- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.401
Başım bi rahatlamadı zaten kısmette yok sıkntılar yznden br yıl ertldm günü geldi şimdi yine sorun anlmıyrmki npmak gerekiocanım zaten dondurulmuş embriyoların vardı senin değil mi? Senin başka türlü de kafa karışıklıkların vardı zaten. Bence bir süre erteleyin .Bu stres ve ekonomik sıkıntı seni olumsuz etkiliyor. Bir kaç ay sonra belki her şey yoluna girince olması senin içinde iyi olabilir gibi geliyor bana.
Canım demek istediğim ben başkalarının yaptıgını yapmıyorum yapamamda ama asilamamda ve ilk tup denememde dikkat etmemistim simdi dikkat ediyorum arkadaslarin ariyor ela hoplama sakin cünkü yapımı biliyorlar is yerinde yerimde durmam o vakadan o vakaya koşarım...gercekten haklısın dediklerinde benim korkum dusla ilgili ilk 5 gün önemli ne zaman tutuncagini bilemiyoz gercekten yanlis oldugunu düsünseydim hic dus almazdim rahat olmaya bakıcam inşallah herşey güzel olcak
Evet rabbim yeterki nasip etsin ama sana yap deseler yaparmisin ben hoplamam kimse bu riski göze alamaz tedbiri elden bırakmamalıyız sende ben gibi otel odasinda kalcaksin iyi anliyacaksin ister istemez yatiyosun
tabi hoplamam o temsili bir laf ama kendini üzme.vicdanın rahatsız olmasın.sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.bence olacak senin inanıyorum.o çektiğin çilelerden sonra senin mükafatın olacak. :)
Amin inşallah göbişlerimiz doluversin :) bu arada hayırlı yolculuklar heyecanli bekleyişin başladı inşallah 5.güne hepsi gelir benim 7 taneydi benim şükür 6 tanesi geldi
Canım demek istediğim ben başkalarının yaptıgını yapmıyorum yapamamda ama asilamamda ve ilk tup denememde dikkat etmemistim simdi dikkat ediyorum arkadaslarin ariyor ela hoplama sakin cünkü yapımı biliyorlar is yerinde yerimde durmam o vakadan o vakaya koşarım...gercekten haklısın dediklerinde benim korkum dusla ilgili ilk 5 gün önemli ne zaman tutuncagini bilemiyoz gercekten yanlis oldugunu düsünseydim hic dus almazdim rahat olmaya bakıcam inşallah herşey güzel olcak
Evet rabbim yeterki nasip etsin ama sana yap deseler yaparmisin ben hoplamam kimse bu riski göze alamaz tedbiri elden bırakmamalıyız sende ben gibi otel odasinda kalcaksin iyi anliyacaksin ister istemez yatiyosun
Seldacım hadi inşallah sende son noktaya yaklaştın. Gözümüz kulağımız sendeinşallah.teşekkür ederim canım.hayırlısı olsun bakalım.6 taneden 4 tanesi kalsa yeter diyorum ama nasipte ne varsa o
teşekkürler..şuana kadar çok rahatım.eşim benden heyecanlı.diyorum sanki sana transfer olacak :) ama transfer sonrası nasıl olur bilemiyorum.günler geçmeyecek sankiSeldacım hadi inşallah sende son noktaya yaklaştın. Gözümüz kulağımız sende
teşekkürler..şuana kadar çok rahatım.eşim benden heyecanlı.diyorum sanki sana transfer olacak :) ama transfer sonrası nasıl olur bilemiyorum.günler geçmeyecek sanki
Eşlerde de oluyor elbette..Yine seninki belli ediyormuş bak.Benim eşim hiç öyle görünmüyordu. Dr'a bile gelemk istemezdi benimle. Taaa ki kese göreceğim gün birden sürpriz yapıp kapıda görünce şok olmuştum..
En zor geçen dakikaları sayacağın döneme giriyorsun maalesef.Umarım keyifli geçirirsin.
arkadaşlar selam bende erbil beyin hastasıyım ocak ayında tedaviye başladım üç tane yumurta toplandı şubat ayında tekrar havuz işlemi yapıldı 2 tane yumurta toplantı 5 tane embriyom var donduruldu şimdi mart regli bitimimde ameliyat olacağım daha önce yaptırdığım tedavilerden çok farklı gidiyor erbil bey inanılmaz iyi ve güven veren bir doktor sonuç ne olursa olsun düşüncelerim aynı olacak (ama inanıyorumki güzel olacak) erbil beyin en büyük artısı en az sizin kadar istiyor bu çok önemli ben bu kadar güven veren bir doktor görmedim ameliyattan sonra beni menepoza sokacak iki ayın sonundada transferi gerçekleştirecek transferden önce yine bir tedavi süreci var sanırım bantlardan falan bahsediliyor bu nasıl oluyor merak ettimSeldacım hadi inşallah sende son noktaya yaklaştın. Gözümüz kulağımız sende
inşallah güzel haberler alırız pgd nedirCuma günü benimde yumurta toplama işlemim olacak.. Nisandada pgd sonra transfer olacak inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur. Arka arkaya pozitif haberleri alırız..
İnşallsh canım ... genetik test yapılacak . Ben ve eşim taşıyıcıyız hasta olanlar ayrılacakinşallah güzel haberler alırız pgd nedir
anladım herşey güzel olur inşallahİnşallsh canım ... genetik test yapılacak . Ben ve eşim taşıyıcıyız hasta olanlar ayrılacak
amin inşallah güvenilir ellerdeyiz çok şükürArkadaslar yeni yeni arkadaslatt gelmiss.. Evet hocamiz 1 taneditr..annemin dedigi gibi attik o bizim domtirum degil en kiymrtli uyemizya keske ist de olsamve kont ona gutsrmguzrl dusunun guzrll olsinn. Hocamiz cok basarili ve azimlidir..allahimm isallhh kucaklarimiz dolsuunn.m
HayirLi olsun bende chg yaptirmayi düsunuyorum.size uygulanack pgt neden yumurta toplandiginda degilde bir ay sonra yapiliyor anlamadim.birde bu pgt sonucu gec cikan birseymi acaba?Cuma günü benimde yumurta toplama işlemim olacak.. Nisandada pgd sonra transfer olacak inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur. Arka arkaya pozitif haberleri alırız..
Eşimle benden kan alındı kalıp hazırlanıyor. Tamamlanmadı bu yüzden bir sonraki aya kaldı.. Evet uzun 2 ay oldu yaklaşık..HayirLi olsun bende chg yaptirmayi düsunuyorum.size uygulanack pgt neden yumurta toplandiginda degilde bir ay sonra yapiliyor anlamadim.birde bu pgt sonucu gec cikan birseymi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?