- 14 Ocak 2014
- 326
- 198
- 53
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.481
canım ya ne desem boş tabi ama her zaman herşeyin hayırlısı
ben de laporoskobi olacagım, mayıs ayında. benim tüpler tıkalı hidrosalpenks var. bir gün belki hastanede tutarlar, sonra eve gönderirler diye tahmın ediyorum.kızlar merhaba ben ay sonunda erbil be ile laproskopi ameliyatı olacağım ( kanalım tıkalı ve rahimde bir kist gibi birşey var o alınacak) aranızda böyle bir operasyon geçiren varmı zormu şehir dışından gelicem hemen eve dönebilirmiyim
ameliyat sabah erkenden olacak akşam çıkarsın dedi bana hicranben de laporoskobi olacagım, mayıs ayında. benim tüpler tıkalı hidrosalpenks var. bir gün belki hastanede tutarlar, sonra eve gönderirler diye tahmın ediyorum.
Bwn prednol kullaniyorum.ama transfer sonrasi serum vermedilerkızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı
Predenol 16 değil 4mgx2 yani her sabah günde 8mg. olarak kullandık biz.kızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı
demek ki ağır bir operasyon olmayacak. ben sehir dısından geleceğim. aksama dönüs yaparız o zaman.ameliyat sabah erkenden olacak akşam çıkarsın dedi bana hicran
sizi de iki ay menopoza sokup öyle mi transfer yapacak doktor?ameliyat sabah erkenden olacak akşam çıkarsın dedi bana hicran
sizi de iki ay menopoza sokup öyle mi transfer yapacak doktor?
demek ki aynı tedavi yöntemi uygulanacak ikimize de , hayırlısı bakalım insallah. ben mersinden geleceğim.zor bir operasyon değil dedi evet bende şehir dışından geliyorum
hemen dönmeden seni menepoza sokacağım dedi bana da iki sonundada transfer yapacak evet
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsundemek ki aynı tedavi yöntemi uygulanacak ikimize de , hayırlısı bakalım insallah. ben mersinden geleceğim.
Suan ne asamadasin bende persenbe estrofeme ve prednola basliycam insallah olur bu defaBwn prednol kullaniyorum.ama transfer sonrasi serum vermediler
Bana 16 mg verdi gunde 1 tane siz hamilesiniz herhalde insallah bizede nasip olur anne olmak rabbim tamamina erdirsi ne kadar kullandiniz bu ilaciPredenol 16 değil 4mgx2 yani her sabah günde 8mg. olarak kullandık biz.
Suan ne asamadasin bende persenbe estrofeme ve prednola basliycam insallah olur bu defa
Transfer sonrası günde 2 tane kullandım canım.mg hatırlamıyor um ama.kızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı
En güzel,en sevinçli haberler gelicek inş.Rabbim tüm kullarinin kucaklarimiz doldurdum inşPerşembe günü transfer oldu.beklemedeym.ben sabah 4 mg ve 2 tane iciyorum
En güzel,en sevinçli haberler gelicek inş.Rabbim tüm kullarinin kucaklarimiz doldurdum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?