- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.141
Aynen canim ya. Hayirlisiyla saglikla kucakladogim gün inanicam anne oldum diyeceğim inş.seni face.takip ediyorum canim.bende önceki tedavilerinde hep yattim bu tedavide camasir serdim:)ne kadar rahat olursan iyi.inş güzel haberlerini alicaz.ben çok inaniyorum buna.ElaBilge16 canım sana da geçmiş olsun. Hamilelik zaten başlı başına ayrı bir stres..Hep elin yüreğinde olması demek. İkiz gebelik elbetteki daha zordur. Allah yardımcın olsun. Umarım şimdi her şey yolundadır..Bende bugün 7. gün ve merakla sonucu düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sağol csnim.değerin yüksek olmssi değil aksine düdük olmasi diş gebelik olarak değerlendiriliyor diye biliyorum ben ama.tek bebis olsun sagkikla anneyi uzmeden dogsun inş.içini ferah tut.ElaBilge16 sağol canım ALLAH yardımcın olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. benim değerim neden yüksek hala kafama takılıyor aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama diğeri dış gebelik falan değildir inşallah.
İst.u bilen ark.lar yardimco olurlar ine canim.NURSELACIM eşim polis değil ama devlet memuruyuz.akrabalarım var ama çok uzakkkkkk.halkalıdalar.günlük dairler varmış fiyatları otele göre iyi. ama istanbulu bilmeyen biri olarak merkeze yakın mı değil mi bilemiyorum.transferininz ne zaman bu arada .inşallah her şey gönlünüzce olur.
once inanmalisin canim.Rabbim büyük. Ne sikintilsrdan sonra umudum var artikNekadar güzel beş yıldır böle bi hikayem olmadı olcanada inanmıorum tek sorun bnm için bebek değil artık olmadysa bisebebi var die boşa demiolar sizi okuorum dualarımda siznle
Bende mutlu oldum Elacım..Sana geçmiş bir anımı anlatayım.
Ben kızıma hamile kaldığım tedavimde sonucu öğrenmeye cesaret edememiştim. Yine bu şeklilde tanıştığımız kader arkadaşlarımda benimle aynı şekilde merak ediyorlardı sonucumu.Eşim laboratuvarı arayıp sordu ama hemşire az önce eşinizle görüştük 196.2 olduğunu söyledik demiş..Yahu eşim yanımda o konuşmadı karıştırıyorsunuz dedi..Yok diyorlar TC kimliğim vs.. doğru.. Sevinsek mi bilemedik ya hata varsa diye..Eşim gidip sonucu kaptı geldi. doğruydu hamileydimm. Meğer meraklı bir arkadaşım bizden önce arayıp ben şilan diye test sonucumu öğrenmiş bizde ne olduğunu anladık durumu :)))
Eşimle birbirimize sarılıp uzun süre ağlayarak öylece bakakalmıştık..Tarih 20 Mayıs 2004 Saat 11:00 sonuç 196.2 hiç unutmammmm. İkinci gün kanı tekrar verdim 442..Artık mutluydum.. Ben bu mutluluğu senin ve senin gibi bir çok arkadaşımın da yaşayacağına eminim.
Allahım bu duyguyu önce sizlere tatmayı nasip etsin, hayırlısı ise bana da tekrar 2. kez aynı duyguyu yaşatsın rabbim..Dularım hep böyle.
Benm sorunm eşimle bigüven sorunu var beş yıldr çözemiorum sürekli borç harç bankalara tam bitti yine cıkıo ünv zamnında iddia oynamş hep borç yapmş yalan üstüne yalan üstüne yalan ailesyle aynı binadydık herseyi bildkleri halde çalşıp borçlara yardm ettipim halde onşarda hep bi sorun hep bi dedikodu o gebe bu şöle şimdi çıktk kurtuldk dedim moskovya geldik yine yalanlar yine ailesi para istiyo bn artık hiçbişi istemiotum hayalde kurmuorum tek istediğim huzurdu oda yok şimdi çizgideymCanım bende bu hikayemi size motivasyon olsun diye anlattım. Bende ne kadar kaç sene ağladm. Kendimi suçladım.Anne olamayacğımı düşündüm hep..pozitifi aldığımda değil taaki onu USG'de görünce inanmıştım . Sizde bir gün hikayenizi paylaşırsınız bu sayfalarda inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum. Zor bir süreç.Bizde başka türlü sıkıntılar yaşadık kısmen atlattık . Bu nedenle 2. çocuğa bu kadar geç başladım tedaviye..Herseşyde hayır vardır derken bunu kabul etmek lazım. O zor günlerde bende bir bebekle başedemezdim sanırım. Allahın dağına göre kar veriyor işte.Benm sorunm eşimle bigüven sorunu var beş yıldr çözemiorum sürekli borç harç bankalara tam bitti yine cıkıo ünv zamnında iddia oynamş hep borç yapmş yalan üstüne yalan üstüne yalan ailesyle aynı binadydık herseyi bildkleri halde çalşıp borçlara yardm ettipim halde onşarda hep bi sorun hep bi dedikodu o gebe bu şöle şimdi çıktk kurtuldk dedim moskovya geldik yine yalanlar yine ailesi para istiyo bn artık hiçbişi istemiotum hayalde kurmuorum tek istediğim huzurdu oda yok şimdi çizgideym
Şimdi durum herseyi bırakıp gt mi yoksa kal böle ezik bişkld buda mı yaln odamı yaln sesszce yasamı boşa gdip doktr ilaç tonla iş uğrştım üzülüorum kaldıranıorumSeni çok iyi anlıyorum. Zor bir süreç.Bizde başka türlü sıkıntılar yaşadık kısmen atlattık . Bu nedenle 2. çocuğa bu kadar geç başladım tedaviye..Herseşyde hayır vardır derken bunu kabul etmek lazım. O zor günlerde bende bir bebekle başedemezdim sanırım. Allahın dağına göre kar veriyor işte.
