Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Cnm ilk test pakete dahil..bbence git yaptir kendi kendini yeme bosuna..ilk idrarla mi yaptin testi..ccunku dha yeni kanda cikan bir deger idrara gec gecer ve bosuna uzersin bebisini..

Ayyy hadi insallah guzel guzel gor bebisini..bende cuma gidicem..hayirlu guzel habelrimiz olsun insaallah.
[QOTE="Ssilan, post: 40340142, member: 43341"]Haline şükret kesinlikle..Bazen isyan edecek gibi oluyorum Allahım affet diyorum. O kadar dayanılmazki midem anlatamam. Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum. Nadiren iyi gibi olduğumda da ayaklanıyorum hemen ama çok uzun sürmüyor. Midem ben burdayım diye bulanıp kendini hatırlatıyor.[/QUOTE]
cnm bende iki kez kustum..aaama bulanti surekli var bazen coj halsiz kaliyorum bende..yyemek yesem azcik geciyo sonra yine yedigum rahatsiz ediyo ve dönüyor. .hazimsizlik da var bende..mmidem tas gbi..bugunlere sukur..RRabbim onlari bize bagislasin..[/QUOTE]

Bende aynı dediğin gibi bulantı hiç kesilmiyor. Devamlı kusmuyorum ama bulantı yoruyor. Halsizlik de fena. Bulantı gelince yemek yiyorum geçer gibi oluyor bu defa yemek rahatsız ediyor gaz yapıyor vs.. Elbette bugünümüze binlerce kere şükürler olsun. Ama insan bu kadar anne olmak isteyince hamileliği de keyifle yaşamak istiyor. Tadını çıkarmak istiyor. Umarım hep böyle devam etmez.

yarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur
git hemen yaptır canım kendi kendini yiyip bitirme güzel haberlerini bekliyoruz

yarın yaptırsam 11 gunde cıkar mı sonuc kanda net bırde sabah ac karna mı olacak her zaman bakılır mı bugun ıs cıkısı bıle gıdesem var ınsallah ıdrardekı yanlıstır allahım nolur
GÜNAYDIN NE YAPTIN CANIM HABER BEKLİYORUZ

kızlar degerım 17 cıktı 11.gundeyım erken vrdıgım ıcın .cuma gunu tekrar verecem .pozt-ıtıf gorunuyor ama cuma netlesır dedı bakalım ınsallah devam eder olumlu olarak.17 de cok dusuk degıl mı sevınemedım cokkk

canım her sey güzel olacak insallah. kalbini ferah tut . bebegin sana tutunacak.

Canim senin kaçıncı gün embriyosuydu?yukselir inşallah icini ferak tut

İÇİNİ FERAH TUT ALLAHIN İZNİ İLE BEBİŞİN TUTUNACAK CANIM

Canım inşallah değerin katlanarak artar..Şİmdi beklemek daha da stresli olacak senin için. Hakkında hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…