- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.201
Evet belirtiler aynı ama bilemiyorum. Ağrıdan ziyade kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuran yanık yanık bir sızı var. Güya kendimi olumsuza hazırlıyordum ama yanılmışım.
Gecenin bu vaktinde bana verdiğiniz moral için çok sağolun. Olmayacak belki ve ben çok çok üzülüp mecburen kendimi toparlayacağım. Rabbim önce sizlere ilk anneliği yaşatsın. Kızıma kardeşi de nasip etsin inşallah.
Canim Rabbim guldursun yüzünü.daha öncesinde arginmax kullanmamusmiydi esin? İlk tahlillerimiz yapulmisti ben vitaninlere baslamistim kesimde ona.ben faydali oldu.inanıyorum.bi de ilk defa bize orada tese ameliyatı yapildi.spermin bu şekilde alunmasida faydali.inş tez vakitte kucagin dolsun.Rabbim herşeye kadirdirArkadaslar Merhaba biliyorsunuz ben Çoktandır yoktum Kasım sonu negatif aldım baştan pozitif olup sonra negatif düşen o bile unut oldu bana erbil bey dedi sende herseyi yaptım eşinin de sperm dnasina bakalım çok anda olsa eşim de biraz problem çıktı tansel beye gittik oda esime 3 ay arginmax quenzim verdi ve 3 aydan önce yeni denemeye izin vermedi hayırlısı erbil beyle ortak yapacaklar tup bebek sizden Naber yamuk prenses arkadaşım sizde sperm dna incelendiği mi bole düşüşler de ona bakılırmis bizde 4 ten sonra öğrendik
Çok ümit doluyum sen için.bi yavrum var ve kardeşi olsun caban..Rabbim o güzel kizinin dualarini bos çevirmez inş.Gecenin bu vaktinde bana verdiğiniz moral için çok sağolun. Olmayacak belki ve ben çok çok üzülüp mecburen kendimi toparlayacağım. Rabbim önce sizlere ilk anneliği yaşatsın. Kızıma kardeşi de nasip etsin inşallah.
Canım çok teşekkürler :) dün gece inanılmaz sancım vardı ya da ben üzüntü ile fazla hissettim. Sabaha daha iyi uyandım. Bugün 11. Günüm Erbil bey 15.gün test yazmıştı. Bacaklarıma vuran yanık yanık bi sıZı var. Ne kadar daha dayanırım test için bilmiyorum. Yarın 12. Gün normalde bu tarih uygun ama kafam karışık bekleme konusunda bakalımCanim Rabbim guldursun yüzünü.daha öncesinde arginmax kullanmamusmiydi esin? İlk tahlillerimiz yapulmisti ben vitaninlere baslamistim kesimde ona.ben faydali oldu.inanıyorum.bi de ilk defa bize orada tese ameliyatı yapildi.spermin bu şekilde alunmasida faydali.inş tez vakitte kucagin dolsun.Rabbim herşeye kadirdir
Çok ümit doluyum sen için.bi yavrum var ve kardeşi olsun caban..Rabbim o güzel kizinin dualarini bos çevirmez inş.
ben önceki tedavilerinde olsun Allah im dedim.olmadi.bu son tedavide Rabbim hayirlusuni bilen kulu için herşeyin en iyisini nasip edensin..nasip eyle.ben senden gelene raziyim.olmazsa dayanma gücü ver.
Diye dua ettim.inş hayirlisini nasip eylesin Rabbim..
Hangi gün yapacaksin bilmiyorum ama ben iyi şeyler olacak diyorum:) inş
Canim ne 2 ayibak sana soyleyim 24 ekimde adet oldum bu arafa bende mersinden geldim 25 ekim cumartesi bindim ucaga sbh guttik aksam dondik sonra 30 ejimde cagirdi ben 1 hafta kalnayla isi hallettim. Yumurtalarim toplandi 3 kasomda yumurtam toplandi 4 ubde evimdeydim.15 gun sonra adet oldum.adet gunu aradim bana maille kullanacagim ilaclati gonderdi.20 gun sonra gittim transfer oldum 2 gece kaldim geldim.oyle 2 ay olsa nasil olur cnmMRb hayirli olsun tedaviniz.ilaclara basladiniz sanirim simdi toplamaya kdar ordami kalcaksiniz?cok uzun olmazmi?daha onceki dusukleriniz icin arastrma yapildimi?bahcecide farkli bir test yapilacakmi?
Bugun yaptir bencemutlu olalim hep birlikte..olscagina cok inaniyirim cnmGecenin bu vaktinde bana verdiğiniz moral için çok sağolun. Olmayacak belki ve ben çok çok üzülüp mecburen kendimi toparlayacağım. Rabbim önce sizlere ilk anneliği yaşatsın. Kızıma kardeşi de nasip etsin inşallah.
