polis evi yakın mıdır acil cevaplarınız bekliyorum.

eveett canım inşallah benim transferim kazasız belasız olur seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız hiç hayatım boyunca gebe kalamadım beta hcg nasıl yükselir bilemiyom :)))

canım eşiniz polismi?benim eşim asker olduğu için biz askeri tesislerde kalmıştık ama transfer için yer bulmakta zorlancaz bikaç yer araştırcaz olmadı öğretmenevi vs bakıcaz Allah yardımcımız olsun...

eveett canım inşallah benim transferim kazasız belasız olur seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız hiç hayatım boyunca gebe kalamadım beta hcg nasıl yükselir bilemiyom :)))
En zor evre içindeyim..7.gündeyim... ve beklemek gerçekten çok zor.. Az önce işyerimde biraz boluğumda vardı..Bu sayfanın ilk zamanalarına göz gezdirdim..Benim gibi dayanamayan 10-12. günlerde tesat yapan da var..15'i bekleyen de var..
Hiçbir belirtim yok.Sadece göğüslerim gergin biraz ama bilirsin adet öncesi de olur bu.. BHCG konusuna gelince tetsi yaptıktan 2 gün sonra tekararlanır geelde ve en az ikiye katlanması beklenir. Sayının yüksek olması ikiz garantisi de vermez. Zaten tek olsun bizim olsun inşallah diyorum.

NURSELACIM eşim polis değil ama devlet memuruyuz.akrabalarım var ama çok uzakkkkkk.halkalıdalar.günlük dairler varmış fiyatları otele göre iyi. ama istanbulu bilmeyen biri olarak merkeze yakın mı değil mi bilemiyorum.transferininz ne zaman bu arada .inşallah her şey gönlünüzce olur.

Yasemin hn. Sarıyer polis evi bildiğim kadarı ile Baltalimanında ve merkeze yakın değil. Taksi ile 20-25 dakika yani..Tarfik yoksa tabiki.
Şişli Öğretmen evi,Beyoğlu öğretmen evi daha yakın merkeze oraları da bir araştırın.

canım benim çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.

evet belirtiler adet ile yakınmış hep öyle diyorlar ben ilk tüp bebek denememde gidip kan tahlili yaptırmıştım 1 gün uzanmıstım diğer günler hep gezdim hiççç dikkat etmemiştim tabi 7.gün tahlilim 0.1 çıkınca hüngür hüngür ağlamıştım... bunda inşallah hep dinlencem ama tahlil günümü 15. günü bekleyemem diyorum...betahcg konusunu biliyorum hamilelik oldumu gün aşırı ikiye katlanarak yükseliyor bahçeci gelmemi vesile olan arkadaşların 13.gün 365 çıkmıştı ama ikiz çıkmadı peki size kaç embriyo transfer edildi?

günlük daireler nerde acaba hiç duymadım güvenilir olurmu?benim transfer günüm daha belli değil sadece cmtsi kontrolüm var rabbim inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmaz...aminn

Canım inanki yatarak olmuyor..Biliyorsun benim de bir kızım var. O tedavimde birkaç gün evde dinledim sonra yine işe gidip geldim. Şimdi de 5 gün evdeydim. Pazartesiden beri de işe gidip geliyorum. Olacaksa oluyor. Transfer günü Erbil beyde Necati beyde anlatacaktır sana zaten. İstersen koş , halay çek ..dedi bana..Bu nedenle yatarak kendini kasma sakın. Bende de iki tane embriyo transfer edildi. Bakalım duruyorlar mı yoksa terki diyar mı ettiler..Merak içindeyim.

günlük daireler nerde acaba hiç duymadım güvenilir olurmu?benim transfer günüm daha belli değil sadece cmtsi kontrolüm var rabbim inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmaz...aminn
cnm internette var sahibinden de.bak istersen bende orda gördüm.ahh keşke bilsem..çok amin:)

Canım face'deki grupta olan bi arkadaş vardı O'da transfer zamanı otelde kaldı. sordum şimdi kendisine ORYA otelmiş adı. Nezih bir otel olduğunu ve memnun kaldığını söyledi. Belki tercih edersiniz :)

Transferden sonra beslenme olarak nelere dikkat etmeliyiz.
Protein ve sebze ağırlıklı beslenmek her zaman sağlık açısından önemli.. Transfer günü dr'da anlatıyor zaten. Kabız olmamaya gayret etmek gerek. Bol su , kuru kayısı , fındık, badem ceviz yiyebilirsiniz gün içinde. GAzlı içecek, yağlı ve baharatlı gıdalardan uzak durun. Ama unutmayın bu tutunmayı sağlayan bir gıda yok..Böyle bir şey yok dedi hem Erbil bey hem Necati bey.
.Allah nasip ettiyse bebeğin sağlığı için dikkat ediyoruz yediklerimize.

Teşekkür ederim.

kızlar clımara bantları 6 gündür kullanıyorum ama lekelenmem devam ediyor reglim 5.gün biterdi sizlerin nasıldı hatırlıyormusunuz

benim adetim 6-7 gün sürerdi.yine aynı sürdü.şuan ben de bantları kullanıyorum ama daha önce başkalarından da duydum lekelenme yapabiliyor diye.sonuçta hormon takviyesi

Canım face'deki grupta olan bi arkadaş vardı O'da transfer zamanı otelde kaldı. sordum şimdi kendisine ORYA otelmiş adı. Nezih bir otel olduğunu ve memnun kaldığını söyledi. Belki tercih edersiniz :)
orya hotel bahcecıye 100 mt uzalıkta yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…