Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Arkadaslar Merhaba biliyorsunuz ben Çoktandır yoktum Kasım sonu negatif aldım baştan pozitif olup sonra negatif düşen o bile unut oldu bana erbil bey dedi sende herseyi yaptım eşinin de sperm dnasina bakalım çok anda olsa eşim de biraz problem çıktı tansel beye gittik oda esime 3 ay arginmax quenzim verdi ve 3 aydan önce yeni denemeye izin vermedi hayırlısı erbil beyle ortak yapacaklar tup bebek sizden Naber yamuk prenses arkadaşım sizde sperm dna incelendiği mi bole düşüşler de ona bakılırmis bizde 4 ten sonra öğrendik

Taksimde bir otelde kalıyoruz ama burada çok gürültü var.evet tatil gibi düşünmeye çalışıyorum ama ne bileyim işte. Evet meyve aklıma gelmedi hiç, birazdan inip alayım, Sağol canim
Hayirli olsin oncelikle en onemlisi rahat olman bence bende igneker asiti migde bulantisi yapmisti. Ben o 12 gunluk donemde sanirim kilo cermistim ne vitsmibleri ictim nede su birsz cirba ictim o kadar..rahat olmaya calis istanbula tatile gittiginibdudun bol bol gez pazatlara cik..ama sorgulama benden sana tavsiye

Canim merhaba nasilsin.. Ben bu sefet bebegine kavusacagina cok inaniyorim.. 3 ay nedirki.. Bizde yaptirmisyik ilk basta bi doktordan duyarak sanirim yuzde 40bhasatli cikto. Doktor esime klomen argimax bide protex plus vermisti keci boynuzu icti sigarayi azaltto sebze yedi esim mart ta jullanmaya basladi biz kasimda tup bebek denemesi taptik.o ilaclar bayagi topatlatito ana sonradan hic baktirmadik ne olmus diye..sense ari sutu bal polen gunde bir kasik ve quenzim kullan inan yumurtakata cok iyi geliyomus. Bende tedavi oncesi 2 ay kulkandim..umutlu ol hep olacak de..stres yapmamaya calis...

MRb hayirli olsun tedaviniz.ilaclara basladiniz sanirim simdi toplamaya kdar ordami kalcaksiniz?cok uzun olmazmi?daha onceki dusukleriniz icin arastrma yapildimi?bahcecide farkli bir test yapilacakmi?

Öncelikle mesajın için teşekkürler canım, ne mutlu sana sanırım hamilesin, Allah tamamına erdirsin.bugun randevu vardı perşembe yada cuma günü yumurtaları topları dedi,bugün 4.gunumdu dozu 200 den 175 e düşürdü ama yanında 2 iğne daha verdi,bugün Bakırköy pazarını dolastik ama hava buz gibiydi

MRb hayirli olsun tedaviniz.ilaclara basladiniz sanirim simdi toplamaya kdar ordami kalcaksiniz?cok uzun olmazmi?daha onceki dusukleriniz icin arastrma yapildimi?bahcecide farkli bir test yapilacakmi?
Merhaba sağolun. Evet ilaçlara başladım bugün 4.gunum, sanırım perşembe toplama var,evet çok uzun ama başka seçeneğim yok,yani başka Nerede kalabilir ki,hergün antalyaya gidip gelemem sonuçta. Bana herhangi bir araştırma yapmadılar çünkü istediklerini ben zaten daha önce yaptirmistim(genetik,kan pihtilasmasi vs.)esimde yaptirmisti onları gösterdik birde ekstra testler vardı 2 aylık vitamin verdiği süreçte yaptırıp faks çekmiştik. Ben geldim direk tedaviye başladık, ne oluyor bitiyor bende pek anlamıyorum ama sorgulamak istemiyorum.mesela benden hiç kan almadılar sordum gerek yok dediler!Kişiye göre değişiyor sizi atlamadık dediler.mesela öncekiler de vajina dan jel falan verirler di bunda o da yok sanırım transfer sonrası verecekler,doktorun tek amacı var,iyi yumurta toplamak sonrası kolay geliyor sanırım anlamadım

kızlar 2 gun once yumurta toplama ıslemı oldu ılk gun agrı kesıcıden anlamamıstım.hala kasıklarımda agrı var tk sabıt bı noktada normal mıı?

Cok uzun bir surec gözum korkuyor uzak oldugu icin.gidip gelsem oda ayri bir sorun birsuru ucak parasi.hem transfer oncesi hem transferdn sonra iki ay nasil izin alcam onu düsünuyorum.cnm yumurta toplamaya kadar toplam kac gun kalcaksn simdi orda?birde sen on gorusme yapmismiydin?

Benim de gözüm korkuyordu ama buraya gelmesem içimde hep acaba kalacaktı, en azından denedim olmadı yada oldu diyeceğim. İleride işte yapsaydim şimdiye bitmiş olacaktı demek istemiyorum.
On görüşmeye evet gittim ama şart mı bilmiyorum, sen telefon açıp öğrenebilirsin.hem neden tüp bebek öncesi 1 ay izin alacaksinki, demek istediğin tedavi süresi ve sonrasımi acaba.
Şimdi söyle canım, ben salı geldim,doktorun dediğine göre en geç cuma toplanacak,ama sonra ne olacak bilmiyorum,sve git 2 ay sonraki gel der yoksa hemen transfer yapalım mı der bilmiyorum.cunku ben ohss oluyorum.neyse lafın kısası tedavim bu durumda yumurta toplamaya kadar 11 gün olacak

Offf karnım ağrıyor , kasıklarım da yanma var adeta bacaklarıma akıyor acı.. Adet olucam galiba ben ..10. Gün bitti ve korkularım artıyor.

Suan lekelenmelerim cok azaldi bantlara devam yine 3 bant kullancam jel baslandi siz hangi asamadisiniz?

canım sen adetten sonra kaçıncı günündesin?ben şuan 2 bant yapıştırıyorum.15. gün kontrolden sonra mı verdi jeli

Offf karnım ağrıyor , kasıklarım da yanma var adeta bacaklarıma akıyor acı.. Adet olucam galiba ben ..10. Gün bitti ve korkularım artıyor.

lütfen olumsuz olmayın.zaten hamile olsanız da belirtiler adet belirtisi gibi olurmuş.siz daha iyi bilirsiniz.pozitif olun

lütfen olumsuz olmayın.zaten hamile olsanız da belirtiler adet belirtisi gibi olurmuş.siz daha iyi bilirsiniz.pozitif olun

Evet belirtiler aynı ama bilemiyorum. Ağrıdan ziyade kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuran yanık yanık bir sızı var. Güya kendimi olumsuza hazırlıyordum ama yanılmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…