Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Başım bi rahatlamadı zaten kısmette yok sıkntılar yznden br yıl ertldm günü geldi şimdi yine sorun anlmıyrmki npmak gerekio

tabi hoplamam o temsili bir laf ama kendini üzme.vicdanın rahatsız olmasın.sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.bence olacak senin inanıyorum.o çektiğin çilelerden sonra senin mükafatın olacak. :)

tabi hoplamam o temsili bir laf ama kendini üzme.vicdanın rahatsız olmasın.sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.bence olacak senin inanıyorum.o çektiğin çilelerden sonra senin mükafatın olacak. :)

Amin inşallah göbişlerimiz doluversin :) bu arada hayırlı yolculuklar heyecanli bekleyişin başladı inşallah 5.güne hepsi gelir benim 7 taneydi benim şükür 6 tanesi geldi

Amin inşallah göbişlerimiz doluversin :) bu arada hayırlı yolculuklar heyecanli bekleyişin başladı inşallah 5.güne hepsi gelir benim 7 taneydi benim şükür 6 tanesi geldi

inşallah.teşekkür ederim canım.hayırlısı olsun bakalım.6 taneden 4 tanesi kalsa yeter diyorum ama nasipte ne varsa o

Elacım elbette hareketlerimize ister istemez bir kısıtlama getirdik. Doktorlar hoplasan da bir şey olmaz diyorlar ama ben otobüsün geldiğini görünce durağa koşmuyorum bile. Ancak adımlarımı hızlandırıyorum. O endişeler içimizde yerleşiyor.

Havalar çok iyi değil ama en azından yağmur yok bu ara. Otel odasına tıkılıp kalma. Çıkın biraz yürüyüş yapın. Hatta sinemaya gidin..Müzeleri sergileri gezin..Böylece zaman hem daha keyifli hemde daha hızlı geçecektir.

Seldacım hadi inşallah sende son noktaya yaklaştın. Gözümüz kulağımız sende
teşekkürler..şuana kadar çok rahatım.eşim benden heyecanlı.diyorum sanki sana transfer olacak :) ama transfer sonrası nasıl olur bilemiyorum.günler geçmeyecek sanki

teşekkürler..şuana kadar çok rahatım.eşim benden heyecanlı.diyorum sanki sana transfer olacak :) ama transfer sonrası nasıl olur bilemiyorum.günler geçmeyecek sanki

Eşlerde de oluyor elbette..Yine seninki belli ediyormuş bak.Benim eşim hiç öyle görünmüyordu. Dr'a bile gelemk istemezdi benimle. Taaa ki kese göreceğim gün birden sürpriz yapıp kapıda görünce şok olmuştum..

En zor geçen dakikaları sayacağın döneme giriyorsun maalesef.Umarım keyifli geçirirsin.

inşallah o dönemi de rahat ve sorunsuz geçiririm.test tarihim 27 mart olacak 15. gün yap derse ve o gün benim doğum günüm :)

Seldacım hadi inşallah sende son noktaya yaklaştın. Gözümüz kulağımız sende
arkadaşlar selam bende erbil beyin hastasıyım ocak ayında tedaviye başladım üç tane yumurta toplandı şubat ayında tekrar havuz işlemi yapıldı 2 tane yumurta toplantı 5 tane embriyom var donduruldu şimdi mart regli bitimimde ameliyat olacağım daha önce yaptırdığım tedavilerden çok farklı gidiyor erbil bey inanılmaz iyi ve güven veren bir doktor sonuç ne olursa olsun düşüncelerim aynı olacak (ama inanıyorumki güzel olacak) erbil beyin en büyük artısı en az sizin kadar istiyor bu çok önemli ben bu kadar güven veren bir doktor görmedim ameliyattan sonra beni menepoza sokacak iki ayın sonundada transferi gerçekleştirecek transferden önce yine bir tedavi süreci var sanırım bantlardan falan bahsediliyor bu nasıl oluyor merak ettim

arkadaşlar selam bende erbil beyin hastasıyım ocak ayında tedaviye başladım üç tane yumurta toplandı şubat ayında tekrar havuz işlemi yapıldı 2 tane yumurta toplantı 5 tane embriyom var donduruldu şimdi mart regli bitimimde ameliyat olacağım daha önce yaptırdığım tedavilerden çok farklı gidiyor erbil bey inanılmaz iyi ve güven veren bir doktor sonuç ne olursa olsun düşüncelerim aynı olacak (ama inanıyorumki güzel olacak) erbil beyin en büyük artısı en az sizin kadar istiyor bu çok önemli ben bu kadar güven veren bir doktor görmedim ameliyattan sonra beni menepoza sokacak iki ayın sonundada transferi gerçekleştirecek transferden önce yine bir tedavi süreci var sanırım bantlardan falan bahsediliyor bu nasıl oluyor merak ettim

Cuma günü benimde yumurta toplama işlemim olacak.. Nisandada pgd sonra transfer olacak inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur. Arka arkaya pozitif haberleri alırız..

Cuma günü benimde yumurta toplama işlemim olacak.. Nisandada pgd sonra transfer olacak inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur. Arka arkaya pozitif haberleri alırız..
inşallah güzel haberler alırız pgd nedir

Arkadaslar yeni yeni arkadaslatt gelmiss.. Evet hocamiz 1 taneditr..annemin dedigi gibi attik o bizim domtirum degil en kiymrtli uyemizya keske ist de olsamve kont ona gutsrmguzrl dusunun guzrll olsinn. Hocamiz cok basarili ve azimlidir..allahimm isallhh kucaklarimiz dolsuunn.m

amin inşallah güvenilir ellerdeyiz çok şükür

HayirLi olsun bende chg yaptirmayi düsunuyorum.size uygulanack pgt neden yumurta toplandiginda degilde bir ay sonra yapiliyor anlamadim.birde bu pgt sonucu gec cikan birseymi acaba?

HayirLi olsun bende chg yaptirmayi düsunuyorum.size uygulanack pgt neden yumurta toplandiginda degilde bir ay sonra yapiliyor anlamadim.birde bu pgt sonucu gec cikan birseymi acaba?
Eşimle benden kan alındı kalıp hazırlanıyor. Tamamlanmadı bu yüzden bir sonraki aya kaldı.. Evet uzun 2 ay oldu yaklaşık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…