- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.161
Bnce sıkıntı yapma istanbula tatile gelmiş gni düşün beslnme konusunuda meyve bol ye vitamin olsun gıda olarakta ew yemeği yemeğe calış üzülmeee sakın tadını cıkarMerhaba kızlar, bende erbil hocanın hastasıyım, antalyadan geldik eşimle, sanki hersey alelacele acele oldu ve ben çok umutsuzum, ayrıca istanbulda tanıdık yok Otel odalarında surunuyoruz. İyi beslenemiyorum diye endiseliyim,bu süreci beraber paylasanilirmiyiz
Taksimde bir otelde kalıyoruz ama burada çok gürültü var.evet tatil gibi düşünmeye çalışıyorum ama ne bileyim işte. Evet meyve aklıma gelmedi hiç, birazdan inip alayım, Sağol canimBnce sıkıntı yapma istanbula tatile gelmiş gni düşün beslnme konusunuda meyve bol ye vitamin olsun gıda olarakta ew yemeği yemeğe calış üzülmeee sakın tadını cıkar
Hava güzelse yürüyüş yap taksim biraz uyuz biyer eminönüe gdin çarsı gezn mesela yemiş al kndineTaksimde bir otelde kalıyoruz ama burada çok gürültü var.evet tatil gibi düşünmeye çalışıyorum ama ne bileyim işte. Evet meyve aklıma gelmedi hiç, birazdan inip alayım, Sağol canim
Eminönü ne dün gittik ve karışık yemiş aldık zaten:) bizim Otel taksimde olduğu için mecbur aksamlari genelde buradayız. Mesela bugün gündüz kadıköy e gittik ama hergün hergün de sıkılıyor yoruluyor insan.birde sürekli dışarıdan yiyoruz acaba yeterli beslenemiyorum yum diyorum kendi kendime,herseyi kafaya takiyorum. Bu arada senin durumun nedir canim?tedavimi görüyorsun?birde 200 mm doz normal bilen var mı?Hava güzelse yürüyüş yap taksim biraz uyuz biyer eminönüe gdin çarsı gezn mesela yemiş al kndine
Eminönü ne dün gittik ve karışık yemiş aldık zaten:) bizim Otel taksimde olduğu için mecbur aksamlari genelde buradayız. Mesela bugün gündüz kadıköy e gittik ama hergün hergün de sıkılıyor yoruluyor insan.birde sürekli dışarıdan yiyoruz acaba yeterli beslenemiyorum yum diyorum kendi kendime,herseyi kafaya takiyorum. Bu arada senin durumun nedir canim?tedavimi görüyorsun?birde 200 mm doz normal bilen var mı?
Bn türkiye dışındayım biay önce geldim vitamnleri aldım nisanda donmşları almya gelcm inşallah haşimotomuşum hiç bebeğim olmadı iki aşılama bir tüp denemem var baklım busefer nolckEminönü ne dün gittik ve karışık yemiş aldık zaten:) bizim Otel taksimde olduğu için mecbur aksamlari genelde buradayız. Mesela bugün gündüz kadıköy e gittik ama hergün hergün de sıkılıyor yoruluyor insan.birde sürekli dışarıdan yiyoruz acaba yeterli beslenemiyorum yum diyorum kendi kendime,herseyi kafaya takiyorum. Bu arada senin durumun nedir canim?tedavimi görüyorsun?birde 200 mm doz normal bilen var mı?
