- 14 Ocak 2014
- 326
- 198
- 53
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.381
Transferimin 9. günü kanepeye uzandım ve hiç kalkamadım..Öyle kasık ve bel ağrısı çektimki. Senelerdir adet olacağım zaman yaşadığım ağrı ile birebir aynı..rtesi gün hafifledi ve bir sonraki gün hiç bir şeyim yoktu.. Düşündüm dedimki herhalde içeride çabaladı çabaladı tutunamadı ve düşüşe geçti..Bugün yarın adet olurum belkide. Kimbilir benim adetlerim zaten düzensiz olurmuyum onuda bilmiyorum dedim içimden. Test yaptırmaya bi ayağım gitti öbürü az daha yapmasammı diye geride kaldı. Sonuçta kötü haberi ne kadar geç duyarsam o kadar umutlu gün geçirebilirim diye düşündüm. 15. Güne kadar beklemek artık yorucu olacak dedim ve 12. gün sabah kanımı verdim..Sonucum mail ile geldi ve ben o dosyayı açıp telefonumda okumaya çalışırken inankii kendimde değildim. Hele hele sonucu görünce yaşadığım mutluluk :)
Zor süreçler işte...Ama yeterki sonu güzel olsun..Hepsi gelip geçiyor.
Canım değil hamileyim demek inan hayal bile kuramiyordum ben.Rabbim en zor en ümitsiz liklerden çıkarıyor insani.inş sendende alicaz o guzel haberi:) burada bi sevinçli haber duymak bana o mutlu ağlamaklı günümü hatırlatıyor.. Tutamıyorum kendimi.Rabbim e sığın,kimse eli boş dönmüyor şükürler olsun
Çok sevindim canım.. Saglicakla kucağına nasip etsin inş Rabbim
Yapışıklığı gidermek için yapacaktır kalınlaşmaya engel oluyormuş yapışıklıkKizlar rahim kalinlasmayinca rahim icini yikama islemini erbil bey yaptimi kimseye
Ben bi tek seye inaniyorum alkahin izniyleberbil hocanin elleri sana ugurlu gelcek...En erken testi ben yapcam herhalde canım aynen bende şuanların tadına bakmaya çalışıyom cuma günü transfer gununu sayarsak 9.gün olcak ve hersey ortaya cikacak hayırlısınla biz merkezde sonucu bekliyecez...
Bakalım canım heyecan dorukta merkezde ya deli gibi sevincten aglicam yada yavrularımı kaybettigim için aglıcam inşallah bende sizler gibi yeni tedaviye baslamis arkadaslara umut vericem yardimci olucam tecrübelerimle iyiki varsınız :)
Icininl ferah tutt hersey guzrl giditoGunaydin kizlarrrr...bende dun ogrendim 12.gun degerim 1100 küsür cikti..6.gun dondurulmus tek embriyo transfer i yapmisti erbil bey..baska da yoktu zaten..cok şükür Rabbime bin şükür su an için hersey guzel yarin kese icin cagirdi..dilerim bu sefer saglikla devam eder kucagima alip koklamak nasip olur..benim hic umidim yoktu kizlar.iki defa lekelenmem oldu.kesin olmadi die dusunuyodum...bunca zaman kac defa transfer oldum tutmadi bu hic tutmaz die dusunurken benim minik savascim iki defa dondurulup cozunmesine ragmen beni birakmadi..dilerim hep benimle kalir..umidinizi kaybetmeyin..Rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insaallah..
Aminn hepimize inşallah..Gunaydin kizlarrrr...bende dun ogrendim 12.gun degerim 1100 küsür cikti..6.gun dondurulmus tek embriyo transfer i yapmisti erbil bey..baska da yoktu zaten..cok şükür Rabbime bin şükür su an için hersey guzel yarin kese icin cagirdi..dilerim bu sefer saglikla devam eder kucagima alip koklamak nasip olur..benim hic umidim yoktu kizlar.iki defa lekelenmem oldu.kesin olmadi die dusunuyodum...bunca zaman kac defa transfer oldum tutmadi bu hic tutmaz die dusunurken benim minik savascim iki defa dondurulup cozunmesine ragmen beni birakmadi..dilerim hep benimle kalir..umidinizi kaybetmeyin..Rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insaallah..
