Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

ben de dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş :) benim de bu hafta transferim olacak inşallah.

Canım dualarımızdasın elbette..:) Rabbim anne olmak isteyen hiçbir kalbi boş bırakmasın inşallah. Senide ayırmasın.Karnında bebeklerle bitir tedavini inşallah.

Canım dualarımızdasın elbette..:) Rabbim anne olmak isteyen hiçbir kalbi boş bırakmasın inşallah. Senide ayırmasın.Karnında bebeklerle bitir tedavini inşallah.

teşekkürler.inşallah :)

Şilancım evet bende çok şükür bugünlere gelebildim ben hasta bezine yapmayi düsünüyorum :) ama cok sıkıştım :) inşallah miniklerim bana sıkı sıkı tutunurlar dua et canım

ben de dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş :) benim de bu hafta transferim olacak inşallah.

Kızlar Rabbim Gönlünüze gore nasip etsin inş. Sıkı sıkı tutunsunlar annelerine hic birakmasinlar inş

Saat aksam 9 da yatinca 6. 30 uyabiyom kuzu yaee

Canımm dualarım seninle. ..:) Geç oldu ama güç olmayacak inşallah.

Saol canımm dün transferim oldu çok şükür simdi dinleniyom bosluktayim aklimda deli sorular benimlemiler diye ćünkü bi tanesi katatere geri kacti erbil hocam bu inatci olcak dedi :)benim suann gaz sikayetim var bol kuru kayisi yiyom hemsire crione jel yapar dedi

Hayırlı olsun canım transferin inşallal 10 gün sonra senin de güzel haberini alırız. şimdi dualarımız sana inşallah rabbim sanada nasip etsin anneliği.

Hayırlı olsun canım transferin inşallal 10 gün sonra senin de güzel haberini alırız. şimdi dualarımız sana inşallah rabbim sanada nasip etsin anneliği.

Aminnn inşallah canım bende inşallah buraya hamileyim diyebilecegim hic gebe kalamadın mucizemi bekliyorum

kızlar 15. gün yapılan testler var ya hormon testleri transferden önce onlara aç gitmek mi gerekir?

Elacım hayırlı uğurlu olsun.. Kataterde varmı kontrol edelim demişlerdi bende o anda kaçtıysa gelmek istemiyor demektir demiştim Erbil beye.. Bende kalan olmamıştı ama olur böyle zaman zaman demişti o da bana.

Crinone jel..Kaşıntı yapabilir, Gaz bende de çok fazla oldu. Birde ben çok üşüyorum Onu da jel yapar dedi.. Progestereon hormonu yzünden vücut ısımız artıyormuş dışarısı bize daha soğuk geliyormuş...Vs...
Hadi o sıkıntılı bekleyişi bir an evvel geçir inşallah.

Amin canım inşallah ben ve talihsizlikler peşimi bırakmıyor iyiki fark ettiler yoksa çocum orda kalıcaktı :) vesevese yapiyorum wc ye saat basi cikiyom 3 lt su iciyom kuru kayisi yiyom ceviz ama ben kabizim ilaclar beni mahvetti jelden sonra otel odasinda 5dk gezinebiliyom cok detayli yazdim canim kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…