Şimdi durum herseyi bırakıp gt mi yoksa kal böle ezik bişkld buda mı yaln odamı yaln sesszce yasamı boşa gdip doktr ilaç tonla iş uğrştım üzülüorum kaldıranıorum[/QU
Bence sen bir süre tedaviyi düşünme...Bırak uğraştığın günlere de üzülme.Onların da yaşanması gerekmiş...Hatta soran olursa da şu an düşünmüyoru dersin. Hayata bir çocuk getirmek bizler için çok zor ama hayata gelince onu mutlu bir birey olarak yetiştirebilmek için mutlu ve huzurlu bir yuvayı sağlamak da zor. Sen bu ortamı sağlayabileceğini hissedince tedavi olmalısın..Kendin daha kıymetlisin bunu unutma. Sen mutlu olursan senden olacak çocuk da mutlu olur.
Bir süre huzuru yakalamak için çaba vermelisin.Baktın olmuyor o zaman gemileri yakarsın..
Teşekkür ederim üstümde cok baskı var burda yanlızm ailem arkdaşlarım kimse ysadıklarımı bilmio mutlu para derdi olmyan sadece cocgu olmyan bir çift oluştrdm herksn göznde bıktım artık inan kime neyi nerden baslyıp anltıp mücadele etcmi sasrdım hersey norml sanıp hop tekrar düşmktn bıktım nisanda ülkeye döncm bu dönüşte donmşlarımı alcktım ama istemiorum içimden glmio herkestw hamile norml yoldan sewdğim sewmedğim duymktnda bıktm sadece huzur istedim bn ya bir haftdr vitmnlermi içmiorum tek üzldğüm ailembence sen bir sür
Teşekkür ederim üstümde cok baskı var burda yanlızm ailem arkdaşlarım kimse ysadıklarımı bilmio mutlu para derdi olmyan sadece cocgu olmyan bir çift oluştrdm herksn göznde bıktım artık inan kime neyi nerden baslyıp anltıp mücadele etcmi sasrdım hersey norml sanıp hop tekrar düşmktn bıktım nisanda ülkeye döncm bu dönüşte donmşlarımı alcktım ama istemiorum içimden glmio herkestw hamile norml yoldan sewdğim sewmedğim duymktnda bıktm sadece huzur istedim bn ya bir haftdr vitmnlermi içmiorum tek üzldğüm ailem
Okdar mutsz ve yanlızımki hiçbişi ypmak içimden glmio Allah yardımcımız olsun sende germiş olmk istemiorum snçta önmli bi sürectesin sen kndne dkkat etBana çok benziyorsun ne diyeyim :) bende hemen vitaminlerimi bırakmıştım. O baskı ve gerginlik seni yıpratıyor. Nisana da daha var.. Biraz daha düşünmen için yeterli bir süre. Bu arada sen yinede al vitaminleri. Bebek için olmasada bu ruh durumunun çökük olduğu günlerde sana da iyi gelecektir. Sen kendine gereken değeri vermezsen,başkasından bekleme hiç...Dikkat et kendine.
Sağol canım. Ama dertleşmek, sıkıntıya ortak olmak güzel şey. Çare olamasakta insan anlatıp rahatlıyor bazen.Okdar mutsz ve yanlızımki hiçbişi ypmak içimden glmio Allah yardımcımız olsun sende germiş olmk istemiorum snçta önmli bi sürectesin sen kndne dkkat et
Ewet aynen öle ama ilk günden beri bisen varsn yazan dört gözle bkliom sonucunu bnm hislerim kuvvetlidr seninkiler tutcak instgram varmı takip edebilirm istersen seniSağol canım. Ama dertleşmek, sıkıntıya ortak olmak güzel şey. Çare olamasakta insan anlatıp rahatlıyor bazen.
İnsatgramım var evet ..gerçi çok fazla kullanmıyorum.kullanıcı adım silansayan :)Ewet aynen öle ama ilk günden beri bisen varsn yazan dört gözle bkliom sonucunu bnm hislerim kuvvetlidr seninkiler tutcak instgram varmı takip edebilirm istersen seni
Bitane ekledim ama bilmiom senmisnİnsatgramım var evet ..gerçi çok fazla kullanmıyorum.kullanıcı adım silansayan :)
Kızlar dun yumurta toplama işlemi yapıldı. Bugun aradılar 5 tane dollenmıs.
Kızlar dun yumurta toplama işlemi yapıldı. Bugun aradılar 5 tane dollenmıs.
Hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar dun yumurta toplama işlemi yapıldı. Bugun aradılar 5 tane dollenmıs.
Bitane ekledim ama bilmiom senmisn
evet benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?