Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım ilk tüp bebek denenen değil mi..insan ister istrmemez stres yapıyor ama ne kadar rahat olabiliyorsan iyi..inş herşey güzel olucak..

kızlar perşembe transferim var ya yarın bebişler çözülecek :) onlar için de arayıp bilgi veriyorlar mı hergün?

kızlar perşembe transferim var ya yarın bebişler çözülecek :) onlar için de arayıp bilgi veriyorlar mı hergün?
Canım yarın çözüldükten sonra arayıp bilgi verecekler..Herşey yolunda çözüldü diye..
Ardından gelişimleri izlenecek ve ona göre ertesi gün ya da perşembe günü yapılacaksa o güne kadar tekrar bilgi veriyorlar.
Herşey yolunda gidecek inşallah :)

Slm kızlar herkes negüsrl haberler vermiş maşallha herkese Allah yardımcınız olsun her evrede pozitif haberler insanı mutlu edio

Canım ilk tüp bebek denenen değil mi..insan ister istrmemez stres yapıyor ama ne kadar rahat olabiliyorsan iyi..inş herşey güzel olucak..

Benim 2.denemem ilkinde cok umutluyduk ve cok umut vermislerdi ama arada bi olumsuzu düşünmek lazımmış ya olumlu olmak istiyorum ama icime acaba diye düsüyor

Benim 2.denemem ilkinde cok umutluyduk ve cok umut vermislerdi ama arada bi olumsuzu düşünmek lazımmış ya olumlu olmak istiyorum ama icime acaba diye düsüyor

İnsan içinde en derinlerde o umudunu koruyor. Ama kendini olumsuza da hazırlamaya gayret ediyor. Bende de böyle oldu hatta son günlerde olmayacak artık hissediyorum demeye başladım. Aslında gerçekten böyle mi hissediyrdum yoksa kendimi mi kandırıyordum orası meçhul.
Çok zorlu bir süreç bu tedavi. Dolayısı ile duygusal dalgalanmalar yaşıyor olmamızda aynı şekilde doğal. Olabildiğince gününü geçirecek bir şeyler bulup nasıl akşam oldu anlayamadık diyeceğiniz şekilde geçirin günlerinizi. Yoksa inanı zor geçiyor. Sabrın sonu selamet olsun inşallah. Hafta sonuna güzel haberlerle girelim haydi :)

Umut olmazsa yaşayamaz insan.ama hayırlısı diyebilmek önemli.bilmiyoruz çünkü neler yaşayabileceğimizi.iyi düşün, Gönlünüze ferah tut inş.mutlu old.haberler geliyor hep maşallah.. Darısı başına

Yüregine saglik canım çok güzel yazmışsın inşallah edremite bebeğimle dönerim aama kasıklarımda batmalar oluyor yani adet olcak gibiyim belimde hafif agriyor esime diyorum yatmaktan herhalde diye esimde hep soruyor ela var mı bisey diye bizimkisi bir umut valla hepimizin öyle rabbim hepimizin göbişini doldurur inşallah

Amin canım bende artık hamileyim diyebileceğim mi bu topikte insan heyecanlaniyor bu düşünceyle bile :) evet burda kimi görsem hamile maşallah erbil hocam bizede mucizemizi vercek inşallah önce Allah sonra doktorumuz erbil bey

inşallah :) 6 tane bebişim var :)

Transferimin 9. günü kanepeye uzandım ve hiç kalkamadım..Öyle kasık ve bel ağrısı çektimki. Senelerdir adet olacağım zaman yaşadığım ağrı ile birebir aynı..rtesi gün hafifledi ve bir sonraki gün hiç bir şeyim yoktu.. Düşündüm dedimki herhalde içeride çabaladı çabaladı tutunamadı ve düşüşe geçti..Bugün yarın adet olurum belkide. Kimbilir benim adetlerim zaten düzensiz olurmuyum onuda bilmiyorum dedim içimden. Test yaptırmaya bi ayağım gitti öbürü az daha yapmasammı diye geride kaldı. Sonuçta kötü haberi ne kadar geç duyarsam o kadar umutlu gün geçirebilirim diye düşündüm. 15. Güne kadar beklemek artık yorucu olacak dedim ve 12. gün sabah kanımı verdim..Sonucum mail ile geldi ve ben o dosyayı açıp telefonumda okumaya çalışırken inankii kendimde değildim. Hele hele sonucu görünce yaşadığım mutluluk :)

Zor süreçler işte...Ama yeterki sonu güzel olsun..Hepsi gelip geçiyor.

Canım değil hamileyim demek inan hayal bile kuramiyordum ben.Rabbim en zor en ümitsiz liklerden çıkarıyor insani.inş sendende alicaz o guzel haberi:) burada bi sevinçli haber duymak bana o mutlu ağlamaklı günümü hatırlatıyor.. Tutamıyorum kendimi.Rabbim e sığın,kimse eli boş dönmüyor şükürler olsun

Kızlar inanın bende buraya yazıcağımı hiç hayal edemezdim ama işte yazıyorum bende hamileyim. Erbil beyin uğurlu ellerinden...
Çok sevindim canım.. Saglicakla kucağına nasip etsin inş Rabbim

O gün ömrümde unutamayacağı mız anlarimiz oldu.şükür.. Kurban bayramının 4. Günü pozitif ama bekleyin değeri göremiyorum dedi hemşire.ben hüngür hüngür ağlamaya başladım.titriyordum.hemşire bana sarıldı oturttu ve ağladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…