- 2 Aralık 2012
- 115
- 31
- 123
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.441
Canimmm saol cevabin icin ben erbil beye gidemiyorum iste yol ve maddi durumdan dolayi zor oluyo suanda 12 haftaya girecem haftaya arayip soracam saolsun doktorumuz titizlikle cevapliyo sorulari haftaya arayip sorayim tek tek erbil beyin yorumlari ne olacak bakalim cok saol kuzucugumBizim ikiz oldugu icin ense kalinlikkati falan olctu etbil hoca 12 haftada...aende danis cnm ona gore taptirirsin...
Haklisin cnm endise hic bitmiycek galiba..dilerim Rabbim saglikli bi gebelik nasipeder hepimize..cnm gogsum catladi derken ortasindaki deli enine genislemis demek istemistim..bi de erbil bey keseyi gorunce banti biraktiriyo ya galiba o yiyüzden estrofem kesildi die gogus hassasiyeti azalıyor olabilir..seninle aramizda tam bi hafta var...hadi bakalim once sen sonra ben o guzel pit pitlari duyalim insaallah..Canım tebrik ederim tekrar :)
O ağrılar ve sancılar devamlı olmuyor.Zaman zaman yokluyorlar seni endişe etme.Ama göğsün neden çatladı onu anlayamadım. Sorup uygun bir krem kullanmalısın bu genelde doğu zamanında başımıza gelir çünkü. Taaa ki bebeğin hareketlerini hissedene kadar da bebeğim acaba yerinde duruyor mu endişesi yakamızı bırakmıyor buna da hazır ol :)
İnşallah kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz bende sizin gibi kalp atışlatınınduyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumHaklisin cnm endise hic bitmiycek galiba..dilerim Rabbim saglikli bi gebelik nasipeder hepimize..cnm gogsum catladi derken ortasindaki deli enine genislemis demek istemistim..bi de erbil bey keseyi gorunce banti biraktiriyo ya galiba o yiyüzden estrofem kesildi die gogus hassasiyeti azalıyor olabilir..seninle aramizda tam bi hafta var...hadi bakalim once sen sonra ben o guzel pit pitlari duyalim insaallah..
Haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım... Bizde arkandan geliyoruz hayırlısıyla inşallah..Kızlaaarrr yarın 9.günüm olacak test yaptırcam artık kaderimde yazılanı yarın öğrenmiş olucam dualarınızı eksik etmeyin...
Canim duakatimiz seninlr...mutku haberlerle gel..hamileyim yaz be bizi srvindir..Kızlaaarrr yarın 9.günüm olacak test yaptırcam artık kaderimde yazılanı yarın öğrenmiş olucam dualarınızı eksik etmeyin...
Hadi hayırlısı bugün senin günün günün olacak inşallah dualarımız seninle ALLAH ım yüzünü güldürsün inşşallah canım.Kızlaaarrr yarın 9.günüm olacak test yaptırcam artık kaderimde yazılanı yarın öğrenmiş olucam dualarınızı eksik etmeyin...
Allahım hayırlı haberlerini almayı nasip etsinHaydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım... Bizde arkandan geliyoruz hayırlısıyla inşallah..
Güzel haberini bekliyoruz..:)Kızlaaarrr yarın 9.günüm olacak test yaptırcam artık kaderimde yazılanı yarın öğrenmiş olucam dualarınızı eksik etmeyin...
inşallah canım bol bol yumurtaların olur allah yardımcın olsun bizi haberdar etHayırlı cumalar arkadaşlar birazdan yumurta toplama işlemim yapılacak. İnşallah sonuçları güzel olur hayırlısıyla devam ettiğiniz bu yolda inşallah güzel sonuçlar alırız. Dualarınızı esirgemeyin..
HADİ HAYIRLI HABERLER İNŞALLAH 9.GÜNDEMİ TEST YAPILIYOR KIZLAR BEN ÇALIŞIYORUM RAPOR VERİYORLARMI BİRDE ERBİL BEY NASIL GEÇİRMEMİZİ ÖNERİYOR BU DÖNEMİCanim duakatimiz seninlr...mutku haberlerle gel..hamileyim yaz be bizi srvindir..
