- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.281
ben de dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş :) benim de bu hafta transferim olacak inşallah.
Canım dualarımızdasın elbette..:) Rabbim anne olmak isteyen hiçbir kalbi boş bırakmasın inşallah. Senide ayırmasın.Karnında bebeklerle bitir tedavini inşallah.
Şilancım evet bende çok şükür bugünlere gelebildim ben hasta bezine yapmayi düsünüyorum :) ama cok sıkıştım :) inşallah miniklerim bana sıkı sıkı tutunurlar dua et canım
ben de dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş :) benim de bu hafta transferim olacak inşallah.
Saat aksam 9 da yatinca 6. 30 uyabiyom kuzu yaeeRabbim hayorlisiyla kucağını doldurdum inş canım.daha önceki denemelerimizde tüp bebekti ama ilk defa hamilelik yaşıyorum şükürler olsun..
Bana 3 gibi transfer demişlerdi.su içtim lav.kostüm.3 defa..çünkü heyecandan gelir benim:) transferden sonra yarim saat yatnak gerekiyordu yataktan öyle bi kalktim ki..zor geçti yarim saat..transfer de sıkışık ol yeter..Rabbim yardımcı olsun.Rabbi yessir Vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr.anlamını düşünerek bolca çak canım.
Kız sen sabahın korunde mi uyaniyosun..üzme yavrucuklari..dinlen ha bol bol..iyi calismalar
Canımm dualarım seninle. ..:) Geç oldu ama güç olmayacak inşallah.
Kızlar Rabbim Gönlünüze gore nasip etsin inş. Sıkı sıkı tutunsunlar annelerine hic birakmasinlar inş
Hayırlı olsun canım transferin inşallal 10 gün sonra senin de güzel haberini alırız. şimdi dualarımız sana inşallah rabbim sanada nasip etsin anneliği.Saol canımm dün transferim oldu çok şükür simdi dinleniyom bosluktayim aklimda deli sorular benimlemiler diye ćünkü bi tanesi katatere geri kacti erbil hocam bu inatci olcak dedi :)benim suann gaz sikayetim var bol kuru kayisi yiyom hemsire crione jel yapar dedi
Hadi hayırlısı rabbim seninde kucağını doldursun inş.ben de dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş :) benim de bu hafta transferim olacak inşallah.
Hayırlı olsun canım transferin inşallal 10 gün sonra senin de güzel haberini alırız. şimdi dualarımız sana inşallah rabbim sanada nasip etsin anneliği.
Hayirli olsun insallh guzel sonuclar alirsiniz.kacinci denemeniz?sorun neydi?Aminnn inşallah canım bende inşallah buraya hamileyim diyebilecegim hic gebe kalamadın mucizemi bekliyorum
Hayirli olsun insallh guzel sonuclar alirsiniz.kacinci denemeniz?sorun neydi?
Elacım hayırlı uğurlu olsun.. Kataterde varmı kontrol edelim demişlerdi bende o anda kaçtıysa gelmek istemiyor demektir demiştim Erbil beye.. Bende kalan olmamıştı ama olur böyle zaman zaman demişti o da bana.Saol canımm dün transferim oldu çok şükür simdi dinleniyom bosluktayim aklimda deli sorular benimlemiler diye ćünkü bi tanesi katatere geri kacti erbil hocam bu inatci olcak dedi :)benim suann gaz sikayetim var bol kuru kayisi yiyom hemsire crione jel yapar dedi
Aç olmana gerek yok canım.kızlar 15. gün yapılan testler var ya hormon testleri transferden önce onlara aç gitmek mi gerekir?
teşekkürler.yarın kontrolüm var.transfer tarihi belli olacak :)Aç olmana gerek yok canım.
Aç olmana gerek yok canım.
Elacım hayırlı uğurlu olsun.. Kataterde varmı kontrol edelim demişlerdi bende o anda kaçtıysa gelmek istemiyor demektir demiştim Erbil beye.. Bende kalan olmamıştı ama olur böyle zaman zaman demişti o da bana.
Crinone jel..Kaşıntı yapabilir, Gaz bende de çok fazla oldu. Birde ben çok üşüyorum Onu da jel yapar dedi.. Progestereon hormonu yzünden vücut ısımız artıyormuş dışarısı bize daha soğuk geliyormuş...Vs...
Hadi o sıkıntılı bekleyişi bir an evvel geçir inşallah.
teşekkürler.yarın kontrolüm var.transfer tarihi belli olacak :)
Hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?