Iki aydan kastim yumurta toplamaya kadar gecen yaklasik 10 gunluk tedavi sureci.gidis gelis yapmadan tabi.birde transferden sonra calismayacagim icin evde kalacagim yine 10 15 gunluk surecten bahsediyorum.Canim ne 2 ayibak sana soyleyim 24 ekimde adet oldum bu arafa bende mersinden geldim 25 ekim cumartesi bindim ucaga sbh guttik aksam dondik sonra 30 ejimde cagirdi ben 1 hafta kalnayla isi hallettim. Yumurtalarim toplandi 3 kasomda yumurtam toplandi 4 ubde evimdeydim.15 gun sonra adet oldum.adet gunu aradim bana maille kullanacagim ilaclati gonderdi.20 gun sonra gittim transfer oldum 2 gece kaldim geldim.oyle 2 ay olsa nasil olur cnm
Canim transfer sobrasi 1 hafta bebce yeterli ben izinliydim ama hic ytmafim gezfim gune gittim.annem 3 gun kalk artik ywter dedi.pazatabile ciktim.transfer sonrasi yuruyebilurmiyim diyr siedum hemsire amuda kalkatak bile yuruyebilursin demisti..Iki aydan kastim yumurta toplamaya kadar gecen yaklasik 10 gunluk tedavi sureci.gidis gelis yapmadan tabi.birde transferden sonra calismayacagim icin evde kalacagim yine 10 15 gunluk surecten bahsediyorum.
Ben bant kullaniyorum transfer icin sizin transfer nezaman haftaya benim kontrolum hayirlisi olur insallah
canım sen adetten sonra kaçıncı günündesin?ben şuan 2 bant yapıştırıyorum.15. gün kontrolden sonra mı verdi jeli
Canım bantları kullanmaya yumurta toplamadan sonra olacağın adetin ikinci günü başlıyor. Sayıları değişerek test gününe kadar da kullanıyoruzbantları ne zamana kadar kullanıyoruz?
Evet belirtiler aynı ama bilemiyorum. Ağrıdan ziyade kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuran yanık yanık bir sızı var. Güya kendimi olumsuza hazırlıyordum ama yanılmışım.
Offf karnım ağrıyor , kasıklarım da yanma var adeta bacaklarıma akıyor acı.. Adet olucam galiba ben ..10. Gün bitti ve korkularım artıyor.
Arkadaslar Merhaba biliyorsunuz ben Çoktandır yoktum Kasım sonu negatif aldım baştan pozitif olup sonra negatif düşen o bile unut oldu bana erbil bey dedi sende herseyi yaptım eşinin de sperm dnasina bakalım çok anda olsa eşim de biraz problem çıktı tansel beye gittik oda esime 3 ay arginmax quenzim verdi ve 3 aydan önce yeni denemeye izin vermedi hayırlısı erbil beyle ortak yapacaklar tup bebek sizden Naber yamuk prenses arkadaşım sizde sperm dna incelendiği mi bole düşüşler de ona bakılırmis bizde 4 ten sonra öğrendik
Kızlar dun yumurta toplama işlemi yapıldı. Bugun aradılar 5 tane dollenmıs.
Ben 3 denemeye başka yerde 4 . Bahçeci oldu ilk kez burda sıfırdan yukarı bi sonuç aldım 8 gün 11 çıktı yani tutunmaya çalıştı erbil beye çok güveniyorum biz ilk emre beye gittik üroloji o eşinde sorun olmadığını bizi kadın hast bol gidin defi bende Burdaki ler sayesinde erbil beye gitti sonuçlar genelde güzel hep pozitif ama olmasa bile benim gibi memnunlar yani Dr den Rabbim önce vercek Dr elinden geleni yaptı 4 önce havuz yapıldı 2 kere toplandı Yumoş ve sonraki şu transfer kısmet böylemis erbil bey de ben sende elimden geleni yaptım bir nu testkeri araştır dedi sonuç çok kötü değil 12.6 gibi bi rakam % ama bakalım. Tese yapcaz dedi tansel hoca 3 ay bi ilaç verdi ole yani sanada Rabbim yardimci n olsun baştan yaptırman güzel olmuş4
bütün denemelerini bahçecidemi yaptın cnm?sperm dna hasarı belirleniyor.bir takım ilaçlarla bu hasarlar tedavi edilmeye çalışılıyor.benimde ilk denemem başarısız oldu.buyüzden dna hasarıdır.genetik tahlil,kan pıhtılaşması hepsini yaptırıp oşekilde başlıycam tedaviye inş.morfoloji sorunuda varmıydı eşinde?
senin embriyolar ne durumda canım.kaç tane donduruldu?mrk ettim
4 tane donduruldu canımsenin embriyolar ne durumda canım.kaç tane donduruldu?mrk ettim
Şilann bugün gözümüz kulağımız sende hadi yaptır testi de mutlu et biziOfff karnım ağrıyor , kasıklarım da yanma var adeta bacaklarıma akıyor acı.. Adet olucam galiba ben ..10. Gün bitti ve korkularım artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?