Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

11 Nisan'da benimde kontrolüm var sabah. Sizin kaçıncı gününüz olacak 11 Nisan. Ben bekleyeceğim diye direnip 12. gün yaptımıştım.15. güne bekleyememiştim de.

şilan hanım siz benexole devam ediyor musunuz?

Son düzenleme:
Kizlarrrr bende geldim simdi kontrolden..cok sukur hersey yolunda. .tabi ben ger kontrole stresle gidiyorum..bbebisim sekiz 8+2 olmus cok sukur.. benexol u sordum silandan destek alarak iki gunde bir alabilirsin dedi..ttiksindim ondan ve solgardan

Kizlarrrr bende geldim simdi kontrolden..cok sukur hersey yolunda. .tabi ben ger kontrole stresle gidiyorum..bbebisim sekiz 8+2 olmus cok sukur.. benexol u sordum silandan destek alarak iki gunde bir alabilirsin dedi..ttiksindim ondan ve solgardan

Benim 6. Haftam bugün bitti her gün iciyorum.gozun aydin ayrıca. Darisi bana

Seninle haftalarımızda aynı sayılır gerçi benim bıdık 4-5 gün ileride gidiyordu gelişi..Benim kızımda yaşıtlarından hep daha iri oldu.Şu an 10 yaşında ama 13-14 gibi..Bu da öyle olacak sanırım. Bugün normalde bende 8+6'yım

Benexol'den ve Omega 3'den tiksiniyorum..Midem bulandığı için içimden hep onun kokuları geliyor.

Kızlar 8. Gündeyım dün aksam adet olacakmışım gibi ağrım çoktu bugün daha az ağtım var gecen ay da 8. De olmuştum adet korkuyorum adet olacağım diye hıc ağrıdan baska belırtu yok napacam bılmıyorum cok merak edıyorum

Zaten agridan baska da belirti olmuyor canım. Benim de 6. Gunde bir gece cok fena kasik agrim olmuştu.belim sizlamisti.tamam dedim sabaha adet oldum ama sabah kalktigimda birsey yoktu.kasik agrisi hep oluyor.belirti olmuyor baska hic.kasik ağrısı negatifte de pozitifte de oluyormus.hic belirti arama.dinleme kendini.pozitif düşün insallah güzel haberlerini alacagiz.

ben 7. Haftanin icindeyim ama hic bulantm yok.omega3 ve benexol hic rahatsiz etmedi sukur

Kizlar transfer zamani rahim kalinlinliliginiz kacti sali transferim var persenbe benim 8.4 olmus saliya kadar kalinlasma olurmu sizce iyimi

Gözün aydın canım mutlu ve sağlıklı haberlerin olsun

Merhaba benim donmus canim adetle rahim kalinlastirici hapa baslatti 18 gundur rahim kalinlastirici kullaniyorum sali transfer gunu belli oldu
Yirmi gün kadar tedavi sürüyor o zaman baya uzunmuş bende menepozdayım 26 martta girdim 25 mayısta beni ara dedi elime bir çizelge verdi ona göre tedavi başlıyacak

Benim 6. Haftam bugün bitti her gün iciyorum.gozun aydin ayrıca. Darisi bana
Ben benexolden iki gunde bir almaya basladim. Cok sukurrr..canim zaman su gbi gecsin insaallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza..
aynen o solgar nasi geliyo agzimdan anlatamam..ccanim benimki de bi gun onden gidiyomus..ddort tane resim verdi hic biseye benzetemedim ben silan ya..seninki basladi mi sekillenmeye..

Gözün aydın canım mutlu ve sağlıklı haberlerin olsun
saolll canim bnm seninde guzel haberlerini okuycaz insaallahh En yakin zamanda..

kızlar transferın 10.gunundeyım dayanamayıp gebelık testı aldım negatıf cıktı daraldım kan ıse carsamba verecem korkuyorum...

Ben daha bebeisi göremedim. Cok endiseleniyorum goremicem diye.ctesi kontrolüm

Şekillenmeye başladı sanki kurufasulye gibi bişiydi en son :)) Bu hafta sonu yine gideceğim bakalım nasıl görünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…