Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım arkadaşımla konuştuk durumunu aynı şey 40 Yaşında bir akrabasının başına gelmiş bütün iğneleri yapmış oda ama hamileymiş. Hiçbir şey olmamış kızı 7 yaşındaymış şimdi seninde öyle olacaktır Allah'ın izniyle kaçıncı haftadasın

Canim Allah senden yuzbinlerce kere razi olsun en azindan benim durumumu yaşamış ve saglikla cocuguna kavusmus birinin oldugunu bilmek biraz olsun rahatlatti..internette 1 aydir arastiriyorum benzer durum yasayan ve saglikla bebegini kucagina alan var mi diye..canim 9 haftaligim su anda..

Canımmm ne demek birazcık rahatladıysan ne mutlu bana.hatta yarın o arkadaşıma söylerim vakti olursa direk o yazar sana yakın akrabasıymış başına gelen.Bende 9 haftalığım canım inş sağlıkla beraber doğum yaparız :) korkular hepimizde var inan Gözümüz gibi bakmaksa gidecek olan gider Tevekkül edicez bebeklerimizin yiyecek ekmeği varsa her şekilde olucaklar canım gönlünü ferah tutmaya çalış bişeycik olmaz Allah'ın izniyle

Koca bir negatif aldım hislerimde yanılmadım esimle merkeze girdigimizde ikimizde aynı his kapladî ne dualar ediyoruz biz yeterki yanîlalım diye erbil bey beni şaşirtmadi dondurulmuslarimi iptal etmek istedim parayi geri vermeyiz dediler bi embriyolog bizimle gorusme zahmetinde bile bulunmadi esim son kez ela dedi hickirarak birak donmuslarimiz kalsin yoksa o merkezi yikar paramida alcaktim erbil beye dedim sen beni kolay hasta gördün hic bisey yapmadin suradan tedavi yaptin opudan sonra adetim 1.5 ay gelmedi ilaclari tikadin ama bi kistim oldugunu ben edremitteki dr dan duydum sonra mrrkeze geldik sanki benim hatammis gibi 500 para bayildik kist bosalttik simdide bana era kromozom testi vs dedi sanki bizde para kaldi su dondurma paradini bile biz borc almistik suan sürekli agliyorum ben yine basariliyim diyor ama ben ilgisizliginden sikayetciyim bi tanimi bile koyamadi ben bir saglikciyim ameliyathane hemsiresiyim neyse diger donmuslarimi esimin israri ustune kafami ne zaman toplayabilirsem mustafa bahceciyle transferimi yaptircam hoscakalin arkadaslar dualariniz icin cok saolun

Canım yaşadığın Duyguları 2 kere yaşadım.inan çok çok üzüldüm keşke başka türlü olsaydı Herşey. o anki sinirle dondurulmuşlarını iptal etmek istedin ama iyiki de yapmamışsın Kafanı topladığında Donmuş transferi daha kolay biliyorsun inş onlar sana bebiş olacaktır. Aksilikler olunca oluyor işte inş bundan sonra Herşey istediğin gibi olur

Canım Allah büyük bir mucize vermiş sana. Kullandığımız ilaçlarda yumurta üretmek için ya başka bir tehlike yaratmamıştır inşallah. Kaç haftalık oldun şimdi? Usg'de, ikili testler vs. Her şey yıkundadır umarım.

Kaç kez baktım senden bir haber var mı diye?? Ne diyeyimki bilemedim. Ne desem de tesellisi yok bunu da biliyorum. Üzgünüm..

Allah sabir versin cnm. insallh son olur rabbimin vardir bir bildigi zamani gelince olcaktr.sen umudunu yitirme.

erbil beyle ilgili bugün ikinci olumsz haber insan ister istemez etkileniyor.hamile kalanda cok onuda biliyorum.3.denemede onu düşüyodum ama şuan çok kararsizim.yogun oldugu için ilgisizmi acaba hastalarina karşi?

Evt canim gercekten cok buyuk bir mucize..benim tuplerim alinacakti opudan sonra ayrica embriyolar amerikaya genetik arastirmaya gidecekti tupler alinmadan Rabbim mucizesini gondermis..9 haftaligim canim su anda daha 2 li teste var..rabbim ugrasan herkese pozitifi gostersin insallah saglikla bebis leride kucagimiza almayi nasip etsin

Canim su anda ne desek bos hislerini cok iyi anliyorum ama zaman en iyi ilac..gerçekten herseyin bir vakti var ve gercekten o vakit gelmediyse en iyi dr olsun fayda etmiyor. önemli olan hayirlisiyla olsun..sakin umidini yitirme Allahin izniyle bebis vadesinin gelmesini bekliyor biraz daha sabir..

Çok üzüldüm canım ama herşey Allahtan.. Dua et sabır göster. Zamanı gelince Allah nasip edecektir..

Çok üzüldüm canım ama herşey Allahtan.. Dua et sabır göster. Zamanı gelince Allah nasip edecektir..
Her şeyin hayırlısı allahtan vardır ondada bir hayır ama erbil bey e bu kızgınlığın neden

Bi tedaviye başlarken almisdin bu güzel haberi.vardır bunda da bi hayır.Rabbim korur meleğin i sen içini ferah tut olabildiğince..sağlıkla kucakla inş yavrunu

Sözün bittiği yer oluyor.insan ister istemez sitem ediyor bazen.ama kismetten ötesi yok.hayırlı vakit olacaktır inş.dondurulmuslarini niye iptal etmek istedin anlayamadım.ama toparla kendini.en uygun vakitte umutla başlamak için..

Herkese Merhaba,
Uzun protokol ile tedavi gören varsa, ne kadar sürelik bir zaman diliminde tedavi başlayıp testin yapılması ile tamamlanıyor bilgi alabilirsem çok sevineceğim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Hamilelik aşısı diye birşey varmış? Ücreti ne kadar biliyomusunuz? Birde era testinin fiyatını bilen varsa yardımcı olabilirmi..

Kızlar transferim 5 martta olmus o günü saymazsak benim 10.günüm normalde dün adet olmam lazimdi olmadim cuma gunu merkezde 8.günüm test sonucum 3 çıkmıştı erbil bey 18 mart deneyelim dedi ama sonuc olumsuz demisti ben tabi o gün dünya basima yıkıldı aglamaktan kendime 2 gün gelemedim ne bir hamileye bakabiliyom nede bir bebege esim halime dayanamiyor cevrem bassagligi gibi tel yagmuru yapiyorbne deseler icim avunmuyor ben mucizemi kaybettim maddi manevi çöktük yarınnpsikiyatriye gitcem ilac kullancam hayatim boyunca hic gitmedigim bölüme gitcem ilac almadan hayatimin son beta hcg sine baktircam ve bu sayfayi kapatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…