Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Pruloton iğne ve endol fitil kullandım. Erbil bey tedbir için verdi. Çok şükür rahatım kızlar. :)

Pruloton iğne ve endol fitil kullandım. Erbil bey tedbir için verdi. Çok şükür rahatım kızlar. :)
geçmiş olsun.doktora haber vermeniz iyi olmuş.inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsiniz

doktor bey sizelere prednol hap vermiş miydi? sabah 2 tane birden içiyorum.illa bir tanesi mideme gitmemek için inatlaşıyo ve ağzımda yapışık kalıyo.ay yok böyle bir tat iğrenççççç.bütün gün gitmiyo o tat

Tutunmanin meyve sebzeyle alakası olduğu.düşünmuyorum açıkçası. Nasipse her şekilde oluyor.öncesinde 2 denemem var benim bahçeci de değil. Dr ise devam demişti 3 günden sonra çalışmıştım. Sonraki denemede vicdan yaptım hic kalkmadan geçirdim.yine olumsuzdu.zaten emb.gelistirememislerdi .

Erbil beyde. Şükür emb.gelişti 5. Güne geldi.ilk 4 gün Dinlendim ama hep yatıp uzanmadim.gezindim evde.yemeğini yedim.bir haftadan sonra da çamaşır bile derdim:) eşim çok kızdı. Artık " Rabbimin nasip edeceğini ben engelleyemem, nasip etmezse de haşa yaratamam " diye düşünüyordum.çok tevekkül edin kızlar.Rabbim hayirlisini nasip et diye dua edin.akan gözyaşını mutluluğa dönüştürüyor Rabbim..

Bu arada bende ne gaz ne ağrı tek birşey olmadı.belki kendimi dinlemedigim için bilmiyorum. Oncekilerde karnında ağrı hissetmiştim.inş gönlünüzden gecen olsun hayirlisiyla..

Çok korkuyorumm 1 saattir uyuyamıyordum ve kahverengi leke geliyorrr benden .... Herşey bitecekmi dayanmak sabahı beklemekkk çok zor
Canım inan herkes yaşıyor bu korkuyu. Pruloton iğne kesiyor zaten.ki benimki lekelenme gibi değildi.lavaboda gitti bebeğim diyecek kadar coktu.Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin ins

Transfer oldu değil mi hayirlisiyla..evet benimde içmek için savaş verdiğim bi hapti.hemen yapisiveriyordu.ağzına attigimla bol suya dayandım.gidiyordu öyle..Yüce Allah Gönlünüze göre nasip etsin jnş

Transfer oldu değil mi hayirlisiyla..evet benimde içmek için savaş verdiğim bi hapti.hemen yapisiveriyordu.ağzına attigimla bol suya dayandım.gidiyordu öyle..Yüce Allah Gönlünüze göre nasip etsin jnş

yok olmadı daha perşembe günü saat 4te.

Çok korkuyorumm 1 saattir uyuyamıyordum ve kahverengi leke geliyorrr benden .... Herşey bitecekmi dayanmak sabahı beklemekkk çok zor

Canım ćok şükür bişey olmamış bi arkadaşım tüp bebek ile hamile 12.haftasinda ve ara ara lekelenmesi devam ediyormus inşallah bidaha seni korkutacak bi durum yasamazsin

Canim bende belirti hiccccc olmadi ne agri ne sizi gram bisey imoknadi sadece gaz vardi i
Oda nirmal hayatta gazim coktur.goguslerimi mincikliyodum buudulermi dite gram. Bisey yomtu bende agrimda olmadi...

Bendede gaz sikayeti var aynı benimde bagirsaklarim normal hayatta tembeldir suan kabizlikla ugrasiyom hic belirti yok insallah beni birakmamışlardır içim içimi yiyor

Şükürler olsun bu ana kadar tekrarı olmadı . Biliyorum olabilir ama ya devamı gelirse diye panik yapmamak da elde değil. Dün çok ayakta dolaştım. Dışarıdaydım hep kendimi suçladım. Allah tekrarını yaşatmasın.

Bendede gaz sikayeti var aynı benimde bagirsaklarim normal hayatta tembeldir suan kabizlikla ugrasiyom hic belirti yok insallah beni birakmamışlardır içim içimi yiyor
Canim otel odasi xok boguyo b3nde srhir disindan gekdom 3 gece oal evibe don b3nce zaten yeterli bi zaman ..evdebzamwn cabuk grcer hem rahat okyrsun belirti arama yoj canimm bendede hicc olmadi

Amin canım rabbim bi daha yaşatmasın kendine dikkat et artık 2 canlısın bi süre rapor al istersen evde istirahat edersin

Canim otel odasi xok boguyo b3nde srhir disindan gekdom 3 gece oal evibe don b3nce zaten yeterli bi zaman ..evdebzamwn cabuk grcer hem rahat okyrsun belirti arama yoj canimm bendede hicc olmadi

Canım biz edremitten geliyoz yol cok uzun cumaya kadar askeriyede kalcaz yarin orduevi icinde dolancam ilkinde ben cok gezmistim simdi vicdanim rahat degil arada bir oda icerisinde dolaniyom hiperaktif tez canli yapim var kisitlayabildigim kadar kisitliyom testimi 9.gün yaptircam ve ona göre yolculuk yapıcam inşallah mutlulukla evimize döneriz :)

ben saate bir yurudim yurumek kan akisini hizlandiriyo ce tutunmayi arttiriyo diye duydum..bende mersinden gwldom canim hadi bajalim hayirki hbr bekliyozz..

Sağol canım :) umarım tekrarı olmaz. Senin 9. Günün ne zaman?? Allahım güzel haberler duymayı nasip etsin.

Sağol canım :) umarım tekrarı olmaz. Senin 9. Günün ne zaman?? Allahım güzel haberler duymayı nasip etsin.

bugün 3. günü olması lazım perşembe olmuş transfer.nursela yerine ben cvp verdim ama geçen öyle demiştim bana

Evet sagolsun selda yerime cevap vermis neyse erbil bey izinli olcak cmtsiden sonra bizde gitmedenyaptiralim dedik cuma günü yapalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…