Gunaydin kizlarrrr...bende dun ogrendim 12.gun degerim 1100 küsür cikti..6.gun dondurulmus tek embriyo transfer i yapmisti erbil bey..baska da yoktu zaten..cok şükür Rabbime bin şükür su an için hersey guzel yarin kese icin cagirdi..dilerim bu sefer saglikla devam eder kucagima alip koklamak nasip olur..benim hic umidim yoktu kizlar.iki defa lekelenmem oldu.kesin olmadi die dusunuyodum...bunca zaman kac defa transfer oldum tutmadi bu hic tutmaz die dusunurken benim minik savascim iki defa dondurulup cozunmesine ragmen beni birakmadi..dilerim hep benimle kalir..umidinizi kaybetmeyin..Rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insaallah..
Çok çok sevindim canım.sağlıkla kucağına nasip etsin Rabnim inş.12. Gün değerin oldukça yuksek maşallah..tek transfer mis..Allah herşeyi gönlüne gore nasip etsin inşGunaydin kizlarrrr...bende dun ogrendim 12.gun degerim 1100 küsür cikti..6.gun dondurulmus tek embriyo transfer i yapmisti erbil bey..baska da yoktu zaten..cok şükür Rabbime bin şükür su an için hersey guzel yarin kese icin cagirdi..dilerim bu sefer saglikla devam eder kucagima alip koklamak nasip olur..benim hic umidim yoktu kizlar.iki defa lekelenmem oldu.kesin olmadi die dusunuyodum...bunca zaman kac defa transfer oldum tutmadi bu hic tutmaz die dusunurken benim minik savascim iki defa dondurulup cozunmesine ragmen beni birakmadi..dilerim hep benimle kalir..umidinizi kaybetmeyin..Rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insaallah..
Gunaydin kizlarrrr...bende dun ogrendim 12.gun degerim 1100 küsür cikti..6.gun dondurulmus tek embriyo transfer i yapmisti erbil bey..baska da yoktu zaten..cok şükür Rabbime bin şükür su an için hersey guzel yarin kese icin cagirdi..dilerim bu sefer saglikla devam eder kucagima alip koklamak nasip olur..benim hic umidim yoktu kizlar.iki defa lekelenmem oldu.kesin olmadi die dusunuyodum...bunca zaman kac defa transfer oldum tutmadi bu hic tutmaz die dusunurken benim minik savascim iki defa dondurulup cozunmesine ragmen beni birakmadi..dilerim hep benimle kalir..umidinizi kaybetmeyin..Rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insaallah..
Çok şükür gözün aydın inşallah Allahım tamamına erdirsinGunaydin kizlarrrr...bende dun ogrendim 12.gun degerim 1100 küsür cikti..6.gun dondurulmus tek embriyo transfer i yapmisti erbil bey..baska da yoktu zaten..cok şükür Rabbime bin şükür su an için hersey guzel yarin kese icin cagirdi..dilerim bu sefer saglikla devam eder kucagima alip koklamak nasip olur..benim hic umidim yoktu kizlar.iki defa lekelenmem oldu.kesin olmadi die dusunuyodum...bunca zaman kac defa transfer oldum tutmadi bu hic tutmaz die dusunurken benim minik savascim iki defa dondurulup cozunmesine ragmen beni birakmadi..dilerim hep benimle kalir..umidinizi kaybetmeyin..Rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insaallah..
