- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.221
Kanı verdim arkadaşlar..Öğlen öğreneceğiz bakalım...Ellerim buzzz !!... Yüreğim ağzımda atıyor sanki.Şilann bugün gözümüz kulağımız sende hadi yaptır testi de mutlu et bizi
Herşeyin hayırlısı diyelimmm. Olsada olmasada...Kanı verdim arkadaşlar..Öğlen öğreneceğiz bakalım...Ellerim buzzz !!... Yüreğim ağzımda atıyor sanki.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelKanı verdim arkadaşlar..Öğlen öğreneceğiz bakalım...Ellerim buzzz !!... Yüreğim ağzımda atıyor sanki.
Canım bantları kullanmaya yumurta toplamadan sonra olacağın adetin ikinci günü başlıyor. Sayıları değişerek test gününe kadar da kullanıyoruz
yok çok değil ..Ben kutu sayısını unuttum ama baya kullanıyoruz.başladm bantlara da 10 kutu aldım çok mu acaba diye düşündüm
yok çok değil ..Ben kutu sayısını unuttum ama baya kullanıyoruz.
nefes almakta zorlanıyorum desem abartmış olmam yani..dımmm dımm dımmm heyecan dorukta.inşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınız
nefes almakta zorlanıyorum desem abartmış olmam yani..
13:30 gibi bekliyorum bakalımsaat kaçta çıkacak?
Ay bayılcaaaam
arkadaşlar inanınki bu bekleyiş artık çatlama noktası..
Oldu ya da olmadı artık herşey belli.. Kısmet artık . ..Belli olduktan sonra dönüp bu mesajlarımı okuycağım ve ahh neler ekmişim beklerken de diyeceğim biliyorum.
Kanı verdim arkadaşlar..Öğlen öğreneceğiz bakalım...Ellerim buzzz !!... Yüreğim ağzımda atıyor sanki.
Tebriklerrrr sayfayi yenileye yenileye bi hal oldum608.80 !!!!!!!!!!!!!
çok mutluyumm çokkk :)
Tebrikler allah tamamına erdrsn inşallah cok sewindim bn oldugunada emindm zaten608.80 !!!!!!!!!!!!!
çok mutluyumm çokkk :)
Oleyyy kesin ikizz sen cok pozitiftin canım darısı başımıza inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?