Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kizlar hamile kaldiginizi ogrendiginizde progeston degeriniz kacti?benim hamileligimi ogrendigimde progestan degerim 7 idi.bana cok dusuk geldi.ama drum normal dedi.progestanin düsuk olmasi düsuk sebebi degilmidir.gebeligim sonlandirildi.oyuzden kafamda soru isaretleri kaldi.progestan takviyesi yapmasi gerkmezmiydi?

inşallah,size kontrolden ne kadar sonra transfer yaptılar?ve hangi otelde kalıyorsunuz?biz de transferden sonra hemen dönmeyelim diyoruz öğretmenevinde mi kalsak dedik ama

Canım cumartesi kontrolüm oldu transfer persembe günü oldu...eşim astsubay balmumcu orduevinde kaliyoz hastaneye yakın eger burasi olmasaydi ögretmenevinde kalıcaktik adetin 20.gününe denk geliyor transfer günü...siz nerden geliyorsunuz?benim dönüs 8 saat sürdüğü için biz cumaya kadar kalıcaz inşallah

biz çanakkalenin bir ilçesinden geliyoruz.biz o zaman kendi arabamızla geleceğiz.en yakın şişli öğretmen evi herhalde.benim de perşembe olur o halde transferim hormonlar da filan bir sorun çıkmazsa

biz çanakkalenin bir ilçesinden geliyoruz.biz o zaman kendi arabamızla geleceğiz.en yakın şişli öğretmen evi herhalde.benim de perşembe olur o halde transferim hormonlar da filan bir sorun çıkmazsa

Bizde edremitten geliyoruz biz otobüsle geldik ama ben dönüs ucak ile yapicam 9.günü test yaptırırım diyorum inşallah herşey yolunda gider transferini olursun sen transfer olduktan bir gün sonra bende inşallah iyi bir sonuç alıcam

Bizde edremitten geliyoruz biz otobüsle geldik ama ben dönüs ucak ile yapicam 9.günü test yaptırırım diyorum inşallah herşey yolunda gider transferini olursun sen transfer olduktan bir gün sonra bende inşallah iyi bir sonuç alıcam

aaa hatırladım sizi.size çok yakın sayılırız.

inşallah :) güzel haberler alırız sizden de

Jelden sonra benede öyle evin içinde geZiniyorum. Sabah yapıp işe gidiyorum daha çok yürümüş oluyordum. Kayısı iyi gelir kabıZlığa aslında. Bende üşütüp ishal olmuştum. Karnımda deli bi sancı meğer sebebi oymuş. Nasıl korkmuştum sancı öyle olunca. Hadi bakalım bunlar gelir geçer inşallah

Bende bakılmadı ama bi zaten ne zamandır progesteron takviyesi alıyoruz. Siz kullanmadınız mı?

Evet inşallah bugünlerde hayırlısınla gelir geçer inşallah kabizlik geçer korkuyorum canım 3 gün sürekli yattinmi saga sola cok dönüyom sırt üstü yatamiyom uyku disindada yatakta oturur pozisyonda duruyom sen nelere dikkat etmiştin?

Transferden sonra progestan igne verildimi size?birde transferden sonra ilk gun ucakla seyahat edilebilrmi erbil bey buna izin veriyormu size bisey dedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…