Insaallah canim bnm insaallah guzel saglikla devam eder..dua et bana da canim..Icininl ferah tutt hersey guzrl gidito
Aminnnn canimmm...Aminn hepimize inşallah..
evet silannnn cok sukurrr..ama korkularim var iste..Allahim korktuklarimdan uzak eylesin beni...bende kim pozitif alsa coj mutlu oluyorum kendim gibi..Rabbim bu yolda emek isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insaallahhh...Canımmm Tebrik ederim... Ohh ne güzel ard arda mutlu haberler geliyor böyle. Çok sevindim canım.
Aminnn canim saglikla devam eder insaallah..benim embriyom 6.gun embriyosuydu..o yuzden galiba..bi gun fazla die olahilir.5.gunu transfer olanlarin 13.gun degeri benim 12.gun oldu galiba..Rabbim saglijla devam ettirsin insaallahhhh...Çok çok sevindim canım.sağlıkla kucağına nasip etsin Rabnim inş.12. Gün değerin oldukça yuksek maşallah..tek transfer mis..Allah herşeyi gönlüne gore nasip etsin inş
Aminnn canimmm...tesekkur ederim guzel dilejlerin icin..dualarimdasiniz...dilerim saglikla devam eder..guzel haberlerini alicaz insaallahhhh...Dilerim inşallah seni hiç bırakmaz tebrik ederim darısı bizlere inşallah
Cok saol canim Allah razi olsun..saglikla devam eder insaallah..dualarim sizlerle canim..Çok şükür gözün aydın inşallah Allahım tamamına erdirsin
Benm zamanım yaklaşıo yaklaştıkça işler sarpa sarıyo eşim iki aydr maaş almıo ödemeeler kartlar birikti hatta kapandı kriz var ülkeye geri dönüş olup olmıcagı belli değil doğal olarak bizim aramızda bi ii bikötü ertelemk istiyorum iice kafam bimilyon
Ben bi tek seye inaniyorum alkahin izniyleberbil hocanin elleri sana ugurlu gelcek...
Kızlar adet olcakmışım gibi kasıklarımda yanma hissi var sebep aramiyom ama sag bacagima diz alti kramp giriyor ara ara benim tedavi süresinde cok gecikmisti adetim simdi bide erken gelirse yıkılırım kimisi hic dus almiyormus ama ben dayanamadim 2 kez dus aldim su zamana kadar tedaviye baslamadan önce put gibi yatcam wc ye gitmicem nadir gitcem hastabezine yapcam diyordum :) dus almam nerdee imkansiz bisey bunları yapmak degilmi :)
Kızlar adet olcakmışım gibi kasıklarımda yanma hissi var sebep aramiyom ama sag bacagima diz alti kramp giriyor ara ara benim tedavi süresinde cok gecikmisti adetim simdi bide erken gelirse yıkılırım kimisi hic dus almiyormus ama ben dayanamadim 2 kez dus aldim su zamana kadar tedaviye baslamadan önce put gibi yatcam wc ye gitmicem nadir gitcem hastabezine yapcam diyordum :) dus almam nerdee imkansiz bisey bunları yapmak degilmi :)
Elacım önce bi derin derin nefes al ve sakin ol lüfen..Düşünebiliyormusun hiç duş aldın diye bebek gider mi Allahaşkına. Tamam sıcak su damarları genişletiyor vs. ama sanırım sende kaynar sular içinde saatlerce kalmadın. Bende yaptım banyo..Hem birde kızımı bile yıkadım.
O ağrılar bende halen oluyor..Bacaklarıma , belime vuruyor. Testten önce de vardı.
Lütfen sakin ol..Daha yeni sonuç almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Aynı stresi aynı paniği bende yaşadım çünkü.
geçen ay bir program izlemiştim tüp bebek uzmanları vardı.bu yerçekimiyle düşecek bir şey değil.hoplasanız da zıplasınız da tutacağı varsa tutar diyorlardı.hatta bir araştırma yapılmış. sürekli yatan ve 24 saat dinlenen iki kişinin arasında hamilelik oranı olarak fark yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?