- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.121
bence olmaz canim zaten ayiliyorsun sendetaksiyle don evine ama araba kullanmakızlar yumurta toplama gunu esım sperm verıp gıtse tek basıma zorluk olur mu bana ? ısten ızın durumu nedenıyle.. zaten cok yakın oturuyorum bahcecıye taksıyle 5 dk
Fiyatlar cok pahali gercekten polis ogretmen evi faln yokmu oralarda?birde sisli yaziyor adres dogru demi?sisliye en yakin semt besiktasmi orda kalinsa uzakmi duser bilemedim ya.hic bilmedin bir yer olmasi ne kötüymus
kızlar yumurta toplama gunu esım sperm verıp gıtse tek basıma zorluk olur mu bana ? ısten ızın durumu nedenıyle.. zaten cok yakın oturuyorum bahcecıye taksıyle 5 dk
Canım inanki yatarak olmuyor..Biliyorsun benim de bir kızım var. O tedavimde birkaç gün evde dinledim sonra yine işe gidip geldim. Şimdi de 5 gün evdeydim. Pazartesiden beri de işe gidip geliyorum. Olacaksa oluyor. Transfer günü Erbil beyde Necati beyde anlatacaktır sana zaten. İstersen koş , halay çek ..dedi bana..Bu nedenle yatarak kendini kasma sakın. Bende de iki tane embriyo transfer edildi. Bakalım duruyorlar mı yoksa terki diyar mı ettiler..Merak içindeyim.
kızlar clımara bantları 6 gündür kullanıyorum ama lekelenmem devam ediyor reglim 5.gün biterdi sizlerin nasıldı hatırlıyormusunuz
Sizin adetinizin kacinci gunu peki lekelenme devam ediyor ya acaba iyi kalinlasmadi mi rahim diye korkuyorumbenimde halen devam ediyor bende şuan bantları kullanıyorum sanırım çoğunlukta bantlardan kaynaklı kahverengi lekelenme oluyor cmtsi kontrol var
Sizin adetinizin kacinci gunu peki lekelenme devam ediyor ya acaba iyi kalinlasmadi mi rahim diye korkuyorum
Rahim kalinligi regl olunca inceliyor sonra kalinlasmaya basliyor iyi kalinlassa lekelenme olmaz mantigiyla bakiyorum cok ince dusunuyorum galiba sizin 28 subatta kalinligi soyler az kalmisadetimin 26 şubat ile 12. gün olacak...bence öyle düşünme zaten kontrolde belli olacak kalınlaşmazsa tarnsferimiz ertelenir en kötüsü sıkıntı yapma ama bana kalırsa bu kadar bant kalınlaştırmzamı :)
Rahim kalinligi regl olunca inceliyor sonra kalinlasmaya basliyor iyi kalinlassa lekelenme olmaz mantigiyla bakiyorum cok ince dusunuyorum galiba sizin 28 subatta kalinligi soyler az kalmis
Bu durumda haklısın tabiki..Şayet bu süreçte İstanbulda kalacaksan havalarda şu anki gibi olursa şanslısın demektir. Bol bol kitap okursun, tiyatro ve sinemaya gidersin..Müzeleri de gezebilirsin ne güzl tatil kıvamında geçirebilirsin bu süreyi. Ben güzel sonuç alacağım ama arkamdan da sen geleceksin diye düşünmek istiyorum :) Umutlar devam etmeli :)canım ben ameliyathane hemşiresiyim transfer sonrası iş yerinde çalısamam radyasyon alanlarda çalısıyoruz kendimi sakınamam...edremitten geliyorum transferden sonra istanbulda kalıcaz çok sıkılcam ama ne yapabilirimki kitap film vs vakit geçircem 12 gün yatakta sürekli yatamam zaten...şilancım dualarım seninle inşallah onlar sana sımsıkı tutunmuşlardır hakkında hayırlısı
Bu durumda haklısın tabiki..Şayet bu süreçte İstanbulda kalacaksan havalarda şu anki gibi olursa şanslısın demektir. Bol bol kitap okursun, tiyatro ve sinemaya gidersin..Müzeleri de gezebilirsin ne güzl tatil kıvamında geçirebilirsin bu süreyi. Ben güzel sonuç alacağım ama arkamdan da sen geleceksin diye düşünmek istiyorum :) Umutlar devam etmeli :)
inşallah canım iyiki seninle burda tanıştım çok güzel motive ediyorsun hakkında güzel şeyler olacağına inanıyorum inşallah bende hamile kalabilcem şaka gibi geliyor haberi aldığımda ağlarım kesin :) inan bu yaşıma kadar hiç mutluluktan ağlamadım...evet benim için tatil gibi olucak beni merakta bırakma olumlu yada olumsuz sonucunu paylaş canım
Nekadar güzel beş yıldır böle bi hikayem olmadı olcanada inanmıorum tek sorun bnm için bebek değil artık olmadysa bisebebi var die boşa demiolar sizi okuorum dualarımda siznleBende mutlu oldum Elacım..Sana geçmiş bir anımı anlatayım.
Ben kızıma hamile kaldığım tedavimde sonucu öğrenmeye cesaret edememiştim. Yine bu şeklilde tanıştığımız kader arkadaşlarımda benimle aynı şekilde merak ediyorlardı sonucumu.Eşim laboratuvarı arayıp sordu ama hemşire az önce eşinizle görüştük 196.2 olduğunu söyledik demiş..Yahu eşim yanımda o konuşmadı karıştırıyorsunuz dedi..Yok diyorlar TC kimliğim vs.. doğru.. Sevinsek mi bilemedik ya hata varsa diye..Eşim gidip sonucu kaptı geldi. doğruydu hamileydimm. Meğer meraklı bir arkadaşım bizden önce arayıp ben şilan diye test sonucumu öğrenmiş bizde ne olduğunu anladık durumu :)))
Eşimle birbirimize sarılıp uzun süre ağlayarak öylece bakakalmıştık..Tarih 20 Mayıs 2004 Saat 11:00 sonuç 196.2 hiç unutmammmm. İkinci gün kanı tekrar verdim 442..Artık mutluydum.. Ben bu mutluluğu senin ve senin gibi bir çok arkadaşımın da yaşayacağına eminim.
Allahım bu duyguyu önce sizlere tatmayı nasip etsin, hayırlısı ise bana da tekrar 2. kez aynı duyguyu yaşatsın rabbim..Dularım hep böyle.
Canım bende bu hikayemi size motivasyon olsun diye anlattım. Bende ne kadar kaç sene ağladm. Kendimi suçladım.Anne olamayacğımı düşündüm hep..pozitifi aldığımda değil taaki onu USG'de görünce inanmıştım . Sizde bir gün hikayenizi paylaşırsınız bu sayfalarda inşallah.Nekadar güzel beş yıldır böle bi hikayem olmadı olcanada inanmıorum tek sorun bnm için bebek değil artık olmadysa bisebebi var die boşa demiolar sizi okuorum dualarımda siznle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?