Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

kızlar merhaba ben ay sonunda erbil be ile laproskopi ameliyatı olacağım ( kanalım tıkalı ve rahimde bir kist gibi birşey var o alınacak) aranızda böyle bir operasyon geçiren varmı zormu şehir dışından gelicem hemen eve dönebilirmiyim

ben de laporoskobi olacagım, mayıs ayında. benim tüpler tıkalı hidrosalpenks var. bir gün belki hastanede tutarlar, sonra eve gönderirler diye tahmın ediyorum.

kızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı

ben de laporoskobi olacagım, mayıs ayında. benim tüpler tıkalı hidrosalpenks var. bir gün belki hastanede tutarlar, sonra eve gönderirler diye tahmın ediyorum.
ameliyat sabah erkenden olacak akşam çıkarsın dedi bana hicran

kızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı
Bwn prednol kullaniyorum.ama transfer sonrasi serum vermediler

zor bir operasyon değil dedi evet bende şehir dışından geliyorum
hemen dönmeden seni menepoza sokacağım dedi bana da iki sonundada transfer yapacak evet

hemen dönmeden seni menepoza sokacağım dedi bana da iki sonundada transfer yapacak evet
sizi de iki ay menopoza sokup öyle mi transfer yapacak doktor?

demek ki aynı tedavi yöntemi uygulanacak ikimize de , hayırlısı bakalım insallah. ben mersinden geleceğim.

Transfer sonrası günde 2 tane kullandım canım.mg hatırlamıyor um ama.
Transfer günüde serum falan takilmadi.

En güzel,en sevinçli haberler gelicek inş.Rabbim tüm kullarinin kucaklarimiz doldurdum inş

Insallah canim.bu gece uyurken cok kasik agrim oldu.sanki kasiklarima biri yumruk atti belimden cikti agrisi.tamam dedim olmadi ama gecti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…