Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

ben 7. Haftanin icindeyim ama hic bulantm yok.omega3 ve benexol hic rahatsiz etmedi sukur

Haline şükret kesinlikle..Bazen isyan edecek gibi oluyorum Allahım affet diyorum. O kadar dayanılmazki midem anlatamam. Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum. Nadiren iyi gibi olduğumda da ayaklanıyorum hemen ama çok uzun sürmüyor. Midem ben burdayım diye bulanıp kendini hatırlatıyor.

amin inşallah canım inşallah

kızlar transferın 10.gunundeyım dayanamayıp gebelık testı aldım negatıf cıktı daraldım kan ıse carsamba verecem korkuyorum...
o testlere çok güvenmemek lazım keşke yapmasaydın kanda daha net çıkıyor

Ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Keske erbil bey gel deseydi de gitseydim taa istanbula.ctesi 6+1 iken doktora gittim burda bebegi goremedi bile. Moralimi bozdu bir sürü sey dedi olumsuz

kızlar transferın 10.gunundeyım dayanamayıp gebelık testı aldım negatıf cıktı daraldım kan ıse carsamba verecem korkuyorum...
bence ona fazla güvenme, kan testıne baktır orda kesin sonuç cıkar. belki de boşu boşuna kendini uzuyorsundur canım.

Ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Keske erbil bey gel deseydi de gitseydim taa istanbula.ctesi 6+1 iken doktora gittim burda bebegi goremedi bile. Moralimi bozdu bir sürü sey dedi olumsuz
Canım vajinal mi baktı karnından mı? Karından görünmez zaten.
Ayrıca Erbil beyin gel demesine gerek yokki. Sen gitmek istiyorsan gidersin. Sorun etme. Kan testini tekrarlasaydın keseyi göremedi zaman keşke. Tabii halen yapabilirisn yani tahlili.Ordan da belli olur durumun.

Keseyi gördü bebeği goremedi. Kese duruyor.ultrasonu erbil beyinki gibi iyi degildi tabi vajinal de bakti ama göremedi.

Bu ctesi baska doktora gitcem o da göremezse erbil beye gitcem.

Keseyi gördü bebeği goremedi. Kese duruyor.ultrasonu erbil beyinki gibi iyi degildi tabi vajinal de bakti ama göremedi.

Bebek bu haftalarda görünmeyabilir seldacım..Daha erken. Sanırım hafta görebilir. Bende endişe ettim birden . Sakin ol lütfen.

yarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur

Bebek bu haftalarda görünmeyabilir seldacım..Daha erken. Sanırım hafta görebilir. Bende endişe ettim birden . Sakin ol lütfen.

Yani adam bana küçük gorunmeyebilir demedi umutlanma dedi.bu beni endiselendirdim Halbuki ultrasonda keseyi bile zor buldu.bi de bu adam icin ultrason bilgisi iyi diyorlar.ama inaniyorum var küçük erbil bey yolk saci var saglikli bir gebelik bos yada dış degil dedi

yarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur
Kanda 11. Günde çıkar canım bugün yaptırabilirsen yaptır.. İdrar testine güvenme canım.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

9. günde bile yaptıranlar var sanırım burda okumustum. belli oluyormus.

Sikma canini daha cok etken..eget icin rahat etmiycemsr erbil hocanin yanina git haftaya...

Dun gece rüyamda gebelık testı yaptıracak cok kışı var herkes ikiz gebe ama ben hamile degıldım. Sabah'ta bir hışımla eczaneden test aldım sonuc negatıf iyice gerıldım yarın sabah verecem kan hayırlısıyla pozıtıf sonuc alırım . Bahcecı de test ücret lımı kızlar

Ben daha bebeisi göremedim. Cok endiseleniyorum goremicem diye.ctesi kontrolüm
cnm erbil bey sana yolc saci var saglikli dedi..bbence kafani baska seyle hic mesgul etme..hhem erken dha..yyolc saci olan bbebek kaybolacak deil..tek sebebi var dr goremedi kesinlikle..

QUOTE="Ssilan, post: 40340082, member: 43341"]Şekillenmeye başladı sanki kurufasulye gibi bişiydi en son :)) Bu hafta sonu yine gideceğim bakalım nasıl görünecek.[/QUOTE]

Ayyy hadi insallah guzel guzel gor bebisini..bende cuma gidicem..hayirlu guzel habelrimiz olsun insaallah.
[QOTE="Ssilan, post: 40340142, member: 43341"]Haline şükret kesinlikle..Bazen isyan edecek gibi oluyorum Allahım affet diyorum. O kadar dayanılmazki midem anlatamam. Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum. Nadiren iyi gibi olduğumda da ayaklanıyorum hemen ama çok uzun sürmüyor. Midem ben burdayım diye bulanıp kendini hatırlatıyor.[/QUOTE]
cnm bende iki kez kustum..aaama bulanti surekli var bazen coj halsiz kaliyorum bende..yyemek yesem azcik geciyo sonra yine yedigum rahatsiz ediyo ve dönüyor. .hazimsizlik da var bende..mmidem tas gbi..bugunlere sukur..RRabbim onlari bize bagislasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…