Bn türkiye dışındayım biay önce geldim vitamnleri aldım nisanda donmşları almya gelcm inşallah haşimotomuşum hiç bebeğim olmadı iki aşılama bir tüp denemem var baklım busefer nolckayrıca tavsiyem bolca gez zatn snra korkudan insan gzemio o arada dinlenrsin üsküdarda fethipaşa korusu var sosyal tesisler var heryerde özellikle manzaralı olanlarda hem yemkte normal oralarda gıda olayınada takılma fastfood çok tüketme ama olayı myve dengeler bnce enerji depola
Bnce sıkıntı yapma istanbula tatile gelmiş gni düşün beslnme konusunuda meyve bol ye vitamin olsun gıda olarakta ew yemeği yemeğe calış üzülmeee sakın tadını cıkar
Hadi hayırlısı olsun inşallah
İnşallah bu sefer olur canım, neler yaşadığını ve hissettiğini inan anlayabiliyorum. Benim 1 aşılama 2 tüp vd birde dondurulmuş Hikayem var,aşılama hariç diğer üçü hep tuttu ama ilk ayında hep düştü, doktorlara bende mi birsey var diyorum yok diyorlar ama benim sol vajina a içinde hep ağrım ve aşırı akıntı var.birde her tedavi sonrası ohss oluyorum ben,tüp bebek artık kabusum oldu benim yine aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum.Bn türkiye dışındayım biay önce geldim vitamnleri aldım nisanda donmşları almya gelcm inşallah haşimotomuşum hiç bebeğim olmadı iki aşılama bir tüp denemem var baklım busefer nolckayrıca tavsiyem bolca gez zatn snra korkudan insan gzemio o arada dinlenrsin üsküdarda fethipaşa korusu var sosyal tesisler var heryerde özellikle manzaralı olanlarda hem yemkte normal oralarda gıda olayınada takılma fastfood çok tüketme ama olayı myve dengeler bnce enerji depola
Hiçbişi düşünme eskisi gbi olck die bişi yok busefer tutcak allahın iznyle de buzamanın tadını cıkar boşver bnmde şuan bazı sıkıntılarım var bnde napcam tam bilmiom belki deneme yapmayız Allah yardmcımz olsn yazarım merak etme bn eedeym ve yanlızm boşluk çok yaniİnşallah bu sefer olur canım, neler yaşadığını ve hissettiğini inan anlayabiliyorum. Benim 1 aşılama 2 tüp vd birde dondurulmuş Hikayem var,aşılama hariç diğer üçü hep tuttu ama ilk ayında hep düştü, doktorlara bende mi birsey var diyorum yok diyorlar ama benim sol vajina a içinde hep ağrım ve aşırı akıntı var.birde her tedavi sonrası ohss oluyorum ben,tüp bebek artık kabusum oldu benim yine aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum.
Fast food pek sevmem zaten, ev yemekleri yapan yerler var taksimde oradan yiyorum ama meyve alıp yemek hiç aklıma gelmemişti.
Sağol canım bana yazdığın için, insan kimseye anlatamadiklarini burada paylaşmak istiyor.hep yazısalim olurmu?
Eminönü ne dün gittik ve karışık yemiş aldık zaten:) bizim Otel taksimde olduğu için mecbur aksamlari genelde buradayız. Mesela bugün gündüz kadıköy e gittik ama hergün hergün de sıkılıyor yoruluyor insan.birde sürekli dışarıdan yiyoruz acaba yeterli beslenemiyorum yum diyorum kendi kendime,herseyi kafaya takiyorum. Bu arada senin durumun nedir canim?tedavimi görüyorsun?birde 200 mm doz normal bilen var mı?
Arkadaşlar merhaba aranızda doktor erbil yağmur,un hastası olan varmı? Yada erbil beyin tüp bebekde tedavi uyguladığı yakını olan?sonuçlarını ve düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?teşekkür ediyorum..
Hiçbişi düşünme eskisi gbi olck die bişi yok busefer tutcak allahın iznyle de buzamanın tadını cıkar boşver bnmde şuan bazı sıkıntılarım var bnde napcam tam bilmiom belki deneme yapmayız Allah yardmcımz olsn yazarım merak etme bn eedeym ve yanlızm boşluk çok yani
Hiçbişi düşünme eskisi gbi olck die bişi yok busefer tutcak allahın iznyle de buzamanın tadını cıkar boşver bnmde şuan bazı sıkıntılarım var bnde napcam tam bilmiom belki deneme yapmayız Allah yardmcımz olsn yazarım merak etme bn eedeym ve yanlızm boşluk çok yani
İstanbulda dışarıda yaşam zordur elbette. Ama altenatif de çok fazla.. Sebze ve protein ağırlı beslenin..Örneğin en sağlıklsıı balık..Bolca tüketebilirsiniz. Ve otel odasına alacağınız kuruyemiş,meyve. Evde olup yemek ,iş güçle uğraşmaca yok ohh ne güzel diye düşünüp bence bu dönemi en keyifli hale getirebilirsin :))Bnce sıkıntı yapma istanbula tatile gelmiş gni düşün beslnme konusunuda meyve bol ye vitamin olsun gıda olarakta ew yemeği yemeğe calış üzülmeee sakın tadını cıkar
15 tane yumurta toplandı 14 tanesı ıslem gormus sabah ta aradılar 5 dollenme embrıyo olmusKac tane toplanmisti
15 tane yumurta toplandı 14 tanesı ıslem gormus sabah ta aradılar 5 dollenme embrıyo olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?