Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

selamlar bende sizi hergün takip ediyorum bende erbil beyin hastasıyım banada havuz sistemi uyguluyor erbil bey ve yumrta rezervim az fsh bazen çook yüksek çıkıyor..duurmum vahim yani 3 ay oldu tedaviye başlayalı ancak bir emriyom oldu..bazen hiç yumoşum gözükmüyor gözüksede büyümüyor yani zor bir hastayım..banada 3 emriyo biriktirip geçici menopoza sokup iki ay sonra transer yapıcak..erbi bey neden herkezi önce menopoza sokup transfer yapıyor sebebini bilen varmı..benim tahminim menopoz evresinde rahim kalın kalıyor ve emriyonun tutnmasını kolaylaştırıyor bunu erbi beye soran varmı..inş erbil beyin elleri banada uğurlu gelir 4 tüp bebek negatif denemem oldu madi manevi çok yıprandık..

Kızlar Günaydın Naber ben yine buradayım kızlar erbil beyle tansel yani üroloji bol doktor bi arada çalışıp tup bebek yaptıran varmı !!!! Bu 5 inci denemem olcak 1 denemem erbil bey de baştan tuttu ve ama sadece ksn pozitif oldu erbil bey elinden geleni yaptı çok iyi bu Dr daha önce yapılmamış şeyler varmı bu konuda bilgisi olan eşimin sperm sayısı hareket morfolojik iyi ama iğne ile alıp yapmayı deneyecek varmı bilgisi olan

Yumurta toplamadan sonraki adet ilaçlardan dolayı 1 hafta -10 gün erken geldiği söyleniliyor. Acaba öylemi sizlerinde erken mi geldi?

Gunaydinnnn kizlarrrrrr...ben dun mucizemin
Minik kesesini gordummmkizlar cok guzeldiii..dilerimmmm saglikla devam eder...korkularim hic birakmiyo beni ama Allaha sigindim ne gelirse ondan raziyiz..kizlarr size bise sorcam..bu belirtiler var ya bel karin kasik agrisi falan bunlar ara ara oluyo kesiluyo..onu anliyom da ara ara olunca...goguslerim de sizliyordu uclari karardi ve delijleri yarildi..ama ne siskinlik var ne de sizlama kaldi...korkuyom kesilince bi terslik mi var die..sizlerin belirtiler surekli var mi?

Herşeyin güzel olacağına en başta sizin inanmanız çok güzel.. Evet herşey zor görünüyor insana ama imkânsız değil..

Görüşmeye gittiğimde hayatımı birakmistim sanki bi kenara,yuzumdeki umutsuzluk ve gozyaslarim vardı.

Önce inan..Allah un izniyle anne olucaksin sende.bi dahaki görüştüğümüz de toparlamış ol kendini demişti.. İnş Rabbim sizlere de erbil hocayı vesile kılar..o kadar çok dua alıyorlar ki..

anne olacağiniza gönülden inanın ark.lar.ve çok dua edin,hem kendinize hem tüm isteyenlere..Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Yumurta toplamadan sonraki adet ilaçlardan dolayı 1 hafta -10 gün erken geldiği söyleniliyor. Acaba öylemi sizlerinde erken mi geldi?
Benim erken gelmedi canım ama etkileyebiliyor.normal kabul ediyor erbil hoca..ignelerden tüm hormonlar etkileniyordu sonuçta

kızlar ya burda olmak ne kadar güzel iyiki üye olmuşum

hepimiz inşallah önce allaha sonra erbil hocaya inanıyoruz

bizde anne olacağız evet süreç hem maddi hem manevi çok zor hele birde benim gibi uzak şehirden gelince dahada zor

ilk görüşmemden itibaren erbil hoca bana o umudu verdi sonuç ne olursa olsun o bizim anne olmamız için çok çabalıyor elinden gelenin en iyisini yapıyor hocamızı seviyoruz herkese onun gibi doktor nasip olsunnnn

Canım tedavin hayli meşakkatli olacak belli ancak Erbil bey herkesi menepoza sokmuyor. Demekki sizde bu yapılması gerekli. Herkese farklı uygulamalar yapıyor kişiye özel. Maddi olarak çok zor haklısın ama bence sen sadece o kısmını düşün. Erbil bey inan ki senin için ne gerekli ise onu uyguluyordur. İçini ferah tut.

