- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.241
Hissediyordum..çok ama çok sevindim.saglikla kucsgina al inş bebişini.isteyen herkese nasip etsin yüce Allah im608.80 !!!!!!!!!!!!!
çok mutluyumm çokkk :)
Hissediyordum..çok ama çok sevindim.saglikla kucsgina al inş bebişini.isteyen herkese nasip etsin yüce Allah im
608.80 !!!!!!!!!!!!!
Nasılsın elabilge nasl gidiyor? Herşey yolundadır umarım.Hissediyordum..çok ama çok sevindim.saglikla kucsgina al inş bebişini.isteyen herkese nasip etsin yüce Allah im
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Arkamdan gelen çok olsun inşallah. Hepbirlikte yaşayalım bu mutluluğu.Maşallah sana. Çok tebrik ederim. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Senin pozitifi göreceğine çok inanmıştım.Darısı diğer arkadaşlara ve isteyen herkese inş.
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Arkamdan gelen çok olsun inşallah. Hepbirlikte yaşayalım bu mutluluğu.
TEbrikler cok sevindim.allh bagislasin.sizde sorun neydi acaba? Ilk denememi?608.80 !!!!!!!!!!!!!
İyi olmaya calisiyorum.çok şükür bebislerim iyiler.26. Haftada başlayan kasilmalarla beraber serklaj yapildi.tümüyle Dinleniyorum.inş Rabbim saglikla vakitler günlerinde dogmayi nasip eder inş.Nasılsın elabilge nasl gidiyor? Herşey yolundadır umarım.
Geçmiş olsun canım ikiz gebeliklerde daha sık karşılaşılıyor sanırım.işlemi nerde yaptın? erbil bey mi yaptı?Bol bol dinlen zaten çoğu gitti azı kaldı. Bende şimdiden kasılmalar başladı erken doğumdan korkuyorum. Ama ben hamileliği çok özleyeceğim bütün sıkıntılara rağmen. bebeğimin haraketleri bile beni mutlu etmeye yetiyor.ALLAH ım isteyen herkese burdaki arkadaşlara tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Bizede vaktinde hayırlı doğumlar kismet etsin inşallahİyi olmaya calisiyorum.çok şükür bebislerim iyiler.26. Haftada başlayan kasilmalarla beraber serklaj yapildi.tümüyle Dinleniyorum.inş Rabbim saglikla vakitler günlerinde dogmayi nasip eder inş.
Sen nasilsin? Yavruşun nasip?
Sen böyle yazınca aklıma eski günlerim geldiii..Kızımı ilk doğum yaptığımda bende garip bir hüzün olmuştu. Sanki benden ayrılması zoruma gitmişti yani..Halbuki kucağımdaydı mis kokulum ama bedenen ayrılmak zor geliyor haklısın :)Geçmiş olsun canım ikiz gebeliklerde daha sık karşılaşılıyor sanırım.işlemi nerde yaptın? erbil bey mi yaptı?Bol bol dinlen zaten çoğu gitti azı kaldı. Bende şimdiden kasılmalar başladı erken doğumdan korkuyorum. Ama ben hamileliği çok özleyeceğim bütün sıkıntılara rağmen. bebeğimin haraketleri bile beni mutlu etmeye yetiyor.ALLAH ım isteyen herkese burdaki arkadaşlara tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Bizede vaktinde hayırlı doğumlar kismet etsin inşallah
Amin canim.dualar imiz tek yerde buluşuyor.yok canim bursadaki Dr.yaptı.bidaha cocuk dusunmeyecegin için mi ozleyeceksin:)bende doya doya yasamaya calisiyorum.inş vakitli doğar bebişlerimiz..Geçmiş olsun canım ikiz gebeliklerde daha sık karşılaşılıyor sanırım.işlemi nerde yaptın? erbil bey mi yaptı?Bol bol dinlen zaten çoğu gitti azı kaldı. Bende şimdiden kasılmalar başladı erken doğumdan korkuyorum. Ama ben hamileliği çok özleyeceğim bütün sıkıntılara rağmen. bebeğimin haraketleri bile beni mutlu etmeye yetiyor.ALLAH ım isteyen herkese burdaki arkadaşlara tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Bizede vaktinde hayırlı doğumlar kismet etsin inşallah
Şilan şimdi o eski günleri tekrar yaşayacaksın inş ne mutlu sana tadını çıkarmaya bak.Sen böyle yazınca aklıma eski günlerim geldiii..Kızımı ilk doğum yaptığımda bende garip bir hüzün olmuştu. Sanki benden ayrılması zoruma gitmişti yani..Halbuki kucağımdaydı mis kokulum ama bedenen ayrılmak zor geliyor haklısın :)
Evet canım bu benim 2. bebeğim bir oğlum var bide kızımız geliyor.Rabbim yavrularımı bağışlasın 2 tane yeter diye düşünüyorum.o yüzden özlicem bu günlerimi.sen bi daha düşünüyormusun?Amin canim.dualar imiz tek yerde buluşuyor.yok canim bursadaki Dr.yaptı.bidaha cocuk dusunmeyecegin için mi ozleyeceksin:)bende doya doya yasamaya calisiyorum.inş vakitli doğar bebişlerimiz..
