- 5 Mart 2012
- 1.193
- 553
- 358
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.761
Dun gece rüyamda gebelık testı yaptıracak cok kışı var herkes ikiz gebe ama ben hamile degıldım. Sabah'ta bir hışımla eczaneden test aldım sonuc negatıfiyice gerıldım yarın sabah verecem kan hayırlısıyla pozıtıf sonuc alırım . Bahcecı de test ücret lımı kızlar
cnm erbil bey sana yolc saci var saglikli dedi..bbence kafani baska seyle hic mesgul etme..hhem erken dha..yyolc saci olan bbebek kaybolacak deil..tek sebebi var dr goremedi kesinlikle..
QUOTE="Ssilan, post: 40340082, member: 43341"]Şekillenmeye başladı sanki kurufasulye gibi bişiydi en son :)) Bu hafta sonu yine gideceğim bakalım nasıl görünecek.
git hemen yaptır canım kendi kendini yiyip bitirme güzel haberlerini bekliyoruzyarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur
GÜNAYDIN NE YAPTIN CANIM HABER BEKLİYORUZyarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur
canım her sey güzel olacak insallah. kalbini ferah tut . bebegin sana tutunacak.kızlar degerım 17 cıktı 11.gundeyım erken vrdıgım ıcın .cuma gunu tekrar verecem .pozt-ıtıf gorunuyor ama cuma netlesır dedı bakalım ınsallah devam eder olumlu olarak.17 de cok dusuk degıl mı sevınemedım cokkk
kızlar degerım 17 cıktı 11.gundeyım erken vrdıgım ıcın .cuma gunu tekrar verecem .pozt-ıtıf gorunuyor ama cuma netlesır dedı bakalım ınsallah devam eder olumlu olarak.17 de cok dusuk degıl mı sevınemedım cokkk
Pers gunu çözüldü cuma transferCanim senin kaçıncı gün embriyosuydu?yukselir inşallah icini ferak tut
EMBRİYO KAC GÜNLÜKKEN DONDURULMUSTU?Pers gunu çözüldü cuma transfer
2 günlükkenEMBRİYO KAC GÜNLÜKKEN DONDURULMUSTU?
canım her sey güzel olacak insallah. kalbini ferah tut . bebegin sana tutunacak.[/QUOT
hadi hayırlısı inşallah tutar
İÇİNİ FERAH TUT ALLAHIN İZNİ İLE BEBİŞİN TUTUNACAK CANIMkızlar degerım 17 cıktı 11.gundeyım erken vrdıgım ıcın .cuma gunu tekrar verecem .pozt-ıtıf gorunuyor ama cuma netlesır dedı bakalım ınsallah devam eder olumlu olarak.17 de cok dusuk degıl mı sevınemedım cokkk
SAÇMA BİR SORU OLDU ŞİMDİKızlar normalde değer kaç çıkıyor
eğer 2 yada 3 günlük embriyoysa bence değerin düşük çıkması normal.daha yükselir.Pers gunu çözüldü cuma transfer
Kızlar normalde değer kaç çıkıyor
Kızlar normalde değer kaç çıkıyor[/QUOT
embriyonun kaç günlük olduğuyla da alakalı bir durum sanırım. 5 günlük olanlar daha yuksek değer gösteriyor.
kızlar degerım 17 cıktı 11.gundeyım erken vrdıgım ıcın .cuma gunu tekrar verecem .pozt-ıtıf gorunuyor ama cuma netlesır dedı bakalım ınsallah devam eder olumlu olarak.17 de cok dusuk degıl mı sevınemedım cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?