Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

kızlar merhaba, embriyo gelişimiyle ilgili her gün arayıp bilgilendirildiniz mi? beni dün aradılar ama bugün hala ses yok çok merak ediyorum çalışamıyorum bile stresten.

Aslında haklı ama bunu örneğin benim gibi kontrollere giden herkese söylemesini beklerdim açıkası. Ben şu an 9. haftama girdim. Gelecek hafta kontrolde pat diye söyleyecekse çok da hoş olmaz aslında. Bende dr. bulmak isterim ama son dakika artık bana gelme derse de üzülürüm.

Bnxe evt cok yogun olabılır hakkı olabılır bastan berı doktorla güveniyoruz emanetız sankı yarı yolda kalmak gıbı olur bu ... Benım transfer 5. Gunüm sag kasıgımda sankı gaz sancısı varmıs gıbı tek yerde tek noktada ağrıyo beklemek cok daha zormus

Aynen bizim de çok hızlı oldu kese muayenesinde adam hakli bir yandan da

İşte bende güvenilir bir yer arıyorum kendime. Hem orada kontrolerim olsun hemde doğumu yapabileyim kısmetse diye. Ama maalesef bulunduğum çevredeki hastaneler servet istiyorlar doğumda..Şişli ; Levent civarında..Genelde biraz daha uygun olan Medical Park gibi ama o'da bana uzak Bahçelievlerde..
Nereye gitsem halen düşünmekteyim.

Aynı benzer ağrıyı yaşadım..Hatta ciddi ciddi kütlesel bir ağrıydı artık adet olacağıma inanmıştım. Umarım sonucunda benim gibi mutlu son olur :)

bana keseyi görmeye gittiğimizde memleketinde güzel bir doktor bul kalp atışlarını duy haber ver dedi.12 ve 20. hafta önemli o zaman ben seni yönlendiririm dedi

bir de bana benexolu 12. haftaya kadar devam dedi ama galiba size gün aşırı kullandırıyor.hamilelikte zararlı diye duydum.kafam karıştı

bizim burda da yok hastane 90 km uzakta özel hastaneye gidicem.orda bir doktora gidiyordum daha önce.bi de bu sabah bir kaç damla kahverengi lekelenmem oldu çok korktum.bi de turuncu bir akıntı vardı.hemen haber verdim proluton verdi.dinlen dedi.kaç gündür hep ayaktaydım gündüz okulda akşam dışarda.devamı gelmedi çok şükür

Evet cok zorbcabim ama sonu guzel ilcakk ve unutucann bu bekleyisi az sabirr cnm bebim...

Canım bi şey soracağım bugün benden de kahverengi leke geldi jelle beraber jelin rengi de turuncu gibiydi .Ben de aradım ama bana bi şey olmaz korkma dediler ben korkuyorum.seninki de jelle beraber miydi.

Canım bi şey soracağım bugün benden de kahverengi leke geldi jelle beraber jelin rengi de turuncu gibiydi .Ben de aradım ama bana bi şey olmaz korkma dediler ben korkuyorum.seninki de jelle beraber miydi.

Yok canim helle beraber degildi.jeli gece yaptim yürüdüm filan ama bu sabah uyandigimda gelmisti.yani jelin o gelen tortusunun icinde degildi.bulasik kahverengi birkac damla sonra turuncu bir akinti

Onu bende yaşadım Selda..Bende pruloton oldum. Allahtan kesildi hemen. Hatta son kontrolde de ufak bi kanama alnı görüyorum yine bir leke gelebilir bebeğe zararı yok. Olursa korkma dedi bana. Ben yine kesin korkarım tabii inşallah olmaz yani.

Benim halen jeli sıkıp çıkardığımda ucunda zaman zaman koyu siyaha yakın tortu çıkıyor. Bazen jel çökelek peynir gibi böyle üzeri siyah siyah geri geliyor. Biliyorum biraz iğrenç bir tarif oldu ama aynen böyle yani..
Erbil bey bunların normal olduğunu söyleyince artık sorun etmiyorum.

kızlar ben her gecen gun sebep arıyorum galıba yada ters bırsey mı bılemıyorum.6 gunum transferde yanı gecen cuma transfer oldu bugun sankı vajına da yanma var gıbı ıdrar yaparkende sankı jelden olabılır mı ?otururken bıle sankı vajınadan bırsey batıyo gıbı :) sacmalıyorda olabılırm

Insallah olmaz.zarari yok deselerde insan korkuyor.daha bebegimi goremedim bile.11 nisanda gidicem doktora ama dayanamadim yarin burdaki devlet hastanesinden randevu aldim.gorurum insallah bebegimi. Yarin 6. Hafta bitiyo.benim de jelde dunden beri geliyo telve gibi kahverengi tortular.

Jeden olabilir ama rahat olun belirti aramayin.cunku gercekten olmuyor.benim sadece kasık agrisi oldu.insallah pozitifi sonucu verirsin ve hep beraber seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…