Allah bana yardim etsin bunları hayirlisiyla buyutebileyim inş da.calisiyorum ve destekçim olmayacak.ne yazikki k.valdem yok.ayni şehirde annem uzak evde bekar var.Evet canım bu benim 2. bebeğim bir oğlum var bide kızımız geliyor.Rabbim yavrularımı bağışlasın 2 tane yeter diye düşünüyorum.o yüzden özlicem bu günlerimi.sen bi daha düşünüyormusun?
Allahım inşallah o güzel günlere kavuşmayı nasip eder..Hamile kaldıktan sonrada hep başka korku ve endişeler oluyor haliyle...Rabbim o günlere kavuştursun.Şilan şimdi o eski günleri tekrar yaşayacaksın inş ne mutlu sana tadını çıkarmaya bak.
ALLAH yardımcın olsun inş ikiz bakımı hiç kolay değil hele ki yardımcı olacak kimse yoksa ama olsun yine de değer bi kerede 2 bebişin olacakAllah bana yardim etsin bunları hayirlisiyla buyutebileyim inş da.calisiyorum ve destekçim olmayacak.ne yazikki k.valdem yok.ayni şehirde annem uzak evde bekar var.
kızları çok seviyorum ben.hatta bayiliyorum. anneye destekçi. Kiz hayalim hep vardi.simdiki dr um bile guluyor.doner diuorlar ya cok bekledim.gozlerin parliyor kiz deyince:) napim voj seviyorum ama bi daha kalkişamam sanirim.esimde dondurulmuş deneriz diyor.kız olacağinin garantisi yokki..ama deselerki kizin olucak hic dusunmem..kiz anneleri çok şansli..
Elacım ikiside erkek mi ? Benimde bir kızım var ama yine kız olacağını duysam çok mutlu olur isterim yanii..Allah bana yardim etsin bunları hayirlisiyla buyutebileyim inş da.calisiyorum ve destekçim olmayacak.ne yazikki k.valdem yok.ayni şehirde annem uzak evde bekar var.
kızları çok seviyorum ben.hatta bayiliyorum. anneye destekçi. Kiz hayalim hep vardi.simdiki dr um bile guluyor.doner diuorlar ya cok bekledim.gozlerin parliyor kiz deyince:) napim voj seviyorum ama bi daha kalkişamam sanirim.esimde dondurulmuş deneriz diyor.kız olacağinin garantisi yokki..ama deselerki kizin olucak hic dusunmem..kiz anneleri çok şansli..
ALLAH yardımcın olsun inş ikiz bakımı hiç kolay değil hele ki yardımcı olacak kimse yoksa ama olsun yine de değer bi kerede 2 bebişin olacakmaaşallah.yıllarca kız çocuk annelerine hep imrendim hep çok şanslı olduklarını söylemişimdir ALLAH çok buyuk sonunda dualarımı kabul etti.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Elacım ikiside erkek mi ? Benimde bir kızım var ama yine kız olacağını duysam çok mutlu olur isterim yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?