Canim rapor verilir sikinti yok notmal tatih 15 gun sonrada bebde 9 gun yapmistimm...ben dinlendim ama durmadan yurudim hep katnimi srvdim.bol su ictim.2 gece de ist da kaldim.evime dondim..elanin guz4l hbrini bekliyoruzHADİ HAYIRLI HABERLER İNŞALLAH 9.GÜNDEMİ TEST YAPILIYOR KIZLAR BEN ÇALIŞIYORUM RAPOR VERİYORLARMI BİRDE ERBİL BEY NASIL GEÇİRMEMİZİ ÖNERİYOR BU DÖNEMİ
Canim rapor verilir sikinti yok notmal tatih 15 gun sonrada bebde 9 gun yapmistimm...ben dinlendim ama durmadan yurudim hep katnimi srvdim.bol su ictim.2 gece de ist da kaldim.evime dondim..elanin guz4l hbrini bekliyoruz
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda beni hatırlayanlarınız vardır, önceki sayfalardan..Uzun zamandır tekrar yazma fırsatı bulamamıştım. Bizde yaklaşık 3 yıllık bebek sahibi olma çabalarından sonra aralık -ocak ayı gibi erbil beyle tüp bebek tedavisine başlama kararı almıştık..Başımdan geçenleri sizinle paylaşma gereği duydum umarım bir benzerini kimse yaşamaz.. Öncelikle bu yazımı birilerini suçlamak için yazmadığımı belirtmek isterim amacım sadece infertilite hastası olmamıza rağmen düşük de olsa farklı ihtimallerin de olabileceğinin bilincinde olmak..Genelde tüp bebek tedavisine adetin 1 yada 2. günü başlanır en azından bundan önceki tedavilerimde bu şekildeydi..Normalde adetten önce kahverengi lekelenmelerim olur benim ve bu neredeyse 1 hafta sürer. Daha önceden kararlaştırdığımız üzere, ocak ayında adetten 1 hafta önce leke gelmesiyle birlikte hocayı aradım ve ertesi günü soluğu istanbulda aldık..Erbil hoca beta hcg testi istedi ve sonucun 0 cıkmasıyla adetten yaklaşık 7 -8 gün önce tedavimize başladık. Bütün ilaçları iğneleri kullandım. Son kontrol ve iğne gününde doktor kan testinde progesteron hormonumun cok yüksek çıktığını ve bunun imkansız olduğunu söyledi.. Tabi benim aklıma direk gebelik ihtimali geldi ama kendisi böyle birşeye pek ihtimal vermedi hatta çatlatma iğneleri ve opu gününü bile tayin etti.. Beta hcg testi yapıp yapmayacağımızı sorduğumuzda opudan sonra bakarız diye yanıt verdi. O gün ki iğnelerimi de olduktan sonra akşam eve geldiğimde (şehirdışından geliyoruz) ilk işim kanda beta hcg baktırmak oldu içime kurt düşmüştü bir kere.. ve sürpriz 3 yıl sonra doğal yolla ilk defa hamileydim..O an ki sevincimi anlatamam sizlere.. Bu sonucu yıllarca aylarca o kadar çok beklemiştim ki beni en iyi siz anlarsınız.. Sonradan bütün kullandığım tüp bebek ilaçları ve iğneler geldi aklıma hepsi de gebelikte kullanımı uygun olmayan X kategorisi ilaçlar..Anlayacağınız ne sevinebildim ne üzülebildim.. İçimde ya bebeğim etkilendiyse ya bebeğime ilaçlar zarar verdiyse endişesi, bitmek bilmeyen korkular, kimsenin hiç bir doktorun bu konuda net -kesin birşey söyleyememesi..Benim de sınavım bu şekildeymiş, dua ve tevekkülden başka elimden gelen birşey yok..Şu anda hamileliğim devam ediyor..Sizden tek dileğim dualarınızda bana da yer vermeniz.. Umarım hepimiz, bu yolda uğraş veren tüm arkadaşlarım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
Canım lekelenmelerim uzun sürdüğü için doktor lekeleme başladığı anda gelmemi söylemişti..Erken başlamak, geç kalmaktan iyidir demişti.. Doktorlar ne derse ona uyuyoruz aman yanlış eksik birşey yapmayalım diye..Eminim gerçekten de doktorun bildiği birşey vardır ama kimin aklına gelirdi ki bu durum..Nasip böyleymiş demekki..sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah
ben hiç bir zaman lekelenmeleri gördüğümde doktoru aramadım her zaman sökülmesini bekledim
evet çok büyük şanssızlık olmuş ama dediğim gibi inşallah sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun
Insallah bebegin sagliklidir cnm.peki erbil beyi arayip sonucu soyledinizmi okdar ilac kullanmissiniz bunun bebege etkisiyle ilgili birsey soylemedimi?üzücü bir durum gercekten insallh bebek sagliklidirda bunlari kisa zamnda unutursunuz..Canım lekelenmelerim uzun sürdüğü için doktor lekeleme başladığı anda gelmemi söylemişti..Erken başlamak, geç kalmaktan iyidir demişti.. Doktorlar ne derse ona uyuyoruz aman yanlış eksik birşey yapmayalım diye..Eminim gerçekten de doktorun bildiği birşey vardır ama kimin aklına gelirdi ki bu durum..Nasip böyleymiş demekki..
Insallah cnm.erbil bey bisey olacagini dusunmuyorum dedi cerrahpasa da getam diye bolum var oraya yonlendirdi bizi..Oradan rapor aldik, ilaclarin bebek uzerinde olasi yan etkileri ile ilgili arastirma sonuclarini iceriyor..cok erken donem oldugu icin adet oncesi donem ya hep ya hic yasasina girermis, ilactan etkilense dusermis yada vucut atarmis erken donemde..rutin takip öngörüldü..insallah hic etkilenmemistir bebisimizInsallah bebegin sagliklidir cnm.peki erbil beyi arayip sonucu soyledinizmi okdar ilac kullanmissiniz bunun bebege etkisiyle ilgili birsey soylemedimi?üzücü bir durum gercekten insallh bebek sagliklidirda bunlari kisa zamnda unutursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?