- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.261
Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin inş.geçen yil ben anne olabilecek miyim korkularim vardi.insanoğlu iste.hamile olunca ne olucak merak ediyor.
Ablamin cooook tatil bi Kizi var..bol bol o güzel cicilerden ona alican herhalde.gördüğüm toka çorap.ben biraz bunlara da merakliyim kiz arzusu çok..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.ne güzel revsek dualarin kabul olmuş.ben de benim için hayirlisi buymus diyorum.
Kiz annelerini hep kuskanicam ama  
Maşallah silan takvim yakişti
Canim ilk gördüm değerini ajanda ikiz geliyor dedim.içime hamileliğin doğmuştu.bu da olur mu bilmem:) hayirlisi.12. Gün değerim 795 ti.seninkide yuksek..hayirlisi olsun inş.gönlünden neyi geciriyorsan Mevlam öyle nasip eylesin..Kız çocuk haklısın süslemesi çok zevkli oluyor. Ama bizim gibi uğraşanlar için bu kısmı düşünmekde önceden ayıp gibi gelsede yaşayınca düşünmeden edemiyor insan.
Bu arada Takvim :) evet biraz heves yapıp erken yaptım ama dayanamadım. kese bile görmeden. Ela senin BHCG kaç çıkmıştı? Yada yüksek olması ikiz demek mi acaba? Ben,m 608.80(12. gün) biraz endişelerim var ikiz mi taşıaybilirmiyim acaba diye..
allahtan hayırlısını diliyorum elbette..Ama benim rahimde varis olmuştu geçen hamileliğimde ve son ay epey zorlamıştı beni. Anlaşılamamıştı da vajina ağzında inanılmaz acılar oluyordu. Doğumda görmüşler damar yapısı çok genişlemiş. Şİmdi ağırlıktan korkuyorum açıkçası. Bakalım artık yaşayıp göreceğiz.Canim ilk gördüm değerini ajanda ikiz geliyor dedim.içime hamileliğin doğmuştu.bu da olur mu bilmem:) hayirlisi.12. Gün değerim 795 ti.seninkide yuksek..hayirlisi olsun inş.gönlünden neyi geciriyorsan Mevlam öyle nasip eylesin..
Kizz sen joyarsinda cikmaz mi smile..yerim srni benBen bu smile koyuyorum cikmiyor niye ki!!!
Cani. Bende hiccc belirti olmadi gram agrim yontu ne gogus sisti nebusey.tek gazi. Vardi cok.oda normal hayatta cok gazim okur..jimibde oluyo kimibde olmuyo.Yeni hamiş kalanlar belirtileri yazarmısınızzzz...
Geçmiş olsun canım.Rabbim kolaylık verir.bak gör sen.kulunu sıkıntıda koymaz. İne hayırlısı ile keseyi gör. Sonra pıt pıt heyecanı..diğer ark.lara duamizi edelim.gerçekten hamilelerin duası kabul olurmuş..allahtan hayırlısını diliyorum elbette..Ama benim rahimde varis olmuştu geçen hamileliğimde ve son ay epey zorlamıştı beni. Anlaşılamamıştı da vajina ağzında inanılmaz acılar oluyordu. Doğumda görmüşler damar yapısı çok genişlemiş. Şİmdi ağırlıktan korkuyorum açıkçası. Bakalım artık yaşayıp göreceğiz.
Erbil bey beni Hemen Cuma günü kontrole çağırdı bakalım ..Kese görürmüyüz dedim tabiki dedi..Meraktan ölüyorum adeta :))
608.80 !!!!!!!!!!!!!
çok mutluyumm çokkk :)
Kızlar ilk gebeliklerinizdemi tüp bebekti merak ettim öyleyse hangi dr ve merkezde yaptırmıştınız? Bugün bana dua edermisiniz bugün transferim var erbil hocam saati icin bugün haber vercek heyecan dorukta 1 litre su icsem yeterli olurmu?idrarınızı hemen yaptinizmi?
Kizz sen joyarsinda cikmaz mi smile..yerim srni ben
Kızlar ilk gebeliklerinizdemi tüp bebekti merak ettim öyleyse hangi dr ve merkezde yaptırmıştınız? Bugün bana dua edermisiniz bugün transferim var erbil hocam saati icin bugün haber vercek heyecan dorukta 1 litre su icsem yeterli olurmu?idrarınızı hemen yaptinizmi?
canımm yeni gördüm çook sevindim. rabbim hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. mide bulantılarım 1 haftadır hat safhada bununla ilgili ilaç kullananınız var mı arkadaşlar... zofran diye bir ilaç var ama içsem mi içmesem mi kararsız kaldım
arkadasler merhaba...1,5 senedır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz.4 mm boyunda çikolata kıstım var.erbil yağmuru buldum netten.memnunmusunuz doktorda mayıs gıbı gıtmeyı planlıyorum bende.dırek tüp bebek çalısmasımı yapar bılmıyorum yada hanı asılamada da ıyımıdır acaba.çünkü 1 kere daha asılama yapıldı olumsuz oldu...fikriniz var mı
Canımm sende bu son noktaya geldin nihayet..Rabbim minik embriyolarının bebek olarak sana tutunmasını nasip etsin. İdarara biraz sıkışık olman yeterli. Transferden sonra yarım saat kadar yatıp wc'e kalkmıştım ben. İstersen sürgüde veriyorlar ama ben beceremiyorum ona yapmayı sinir olduğumdan kalkıp yaptım :)
Benim ilk kızımda tüpbebekti:) O 3. denememde olmuştu. Kadıköy şifa Hast. Aytuğ Kolonkaya vardı o dönemde 2005 yılı :) Uzun zaman önce yanii.
Canımm dualarım seninle. ..:) Geç oldu ama güç olmayacak inşallah.Şilancım evet bende çok şükür bugünlere gelebildim ben hasta bezine yapmayi düsünüyorum :) ama cok sıkıştım :) inşallah miniklerim bana sıkı sıkı tutunurlar dua et canım
Canımm dualarım seninle. ..:) Geç oldu ama güç olmayacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?