Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

İstisna hastalarımda var diye söyledi ama zamanla yarışıyorum yrtişemiyorum artık dedi pat diye bırakıyorsunuz yani dedim olurmu öyle şey yönlendirme yapıyorum ama her zaman yardımcıyım het konuda dedi benim transferime daha ikibuçuk ay var zaman nasıl geçecek bilmiyorum inşallah sonuçlar sizler gibi pozitif olur

Inşallah. Insana hic gecmeyecek gibi geliyor ama transfer öncesi en rahat zaman.asil is transferden sonra. Hamile olunca da hep stres :) pozitif olun.hep olumlu düşünün. Olacagina inanin.

Inşallah. Insana hic gecmeyecek gibi geliyor ama transfer öncesi en rahat zaman.asil is transferden sonra. Hamile olunca da hep stres :) pozitif olun.hep olumlu düşünün. Olacagina inanin.
Evet hep olumlu düşünüyorum olacağına inanıyorum allahın izni ile artık tüp bebekten başka şansımda yok kanallarım alındı beş tane embriyom var inşallah ikizlerim olur diyorum hep önce allaha sonra erbil beye çok inanıyor ve güveniyorum ama insanlarda buladar kaptırma kendini olmazsa çok üzlülürsün diyor o zaman içimi bir hüzün kaplıyor

Bana da oyle diyorlardi.insan uzuluyor tabi o zaman biz de biliyoruz olmama ihtimali de var ama baskalarindan duymak daha üzücü. Hemen olumsuz dusunceleri uzaklastiriyordum zihnimden. Duamizi edelim Allaha birakalim gerisini.

Bana da oyle diyorlardi.insan uzuluyor tabi o zaman biz de biliyoruz olmama ihtimali de var ama baskalarindan duymak daha üzücü. Hemen olumsuz dusunceleri uzaklastiriyordum zihnimden. Duamizi edelim Allaha birakalim gerisini.
aynen canım bende öyle yapıyorum allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

benimde randevum 11 Nisan'da.. Allahım hamilelikteki tek sıkıntı şu an yaşadığım bulantı olsun. Daha da bi sıkıntı yaşamadan kucağımıza alalım inşallah.

benimde randevum 11 Nisan'da.. Allahım hamilelikteki tek sıkıntı şu an yaşadığım bulantı olsun. Daha da bi sıkıntı yaşamadan kucağımıza alalım inşallah.
Amin kızlar amin inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bizde pozitif haberler aldıktan sonra siZin gibi seviniriz

Bunların hepsi çok çok normal. İki sonuç içinde bu tip belirtiler olabiliyor. Sonuçta az hırpalanmadı ki böyle düşün. içeride yabancı bir şey var..Tutunmaya çabalayan minik bir melek..Umarım bu yarışı kazanır ve tutunur. İçerideki bu yarış da sana hafif sancı, yanma gibi sinyaller gönderiyor. Böyle düşündüm ben hep..Başaracaksın inşallah.

Arkadaşlar transferden Sonra işe giden varmı erbil bey ne öneriyor yat dinlenmi yoksa çalışabilirsinmi kaçıncı gün sonuç açıklanıyor yani on gün dinlenmek yeterli olurmu

Arkadaşlar transferden Sonra işe giden varmı erbil bey ne öneriyor yat dinlenmi yoksa çalışabilirsinmi kaçıncı gün sonuç açıklanıyor yani on gün dinlenmek yeterli olurmu

benim perşembe transferim olmuştu.erbil bey 2 gün dinlen ptesi işe başla normal hayatına geri dön,ağır kaldırma dedi.ben 7. gün başladım işe.evde de sürekli yatmadım hep gezinip durdum.yemeğimi filan yaptım.sadece uzanıp eğilmedim.ağır kaldırmadım.

evde sürekli yatmak çok sıkıcı oluyor günler geçmek bilmiyor çünkü ben manisadan geliyorum üç gün kadar orda kalırım sonra evime dönerim o zaman güzel olur

Bende biraz geç başlamayı düşünüyorum fikirleriniz için çok teşekkür ederim çok faydalı oluyor burda. Birbirimize yardımcı olmak
Ayben cnim birbirimze sormak en guzrli 1 hafta cok bile bence .hic kafani takma o okonuda.. Hatta bi ertesommi gubu isr baslayip tutan cok kisi vat..ben transfer sonrasi merdiven cikabirmiyim diyince amuda bile kalkabilirsiniz demizti hic unutmuyomm

evde sürekli yatmak çok sıkıcı oluyor günler geçmek bilmiyor çünkü ben manisadan geliyorum üç gün kadar orda kalırım sonra evime dönerim o zaman güzel olur
ben transfer olduğum günün gecesi kaldım istanbulda ertesi gün yola çıktık 6 saatlik yoldu bizim de

11 nısanda benımde test tarıhım sabahın korunde gıdecem hersey yolunda gıderseee :))

11 Nisan'da benimde kontrolüm var sabah. Sizin kaçıncı gününüz olacak 11 Nisan. Ben bekleyeceğim diye direnip 12. gün yaptımıştım.15. güne bekleyememiştim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…