- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.741
ben 7. Haftanin icindeyim ama hic bulantm yok.omega3 ve benexol hic rahatsiz etmedi sukur
amin inşallah canım inşallahBen benexolden iki gunde bir almaya basladim. Cok sukurrr..canim zaman su gbi gecsin insaallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza..
aynen o solgar nasi geliyo agzimdan anlatamam..ccanim benimki de bi gun onden gidiyomus..ddort tane resim verdi hic biseye benzetemedim ben silan ya..seninki basladi mi sekillenmeye..
saolll canim bnm seninde guzel haberlerini okuycaz insaallahh En yakin zamanda..
o testlere çok güvenmemek lazım keşke yapmasaydın kanda daha net çıkıyorkızlar transferın 10.gunundeyım dayanamayıp gebelık testı aldım negatıf cıktı daraldım kan ıse carsamba verecem korkuyorum...
Haline şükret kesinlikle..Bazen isyan edecek gibi oluyorum Allahım affet diyorum. O kadar dayanılmazki midem anlatamam. Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum. Nadiren iyi gibi olduğumda da ayaklanıyorum hemen ama çok uzun sürmüyor. Midem ben burdayım diye bulanıp kendini hatırlatıyor.
bence ona fazla güvenme, kan testıne baktır orda kesin sonuç cıkar. belki de boşu boşuna kendini uzuyorsundur canım.kızlar transferın 10.gunundeyım dayanamayıp gebelık testı aldım negatıf cıktı daraldım kan ıse carsamba verecem korkuyorum...
Canım vajinal mi baktı karnından mı? Karından görünmez zaten.Ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Keske erbil bey gel deseydi de gitseydim taa istanbula.ctesi 6+1 iken doktora gittim burda bebegi goremedi bile. Moralimi bozdu bir sürü sey dedi olumsuz
10. günde kandan baktırman daha iyi olur. İdrarda çıkmamamsı normal canım. Kendine stres yaratma lütfen.bence ona fazla güvenme, kan testıne baktır orda kesin sonuç cıkar. belki de boşu boşuna kendini uzuyorsundur canım.
Canım vajinal mi baktı karnından mı? Karından görünmez zaten.
Ayrıca Erbil beyin gel demesine gerek yokki. Sen gitmek istiyorsan gidersin. Sorun etme. Kan testini tekrarlasaydın keseyi göremedi zaman keşke. Tabii halen yapabilirisn yani tahlili.Ordan da belli olur durumun.
Bu ctesi baska doktora gitcem o da göremezse erbil beye gitcem.Canım vajinal mi baktı karnından mı? Karından görünmez zaten.
Ayrıca Erbil beyin gel demesine gerek yokki. Sen gitmek istiyorsan gidersin. Sorun etme. Kan testini tekrarlasaydın keseyi göremedi zaman keşke. Tabii halen yapabilirisn yani tahlili.Ordan da belli olur durumun.
Keseyi gördü bebeği goremedi. Kese duruyor.ultrasonu erbil beyinki gibi iyi degildi tabi vajinal de bakti ama göremedi.
Bebek bu haftalarda görünmeyabilir seldacım..Daha erken. Sanırım hafta görebilir. Bende endişe ettim birden . Sakin ol lütfen.
Kanda 11. Günde çıkar canım bugün yaptırabilirsen yaptır.. İdrar testine güvenme canım.. Hayırlı haberlerini bekliyoruzyarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur
9. günde bile yaptıranlar var sanırım burda okumustum. belli oluyormus.yarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur
Ben 9. Gun yaptim ama benim degerim 6uksekti baya 254 cikmisti9. günde bile yaptıranlar var sanırım burda okumustum. belli oluyormus.
Canim idratsa cikmazki..mgit hemen kan tah.yaptir kuzumm..kızlar transferın 10.gunundeyım dayanamayıp gebelık testı aldım negatıf cıktı daraldım kan ıse carsamba verecem korkuyorum...
Sikma canini daha cok etken..eget icin rahat etmiycemsr erbil hocanin yanina git haftaya...Ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Keske erbil bey gel deseydi de gitseydim taa istanbula.ctesi 6+1 iken doktora gittim burda bebegi goremedi bile. Moralimi bozdu bir sürü sey dedi olumsuz
Canim idratsa cikmazki..mgit hemen kan tah.yaptir kuzumm..
cnm erbil bey sana yolc saci var saglikli dedi..bbence kafani baska seyle hic mesgul etme..hhem erken dha..yyolc saci olan bbebek kaybolacak deil..tek sebebi var dr goremedi kesinlikle..Ben daha bebeisi göremedim. Cok endiseleniyorum goremicem diye.ctesi kontrolüm
Ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Keske erbil bey gel deseydi de gitseydim taa istanbula.ctesi 6+1 iken doktora gittim burda bebegi goremedi bile. Moralimi bozdu bir sürü sey dedi olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?