Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bahçeci Fulya'da tavsiye edebileceğiniz doktor kim var,gidipte memnun olan,hasta ile iletişimi iyi olan ...Erbil bey halen rezerv azlığında Murat berksoya yönlendiriyor mu,nasıl tedavi uyguluyor.

Gunaydin kizlarrrr...dilerim hepiniz iyisinizdir..hamis olanlar kuzucuklariniza sağlıkla kavusun insaallah..transferi olanlar ya da olacaklar bebisleriniz simsiki tutunsun size hic birakmasin sizi insallah..uykusuz geceleriniz olsun besik sallamaktan:)))...gelelim bana..bugun transferin 10.gunu..ben iki kere lekelenme gecirdim ve bastan beri hep olmayacak kafasiyla gezdim ortada..ama oyle değilmiş. 8.gun lekelenme olunca erbil beye söyledim ve test yaptirdim..sonucu almadan nasilsa negatif die bi guzel marketten bes kilo sutu yuklendim eve geldim. .sonucu m 122 cikinca coj ama cok pisman oldum..ve aksamuna cok sanci cektim. .galiba regl gunum olmasi da etkiledi sancilarimi..ve pembe leke geldi iki damla..oo gun erbil bey proluton depot yaptirdi..ssonra hic olmadi cok sukur...@Ssilan bebisini gormusun yerim onu ben masaallah..ben ikiz geliyo die dusunmustum:).. nursela09 transferin olmus hayirli haberlerini almak dilegiyle insaallah...

Elacım inanki devamlı yatmadım ben. Evde taktim sonuçta..Yemek hazırladım, çamaşırımı astım.Hatta ortadan öyle evi bile süpürdüm..4. gün kuzenime gezmeye gittim. Zaten 5. günden sonra işe gidip gelmeye başladım. Yanda yattım, yüzüstüde yattım...Sen nasıl rahat edersen.

Transferden sonra progestan igne verildimi size?birde transferden sonra ilk gun ucakla seyahat edilebilrmi erbil bey buna izin veriyormu size bisey dedimi?
Transfer sonrası tek doz pruloton yapıldı..Onu dışında iğne yok. Sadece crinone jel sabah akşam o kadar.

Canım sana da şimdiden hayırlı uğurlu olsun :) Ağır kaldırma bi daaaaa !!!

Gelişmelerini bekliyoruz.

Jel kullandigim halde 7 cikti.halbuki 20 lerde olmasi lazimmis.olmayinca iste insan acaba ondanmi oldu diyor.progestan igne istemistim ama yazmadi..

Sizin dr'unuz Erbil bey mi? Bizde hiç progesteron baktırma falan olmadı çünkü..Dolaysı ile bu konuda hiç fikrim yok.

Canım kabak çekirdeği ve ananas kabuzin önüne geçiyor canım.geçenlerde bi ark.ta ananas yedim gece 4 kez kalktim lav.bu kadar etkili olduğu.bilmiyordum.tavsiye dır..12 gün boyunca ve 16. Haftaya kadar da mümkün olduğu.kabız olmamak lazim.

Evet cAnım çok şükür gördük :) tek bebeğimiz geliyor :)
Rabbim gönlüne gore nasip etsin inş canım.ikiz olsa sıkıntılı olabileceğini yazmistin.Rabbim çok büyük..

Agir kaldırma canım..hayırlı olsun sağlıkla kucaklari dolsun tum isteyenlerin inş.

Ogretmen evleri dolu.fulyanin anlasmali olduğu otellerde kalan var mi? Hangisinde kaldiniz

Burda hamile olanları duymak çok sevindiriyor insanı... Umut doluyorz resmen. Rabbim hepimize bu mutlulugu nasip etsin inşallah. BirbirlerimiDen dualarımızı eksik etmeyelimmm inşallahhh

Benfe yatakta robot gibi yatamiyom canim iyice hareketlendim ama bu kabizlik olayi insallah herseyi mahvetmemistir bende hic bi belirti yok canım hafif agrilr oluyor 5.gün embriyosu bu zamana kadar tutunmus olmalı dimi?herksde lekelenme oluyor yada jelden sonra kahveringi pembr akintilar oluyormus simdi herkesde olmaaz canım diyeceksin ama insan ister istrmez belirti arıyor

Bugün adaşım esime ananas aldirdim yarisini yedim fayda gördüm sanki ama incir ve kayisida yiyom :) ananas cok faydali diyorlat bebegin tutunmasi icinmiş transfer sonrasi gecmek bilmiyor ister istemez vucudumu dinliyorum sizde ne belirtiler olmustu paylasirmisiniz

Çok korkuyorumm 1 saattir uyuyamıyordum ve kahverengi leke geliyorrr benden .... Herşey bitecekmi dayanmak sabahı beklemekkk çok zor

Çok korkuyorumm 1 r uyuyamıyordum ve kahverengi leke geliyorrr benden .... Herşey bitecekmi dayanmak sabahı beklemekkk çok zor
Cnm hic korma Allahin izniyle bebegine bisecik olmayacak...bundan onceki gebelifmde keseyi gormeden kahverengi lekelenmem olduve 7:30 da aglayarak aradim erbil beyi..kizdi bna sakin ol bisey olmaz cok normal ddi ve klinigw cagirdi..sonra bi baktik kesesi olusmustu ve kan degerimm normal di..bi kac gune azalarak gecer ddi..onceden kalan bi kandir ddi..ve dedigi gbi oldu...sakinles sekize dogru ara bak bise yok dicek sana..guzel haberlerini bekliyorum cnm.

Çok korkuyorumm 1 saattir uyuyamıyordum ve kahverengi leke geliyorrr benden .... Herşey bitecekmi dayanmak sabahı beklemekkk çok zor
Canim bende janama olmadi ama kahcetengi lekelenme ortalamav15 gun oldi jeli kullaninca peceteye silince 5 ve 6 haftada hep gordim korkma hatta dedomki yae ne kadat cok kan kurjmus 15 gun keke mi olyr demistim..

Canim bende belirti hiccccc olmadi ne agri ne sizi gram bisey imoknadi sadece gaz vardi i
Oda nirmal hayatta gazim coktur.goguslerimi mincikliyodum buudulermi dite gram. Bisey yomtu bende agrimda olmadi...

Geceden sonra hiç gelmedi tekrar. Hatta şimdi kabusmuydu dedim... Aramadım Erbil beyi henüz. Tekrar gelirse arayayım bari. Böyle sümüksü yapıda sütlü kahve bişiydi gelen. Umarımmm bi daha olmaz

Canım sana da şimdiden hayırlı uğurlu olsun :) Ağır kaldırma bi daaaaa !!!

Gelişmmekliyoruz.
Saol canm senin de guzel haberlerini bekliyoruzz..bak goreceksin hc bise yok dicek erbil bey..

Aminnn cancagizim aminn...bi daha cop kaldurmam:)))..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…