Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kız çocuk haklısın süslemesi çok zevkli oluyor. Ama bizim gibi uğraşanlar için bu kısmı düşünmekde önceden ayıp gibi gelsede yaşayınca düşünmeden edemiyor insan.

Bu arada Takvim :) evet biraz heves yapıp erken yaptım ama dayanamadım. kese bile görmeden. Ela senin BHCG kaç çıkmıştı? Yada yüksek olması ikiz demek mi acaba? Ben,m 608.80(12. gün) biraz endişelerim var ikiz mi taşıaybilirmiyim acaba diye..

Canim ilk gördüm değerini ajanda ikiz geliyor dedim.içime hamileliğin doğmuştu.bu da olur mu bilmem:) hayirlisi.12. Gün değerim 795 ti.seninkide yuksek..hayirlisi olsun inş.gönlünden neyi geciriyorsan Mevlam öyle nasip eylesin..

allahtan hayırlısını diliyorum elbette..Ama benim rahimde varis olmuştu geçen hamileliğimde ve son ay epey zorlamıştı beni. Anlaşılamamıştı da vajina ağzında inanılmaz acılar oluyordu. Doğumda görmüşler damar yapısı çok genişlemiş. Şİmdi ağırlıktan korkuyorum açıkçası. Bakalım artık yaşayıp göreceğiz.
Erbil bey beni Hemen Cuma günü kontrole çağırdı bakalım ..Kese görürmüyüz dedim tabiki dedi..Meraktan ölüyorum adeta :))

Kızlar ilk gebeliklerinizdemi tüp bebekti merak ettim öyleyse hangi dr ve merkezde yaptırmıştınız? Bugün bana dua edermisiniz bugün transferim var erbil hocam saati icin bugün haber vercek heyecan dorukta 1 litre su icsem yeterli olurmu?idrarınızı hemen yaptinizmi?

Canim ilk gebeligim tup bebek. Sindi dua et jeli sikinca yarim sat yuru.hep varmis gibi konus..srn su an hamilesin..hep boyle dusin canimm ben mutku olacagina inaniyitum..

Geçmiş olsun canım.Rabbim kolaylık verir.bak gör sen.kulunu sıkıntıda koymaz. İne hayırlısı ile keseyi gör. Sonra pıt pıt heyecanı..diğer ark.lara duamizi edelim.gerçekten hamilelerin duası kabul olurmuş..

608.80 !!!!!!!!!!!!!
çok mutluyumm çokkk :)

canımm yeni gördüm çook sevindim. rabbim hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. mide bulantılarım 1 haftadır hat safhada bununla ilgili ilaç kullananınız var mı arkadaşlar... zofran diye bir ilaç var ama içsem mi içmesem mi kararsız kaldım

Rabbim hayorlisiyla kucağını doldurdum inş canım.daha önceki denemelerimizde tüp bebekti ama ilk defa hamilelik yaşıyorum şükürler olsun..
Bana 3 gibi transfer demişlerdi.su içtim lav.kostüm.3 defa..çünkü heyecandan gelir benim:) transferden sonra yarim saat yatnak gerekiyordu yataktan öyle bi kalktim ki..zor geçti yarim saat..transfer de sıkışık ol yeter..Rabbim yardımcı olsun.Rabbi yessir Vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr.anlamını düşünerek bolca çak canım.

Kizz sen joyarsinda cikmaz mi smile..yerim srni ben

Kız sen sabahın korunde mi uyaniyosun..üzme yavrucuklari..dinlen ha bol bol..iyi calismalar

Canımm sende bu son noktaya geldin nihayet..Rabbim minik embriyolarının bebek olarak sana tutunmasını nasip etsin. İdarara biraz sıkışık olman yeterli. Transferden sonra yarım saat kadar yatıp wc'e kalkmıştım ben. İstersen sürgüde veriyorlar ama ben beceremiyorum ona yapmayı sinir olduğumdan kalkıp yaptım :)

Benim ilk kızımda tüpbebekti:) O 3. denememde olmuştu. Kadıköy şifa Hast. Aytuğ Kolonkaya vardı o dönemde 2005 yılı :) Uzun zaman önce yanii.

Canımm sağolasın çokkk teşekkür ederim :) Darısı sırada bekleyen arkadaşlarımıza inşallah.

arkadasler merhaba...1,5 senedır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz.4 mm boyunda çikolata kıstım var.erbil yağmuru buldum netten.memnunmusunuz doktorda mayıs gıbı gıtmeyı planlıyorum bende.dırek tüp bebek çalısmasımı yapar bılmıyorum yada hanı asılamada da ıyımıdır acaba.çünkü 1 kere daha asılama yapıldı olumsuz oldu...fikriniz var mı

DR'a ilk gittiğinde elinde bulunan tüm tetkiklerini götürürsün. Senden yeni tahliller , rahim filmi ve eşindende test isteyecektir. Tüm bunların değerlendirmesini yaparak Aşılama veya tüpbebek diyecektir sana Erbil bey. Aşılama konusunda bilgim yok. Bu forumda Tüpbebek yapanlar var o nedenle bilmiyorum. Ama Erbil bey seni doğru yönlendirecektir diye düşünüyorum.

Şilancım evet bende çok şükür bugünlere gelebildim ben hasta bezine yapmayi düsünüyorum :) ama cok sıkıştım :) inşallah miniklerim bana sıkı sıkı tutunurlar dua et canım

Şilancım evet bende çok şükür bugünlere gelebildim ben hasta bezine yapmayi düsünüyorum :) ama cok sıkıştım :) inşallah miniklerim bana sıkı sıkı tutunurlar dua et canım
Canımm dualarım seninle. ..:) Geç oldu ama güç olmayacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…