Mrh arkadaslar nasilsiniz takip ediyorum ama yazma firsatim olmuyo tedavideki arkadaslara bol sana dilerim RABBİM ins.yar ve yardimciniz olsun ins.icinizdeki üzüntünüzü mutluluga cevirsin hamile arkadaslar jeli kacinci haftada biraktiniz bide simdi 2 li tarama testi yapilacak sizce yaptirmaliyim haftaya kontrolum var simdiden erbil beyi aramadim haftaya arayip 2li taramayi soracam yaptirmalimiyim diye tecrubeli hamis arkadaslardan fikir almak istiyorum

Canım tebrik ederim tekrar :)
O ağrılar ve sancılar devamlı olmuyor.Zaman zaman yokluyorlar seni endişe etme.Ama göğsün neden çatladı onu anlayamadım. Sorup uygun bir krem kullanmalısın bu genelde doğu zamanında başımıza gelir çünkü. Taaa ki bebeğin hareketlerini hissedene kadar da bebeğim acaba yerinde duruyor mu endişesi yakamızı bırakmıyor buna da hazır ol :)

Canım merhaba,
Eski tecrübelerime dayanarak 12-14. haftala arası bu testin yapıldığını biliyorum. Ense kalınlığı da ölçülecek USG'de bebişinin..
Bu arada Erbil bey 14-17 mArt arası izinde olacak haberin olsun.

Selam arkadaslar.
Ben 2 tup denemesi yaptim negatif
Erbil beyin havuz yontemi ile sinraki aylarda transfer yaptigini okudum
Ankarada yasiyorum. Sizce erbil beyde denemelmiyim? Ayrica her yumurta toplamada ekstra ucret odeniyormu? Dondurma cozme islemi ucrete dahil mi? Yaklasik ne kadar tutar?
Fikirleriniz benim icin cok onemli. Ona gore zor da olsa ankaradan tedaviye gelecegim. Simdiden tesekkurler

Saol canim cevabin icin bende suanda 11 haftanin icindeyim 4 gun mu izinli olmazsa haftaya persembe arayayim canim saol canim söyledigin icin jelide soracagim nezaman birakmam gerektigini genelde 12.haftada birakiliyomus benim 1 haftam kaldi sanada hayirli olsun canim RABBIM ins.bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip eder

merhaba ben daha yeni bu işlemleri tamamladım sanada kısaca anlatabilirim
her şeyden önce bence kesinlikle denemelisin erbil bey çok iyi bir doktor ve çok tecrübeli
bende 4 negeti denemeden sonra erbil bey ile tedaviye başladım ama keşke daha önce başlasaydım diyorum
ilk yumurta toplama işlemim ocak ayında oldu 6000hastane+2500 ilaçlar kalmana gerek olmaz sadece son haftaya girdiğinde iki gün arka arkaya muayne etmek isteyebilir 3 tane yumurtam toplandı embriyo olarak donduruldu sonra şubatta tekrar havuz yöntemi ile bir tedavi daha yaptık 3500hastane+2000ilaçlar beş defa gittim geldim uçak la biraz yorucu oluyor ama olsun 3tane yumurtada burda toplandı ikisi döllendi onlarda donduruldu şimdi ay sonu ameliyat olucam ondan sonra menepoza sokucak beni iki ay sonrada kısmet olursa transfer yapılacak

Canim 1
12 haftadan sonra biraktirdo bana cnm

Bizim ikiz oldugu icin ense kalinlikkati falan olctu etbil hoca 12 haftada...aende danis cnm ona gore taptirirsin...

Canim bende mersind3n geldim bence hicc teredut etne..hocamis cok ttli ve basarisi cok yuksrk..ama fitat icin kliginigi arasan daha iyi bilgi verirler..

Evet canım bemim eşiminde spermleri iğneyle aldılar buna tesa deniliyor. Şu anda hamileyim. Tansel bey çok iyi bir insan öyle gerek duydularsa bence yaptır. Ben bu şekilde hamile kaldım.

Kızlar regl 5 gunu bant ıse 4 gundeyım. Saçma mı bılmıyorum bugüne kadar hıc olmadıgı kadar belım ve kasıgım ağrıyor bantlardan olabılır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…