Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Aynen canim ya. Hayirlisiyla saglikla kucakladogim gün inanicam anne oldum diyeceğim inş.seni face.takip ediyorum canim.bende önceki tedavilerinde hep yattim bu tedavide camasir serdim:)ne kadar rahat olursan iyi.inş güzel haberlerini alicaz.ben çok inaniyorum buna.

Sağol csnim.değerin yüksek olmssi değil aksine düdük olmasi diş gebelik olarak değerlendiriliyor diye biliyorum ben ama.tek bebis olsun sagkikla anneyi uzmeden dogsun inş.içini ferah tut.

İst.u bilen ark.lar yardimco olurlar ine canim.

Nekadar güzel beş yıldır böle bi hikayem olmadı olcanada inanmıorum tek sorun bnm için bebek değil artık olmadysa bisebebi var die boşa demiolar sizi okuorum dualarımda siznle
once inanmalisin canim.Rabbim büyük. Ne sikintilsrdan sonra umudum var artik

inşalllahh Allahım bu mücadelemizi boşa çıkarmaz rabbim yar ve yardımcın olsun canım hikayen harika darısı bana inşallah sevinç gözyaşını dökmek nasip eder inşallah cümlemize

Benm sorunm eşimle bigüven sorunu var beş yıldr çözemiorum sürekli borç harç bankalara tam bitti yine cıkıo ünv zamnında iddia oynamş hep borç yapmş yalan üstüne yalan üstüne yalan ailesyle aynı binadydık herseyi bildkleri halde çalşıp borçlara yardm ettipim halde onşarda hep bi sorun hep bi dedikodu o gebe bu şöle şimdi çıktk kurtuldk dedim moskovya geldik yine yalanlar yine ailesi para istiyo bn artık hiçbişi istemiotum hayalde kurmuorum tek istediğim huzurdu oda yok şimdi çizgideym

Seni çok iyi anlıyorum. Zor bir süreç.Bizde başka türlü sıkıntılar yaşadık kısmen atlattık . Bu nedenle 2. çocuğa bu kadar geç başladım tedaviye..Herseşyde hayır vardır derken bunu kabul etmek lazım. O zor günlerde bende bir bebekle başedemezdim sanırım. Allahın dağına göre kar veriyor işte.

Şimdi durum herseyi bırakıp gt mi yoksa kal böle ezik bişkld buda mı yaln odamı yaln sesszce yasamı boşa gdip doktr ilaç tonla iş uğrştım üzülüorum kaldıranıorum

bence sen bir sür

bence sen bir sür
Teşekkür ederim üstümde cok baskı var burda yanlızm ailem arkdaşlarım kimse ysadıklarımı bilmio mutlu para derdi olmyan sadece cocgu olmyan bir çift oluştrdm herksn göznde bıktım artık inan kime neyi nerden baslyıp anltıp mücadele etcmi sasrdım hersey norml sanıp hop tekrar düşmktn bıktım nisanda ülkeye döncm bu dönüşte donmşlarımı alcktım ama istemiorum içimden glmio herkestw hamile norml yoldan sewdğim sewmedğim duymktnda bıktm sadece huzur istedim bn ya bir haftdr vitmnlermi içmiorum tek üzldğüm ailem

Bana çok benziyorsun ne diyeyim :) bende hemen vitaminlerimi bırakmıştım. O baskı ve gerginlik seni yıpratıyor. Nisana da daha var.. Biraz daha düşünmen için yeterli bir süre. Bu arada sen yinede al vitaminleri. Bebek için olmasada bu ruh durumunun çökük olduğu günlerde sana da iyi gelecektir. Sen kendine gereken değeri vermezsen,başkasından bekleme hiç...Dikkat et kendine.

Okdar mutsz ve yanlızımki hiçbişi ypmak içimden glmio Allah yardımcımız olsun sende germiş olmk istemiorum snçta önmli bi sürectesin sen kndne dkkat et

Okdar mutsz ve yanlızımki hiçbişi ypmak içimden glmio Allah yardımcımız olsun sende germiş olmk istemiorum snçta önmli bi sürectesin sen kndne dkkat et
Sağol canım. Ama dertleşmek, sıkıntıya ortak olmak güzel şey. Çare olamasakta insan anlatıp rahatlıyor bazen.

Sağol canım. Ama dertleşmek, sıkıntıya ortak olmak güzel şey. Çare olamasakta insan anlatıp rahatlıyor bazen.
Ewet aynen öle ama ilk günden beri bisen varsn yazan dört gözle bkliom sonucunu bnm hislerim kuvvetlidr seninkiler tutcak instgram varmı takip edebilirm istersen seni

Ewet aynen öle ama ilk günden beri bisen varsn yazan dört gözle bkliom sonucunu bnm hislerim kuvvetlidr seninkiler tutcak instgram varmı takip edebilirm istersen seni
İnsatgramım var evet ..gerçi çok fazla kullanmıyorum.kullanıcı adım silansayan :)

Merhaba kızlar, bende erbil hocanın hastasıyım, antalyadan geldik eşimle, sanki hersey alelacele acele oldu ve ben çok umutsuzum, ayrıca istanbulda tanıdık yok Otel odalarında surunuyoruz. İyi beslenemiyorum diye endiseliyim,bu süreci beraber paylasanilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…