- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.721
11 Nisan'da benimde kontrolüm var sabah. Sizin kaçıncı gününüz olacak 11 Nisan. Ben bekleyeceğim diye direnip 12. gün yaptımıştım.15. güne bekleyememiştim de.
şilan hanım siz benexole devam ediyor musunuz?
11 nısanda benımde test tarıhım sabahın korunde gıdecem hersey yolunda gıderseee :))[/QUOTE hadi inşallah bir güzel haberde senden alırız sonra sıra bizede gelsin
Gün aşırı alıyorum canım. Erbil bey öyle kullan demişti.
ne zamandan beri gün aşırı alıyorsunuz?
Kizlarrrr bende geldim simdi kontrolden..cok sukur hersey yolunda. .tabi ben ger kontrole stresle gidiyorum..bbebisim sekiz 8+2 olmus cok sukur.. benexol u sordum silandan destek alarak iki gunde bir alabilirsin dedi..ttiksindim ondan ve solgardan
Kizlarrrr bende geldim simdi kontrolden..cok sukur hersey yolunda. .tabi ben ger kontrole stresle gidiyorum..bbebisim sekiz 8+2 olmus cok sukur.. benexol u sordum silandan destek alarak iki gunde bir alabilirsin dedi..ttiksindim ondan ve solgardan
Kızlar 8. Gündeyım dün aksam adet olacakmışım gibi ağrım çoktu bugün daha az ağtım var gecen ay da 8. De olmuştum adet korkuyorum adet olacağım diye hıc ağrıdan baska belırtu yok napacam bılmıyorum cok merak edıyorum
Seninle haftalarımızda aynı sayılır gerci benim bıdık 4-5 gün ileride gidiyordu gelişi..Benim kızımda yaşıtlarından hep daha iri oldu.Şu an 10 yaşında ama 13-14 gibi..Bu da öyle olacak sanırım. Bugün normalde bende 8+6'yım
Benexol'den ve Omega 3'den tiksiniyorum..Midem bulandığı için içimden hep onun kokuları geliyor.
Gözün aydın canım mutlu ve sağlıklı haberlerin olsunKizlarrrr bende geldim simdi kontrolden..cok sukur hersey yolunda. .tabi ben ger kontrole stresle gidiyorum..bbebisim sekiz 8+2 olmus cok sukur.. benexol u sordum silandan destek alarak iki gunde bir alabilirsin dedi..ttiksindim ondan ve solgardan
Merhaba canım transfer öncesi tedavi kaç gün sürüyorKizlar transfer zamani rahim kalinlinliliginiz kacti sali transferim var persenbe benim 8.4 olmus saliya kadar kalinlasma olurmu sizce iyimi
Merhaba benim donmus canim adetle rahim kalinlastirici hapa baslatti 18 gundur rahim kalinlastirici kullaniyorum sali transfer gunu belli olduMerhaba canım transfer öncesi tedavi kaç gün sürüyor
Yirmi gün kadar tedavi sürüyor o zaman baya uzunmuş bende menepozdayım 26 martta girdim 25 mayısta beni ara dedi elime bir çizelge verdi ona göre tedavi başlıyacakMerhaba benim donmus canim adetle rahim kalinlastirici hapa baslatti 18 gundur rahim kalinlastirici kullaniyorum sali transfer gunu belli oldu
Ben benexolden iki gunde bir almaya basladim. Cok sukurrr..canim zaman su gbi gecsin insaallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza..Benim 6. Haftam bugün bitti her gün iciyorum.gozun aydin ayrıca. Darisi bana
aynen o solgar nasi geliyo agzimdan anlatamam..ccanim benimki de bi gun onden gidiyomus..ddort tane resim verdi hic biseye benzetemedim ben silan ya..seninki basladi mi sekillenmeye..Seninle haftalarımızda aynı sayılır gerçi benim bıdık 4-5 gün ileride gidiyordu gelişi..Benim kızımda yaşıtlarından hep daha iri oldu.Şu an 10 yaşında ama 13-14 gibi..Bu da öyle olacak sanırım. Bugün normalde bende 8+6'yım
Benexol'den ve Omega 3'den tiksiniyorum..Midem bulandığı için içimden hep onun kokuları geliyor.
saolll canim bnm seninde guzel haberlerini okuycaz insaallahh En yakin zamanda..Gözün aydın canım mutlu ve sağlıklı haberlerin olsun
Ben benexolden iki gunde bir almaya basladim. Cok sukurrr..canim zaman su gbi gecsin insaallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza..
aynen o solgar nasi geliyo agzimdan anlatamam..ccanim benimki de bi gun onden gidiyomus..ddort tane resim verdi hic biseye benzetemedim ben silan ya..seninki basladi mi sekillenmeye..
saolll canim bnm seninde guzel haberlerini okuycaz insaallahh En yakin zamanda..
Ben benexolden iki gunde bir almaya basladim. Cok sukurrr..canim zaman su gbi gecsin insaallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza..
aynen o solgar nasi geliyo agzimdan anlatamam..ccanim benimki de bi gun onden gidiyomus..ddort tane resim verdi hic biseye benzetemedim ben silan ya..seninki basladi mi sekillenmeye..
saolll canim bnm seninde guzel haberlerini okuycaz insaallahh En yakin zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?